notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

anyák napja

hirdetes

Ajándékötletek Anyák napjára

Józan Szilvia

 

Az anyák napja mindig is egy különleges ünnep volt.  Édesanyánknak adunk köszönetet, hogy szeretettel halmozta el gyerekeit, és a nehéz idők során is végig kitartott mellette. Nem csak a szeretet, hanem a fizikai gondoskodás, az anyagi gondviselést is érdemes megköszönni. Anyák napján a legjobb ajándék, a saját kezűleg készített dolog. Erre bíztatunk mindenkit, aki örömmel készül minden évben az anyák napjára. Néhány ötlet, hogy mit készítsünk:

Ajándékötletek Anyák napjára

Sütemény anyák napjára

 

Nem csak a háztartásbeli anyák feladata volt mindig a sütés-főzés, hanem minden édesanya, kifejezte így a családról való törődését. A szeretet kifejezésének ez a módja visszafelé is működik. Ha meg szeretnénk hálálni édesanyánknak a sok édes süteményt, ami mindig a gyerekkorunkra fog majd emlékeztetni, akkor itt az alkalom, hogy mi is főzzünk, vagy süssünk valamit. Készíthetünk ebédet, vacsorát, vagy süthetünk valamit. Még ha esetleg nem is olyan tökéletes lesz, mint a boltban vásárolt, egy édesanya biztos értékelni fogja, ha szeretettel készítjük el.  Készíthetünk családi recepteket, hagyományos ünnepi ételeket, de az egyik legjobb választás ha a kedvenc ételét, süteményét készítjük el.

hirdetes

 

anyák napi sütemény

 

anyák napi sütemény

 

Virág anyák napjára

 

Bár nem minden esetben saját készítésű az ajándék a virág mindig remek ajándék. Az ismert mondás is ezt támasztja alá, mely szerint „aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet”. Akkor tudjuk még személyesebbé tenni ezt az ajándékot, ha saját kertünkből szedünk egy csokorra való virágot. Ha nem rendelkezünk saját virágoskerttel, akkor mindenképpen olyan virágot válasszunk, ami közel áll édesanyánk szívéhez.

hirdetes

 

anyák napi virág

 

anyák napi virág

 

Ajándék anyák napjára

 

Ha tudjuk, hogy van valamilyen speciális dolog, amit nagyon szeretne, vagy valamilyen kedvenc időtöltése, akkor azzal is kedveskedhetünk, hogy részt veszünk a számára kedves időtöltésben. Az anyák napi ajándékok legfőbb jellemzője, hogy soha nem az ár számít, ha mégis az soha nem szívből jövő kapcsolatot feltételez. Egy ajándék mindig jöjjön szívből, és aki tényleg szeret bennünket az értékelni is fogja bármi legyen az.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Budoár

Női szoba, pihenés és öltözködés számára. Választékos ízléssel rendezik be, és a ház... Tovább

Festék

A festékeket az építőiparban, a gépjárműgyártásban, az ipar számos... Tovább

Tovább a lexikonra