notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ben Young üvegszobrai

hirdetes

Ben Young fantasztikus üvegszobrai

VZS
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Szeretnéd feldobni valamivel otthonodat, de valami olyasmire vágysz, ami egyik ismerősödnek sincs otthon? Vess egy pillantást Ben Young üvegszobraira.

Ben Young üvegszobrai

A 34 éves művész vízi jeleneteket ábrázoló üvegszobrairól vált híressé. Már az elején leszögeznénk, hogy Young semmilyen művészi képzésben nem részesült, és egymaga tanulta ki az üvegszobrászat csínját-bínját. Aprólékos szobrai megtervezéséhez és elkészítéséhez nem használ számítógépes segítséget, vagy méregdrága felszerelést – a szobrász saját kezűleg helyezi egymás mellé a ragyogóan kék üvegrétegeket.

 

 

Young laminált úsztatott üveget, és formába öntött betonalapot használ szobrai elkészítéséhez, amelyek vízi jelenetek keresztmetszeteit ábrázolják. Külön említésre méltóak a gondosan kidolgozott hullámok, és a víz látványos fodrozódása is. Lapozz a következő oldalra és megmutatjuk további mesebeli, csodás művét!

hirdetes
Ben Young üvegszobrai

„2D-s elemekkel dolgozom, és ezekből kell kitalálnom hogy hogyan állnak majd össze egy 3D-s alkotássá,” írja Young saját webhelyén. „Szeretek a fényben gyönyörködni, amint olyan játékosan üvegben szalad át az üvegen. Kifejezetten tetszik, hogy milyen sokban is hasonlít az üveg a vízre. Lehetővé teszi számomra, hogy eljátszadozzak a világítással, és megfigyelhessem az üveg reakcióját.„ Ben továbbá hozzátette, hogy nagyon szereti ezt csinálni, és büszke is a munkájára, de mindig jólesik látnia, hogy világszerte milyen sokak csodálják alkotásait.

 

 

 

 

 

Következő oldalon még több csodaszép művét láthatod majd!

Ben Young üvegszobrai

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Bútorok Feng Shui Kiegészítők

Lakberendezési szakszótár

Niagara-vízesés

Ez a látványos és a világon egyedinek számító természeti képződmény az Egyesült Államok... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 178

Átlagos értékelés: 4.9