notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Balszerencsét okozó tárgyak otthonra

hirdetes

Balszerencsét hozó dolgok, amik a te otthonodban is megtalálhatók

VZS

Most bemutatunk 9 olyan balszerencsét okozó tárgyat, amelyből legalább 3 a te otthonodban is biztos, hogy megtalálható! Figyelj oda ezekre és hatásaikra.

Balszerencsét okozó tárgyak otthonra

Ha felelősségtudatos otthontulajdonosként neked is az a célod, hogy otthonod egy pozitív hely legyen, akkor valószínűleg te sem szeretnéd, hogy különböző balszerencsés tárgyak meghiúsítsák e tervedet. Habár lehet, hogy semmilyen módon nem befolyásolják hétköznapjaidat, szerintünk jobb félni, mint megijedni!

Egy elromlott óra

Nem elég, hogy a Fneg Shui szerint negatív dolog elromlott tárgyakat tartani otthonodban, de ha ez az elromlott tárgy történetesen egy óra, ami még képes megszólalni, akkor akár halált is hozhat a családba. Állítólag egy XIX. századi amerikai prédikátor számos olyan esetet jegyzett fel, amelyben egy ilyen csörgés egy halálesetet jósolt meg.

Egy fekete ajtó

Még ha elegánsnak is tartod ezt a sötét színt, a kínai Feng Shui hagyományai szerint egy fekete ajtó balszerencsét invitál otthonodba – kivéve, ha az ajtó északra néz.

 

Tükrök

Nem a törött tükrök okoznak balszerencsét. A legendák szerint ez a reflektív felületű üveg képes ellopni az emberek lelkét. Némely kultúrában éppen ezért takarták le a ház tükreit egy haláleset után, nehogy az elhunyt lelke egy tükör csapdájába essen.

hirdetes

Egy régi naptár

Vagy egy olyan naptár, ami nem az aktuális napot vagy hónapot mutatja épp. Mivel ez a tárgy az idő múlására hivatott emlékeztetni az embereket, helytelen használata állítólag negatív hatással lehet az életükre – akár meg is rövidítheti azt.

Törött tányérok

Már a legapróbb törések után is tanácsos azonnal megválni teáscsészédtől, tányérodtól vagy edényedtől. Hogy miért? A Feng Shui szerint a tányérok a család vagyonát szimbolizálják. Ha törött tányérokról eszel, azzal tudat alatt kudarcot és gondot csalogatsz életedbe.

 

Szúrós növények

És akkor mindenki szúrós szemekkel pillant kaktuszaira. A tövises növények (kivéve szerencsére a rózsákat) negatív energiát és balszerencsét hoznak az otthonba, legalább is a Feng Shui szerint.

hirdetes

 

Elpusztult növények

Ha megfeledkezel növényeid öntözéséről, és hagyod megbarnulni őket, akkor ideje elbúcsúznod tőlük. Még a száraz virágok otthonban tartása is rossz szerencsét hozhat.

Zöld falak

Vagy bármilyen más zöld dolog. Az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban a zöld balszerencsés színnek számít. Ez egy svéd vegyésznek köszönhető, aki az 1700-as években arzén felhasználásával készített zöld tapétákat, amelyek később mérgező gázokat engedtek ki magukból, és ezzel több ember halálát okozták.

 

Üres hintaszékek

Rossz hír a hintaszékek kedvelőinek. Az írek szerint az üres hintaszékek gonosz erőket hívogatnak a házba. Ami még rosszabb, hogy ha egy hintaszék magától mozog, az azt jelenti, hogy már meg is szállta egy ilyen rosszindulatú lélek, és hamarosan balszerencsét vagy halált hozhat a családba.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Esküvőszervezési tippek

Hogy a Nagy Nap tökéletes legyen… A helyszín, a dekoráció, az ételek, a ruha, a... Tovább

Citrom

A citrom déligyümölcs és egyben fűszer is a citrusfélék csoportjából. Népies nevei:... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció DIY Hálószoba Háztartás Kiegészítők