notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Tükör balszerencsét hoz rád

hirdetes

Ha itt van a tükör otthonodban, az balszerencsét hoz rád!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Feng Shui szerint egyáltalán nem mindegy, hogy egy otthonban hová helyezik a tükröket. Mutatjuk hova NE helyezd semmiképp, mert az balszerencsét hozhat rád!

Tükör balszerencsét hoz rád

A tükrök jelentős befolyást gyakorolnak a különböző terekben zajló energiaáramlásra. A Feng Shui szerint egyáltalán nem mindegy, hogy egy otthonban hová helyezik a tükröket, mivel az a chi, azaz az életerő energia áramlását rossz irányba terítheti el. Ha megfelelő helyet találunk a tükröknek, akkor távol tarthatjuk a negatív energiákat, ugyanakkor a belső terek világosságának növelését és “tágulását” is elősegíthetjük.

 

Hová ne tedd?

Egy hosszú folyosó vagy előszoba végébe semmiképpen nem ajánlott, mivel így visszaveri a beáramló chi-t, ami azonnal távozhat az otthonunkból. Ha az előszobába szeretnél elhelyezni tükröt, az legyen mindig az oldalfalon, ami ezáltal még a keskeny teret is képes lesz tágítani.

Hálószobába sem javallott, mert féltékenységet és elégedetlenséget is kiválthat. Féltékenység egy “3” személy vízionalizálása miatt kelthet. Ha már tükröt szeretnétek ebbe a helyiségbe, legalább ne nézzen az ágyra. Sok figyelmet elvonhat egy bensőséges helyzetben. Álmatlanságot is kiválthat, mivel serkenti a chi áramlást.

hirdetes

 

Lapozz tovább és nézd meg hol van a legjobb helyen a tükör!

Tükör balszerencsét hoz rád

Hogyan ne helyezd el?

Ha két tükör van egymással szemben két szemközti falon, az ugyan érdekesen mutathat és végtelenítheti a képet, de zavarodottságot is kelthet és csökkentheti ez energiaszintedet.

Ha túl magasan van a tükör és nem látod magad benne rendesen, akkor azáltal megtörheted az energiád útját és szorongóvá válhatsz.

 

Fontos a helyes forma

A szabálytalan vagy megtört, darabokból álló alakzatok megtörik az energiaáramlást, a sikereket és a boldogságot.

Az ovális és a körforma mindig a legjobb választás, különösen akkor, ha a kerete fából van, így lágyítva a hatását.

Egy koszos tükör éppúgy akadályozhatja az energiaáramlást és homályossá teheti a célok felé tartó utat. Éppen ezért rendszeresen töröld át őket.

 

Lapozz egyet és nézd meg hol van a legjobb helyen a tükör!

Tükör balszerencsét hoz rád

Hová is tegyük akkor a tükröt?

A legalkalmasabb helyiségeknek a nappali és az étkező számít. Itt olyan dolgokat reflektálhat, amik pozitív befolyást gyakorolnak az életünkre.

A nappaliban, a család közös életszínterében számos fontos dolgot tükrözhet, ugyanakkor a külső tájban lévő természeti értékek, mint egy fa vagy víz tükrözése a gazdagság jelképe.

 

Az étkezőben, ha az adott ételeket, italokat tükrözi vissza, azzal bőséget hív a család életébe. Fontos, hogy rendetlenség, kacatok, felesleges dolgok ne látszódjanak, mert az duplázza a káoszt és zavart hozhat az életünkbe.

Kandalló fölé helyezve segít a tűz energiáját tompítani. Fontos, hogy a tűz soha ne látszódjon benne, nehogy “hamuvá égjenek” a számunkra értékes dolgok.

 

Forrás: tudafaja.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Előszoba Feng Shui Hálószoba Kiegészítők

Lakberendezési szakszótár

Rózsa szaporítás

A rózsát nem egyszerű szaporítani. Ha magokról próbálkozunk, az legtöbbször nem sikerül.... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 228

Átlagos értékelés: 4.8