notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Korábbi cikkemben szót ejtettem a tervezés fontosságáról. Mégis előfordulnak az életben nem várt események, amikor gyorsan kell lépni, mert a helyzet nem tűr halasztást. Lakásfelújítás, lakásfelújítási tanácsadás

hirdetes

Amikor a kevesebb több

Korábbi cikkemben szót ejtettem a tervezés fontosságáról. Mégis előfordulnak az életben nem várt események, amikor gyorsan kell lépni, mert a helyzet nem tűr halasztást. Ilyen például egy csőtörés, beázás, vagy egy más, azonnali cselekvést követelő lakáskár.
Korábbi cikkemben szót ejtettem a tervezés fontosságáról. Mégis előfordulnak az életben nem várt események, amikor gyorsan kell lépni, mert a helyzet nem tűr halasztást. Lakásfelújítás, lakásfelújítási tanácsadás

„Újratervezési üzemmód”

 
Amikor kijön a szakember, máris látjuk lelki szemeink előtt a felvert járólapokat, lebontott vakolatot és abban a szent pillanatban újratervezésre kapcsol az agyunk.
Elkezdünk ábrándozni az új burkolatról, a legmodernebb bútorokról és a hiányzó eszközökről. Higgadtságunk megőrzése nagyon fontos ezekben a pillanatokban. Korábbi terveinkről ilyenkor véletlenül se mondjunk le vagy feledkezzünk meg.
 
Egy ilyen káreseményre is mindig van megoldás. A bontás hevében ne értékeljük túl a helyzetet. Ha az volt az elképzelésünk, hogy később nagyobb átrendezésbe vágjuk a fejszénket, akkor a meglévő feladatunkat minél idő-, és költséghatékonyabban oldjuk meg.
 
Lakásfelújítás, lakásfelújítási tanácsadás
 

Előtérben a valós céljaink

 
Értem ez alatt, ha tágasabb konyhára vagy fürdőszobára vágyunk, de erre sem az időpont, sem az anyagi helyzetünk nem alkalmas, és a terveink között sem most szerepel az átrendezés, elégedjünk meg kevesebbel, persze csak átmenetileg. Fontos előtérbe helyezni valós céljainkat, és mindenképpen ebbe az irányába való haladást kell erősíteni. Így nem fogjuk feleslegesen kiadott forintoknak érezni a korábbi javításra költött összeget. 
hirdetes
 

Sok kicsi sokra megy

 
Nagyobb átalakításra szánt megtakarításunkat lehetőleg tartsuk meg, a váratlan helyzetekre külön gondoljunk. Manapság kisebb, akár havi 5.000 Ft félrerakásával is tudunk biztonsági alapot képezni, amely megfelelő formában, állami támogatással, betéti kamattal - vis maior helyzetekre is megfelelő védelmet nyújt, meglévő megtakarításunk/biztosításunk mellett.
 
Ha terveinket szem előtt tartva, nem adjuk át magunkat a pillanatnyi örömöknek, hosszú távon tudjuk élvezni a nagyobb átalakítások okozta varázslatos örömet, amely mindennapi életünkre is kihatással lesz.
hirdetes
 
Lakásfelújítás, lakásfelújítási tanácsadás
 
Ha még nincs kialakult elképzelése a jövőjét illetően vagy Önnek is lényeges, hogy tervei belátható időn megvalósuljanak, kérjen személyes konzultációt, és mi igényeihez mérten biztosítjuk az álmai otthona megvalósításához szükséges szakértő támogatást.
 

Szabó Kitti

Tanácsadó

otthonteremtes@almaimotthona.hu

+3630/513-8439

 

A szakértő további cikket itt érheted el: Tanácsadástól a megvalósításig az otthonteremtésben

Még több hasznos tanácsot találsz Facebook-on: Otthonteremtési Tanácsadás

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Marokkói stílus

A marokkói stílusra az egzotikus formák és különböző színek a jellemzőek. Mivel az arab... Tovább

Karácsonyi asztaldísz

A karácsonyi asztal feldíszítése évszázados hagyomány. Kell, hogy a pörgős hétköznapokban... Tovább

Tovább a lexikonra
Lakásfelújítás