notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Nézd mit tett a rendőr a fiú üres szobájával, ahol ágy sem volt!

hirdetes

Egy ágy sem volt a fiú szobájában! Nézd mit tett a rendőr!

VZS

Ez a fiú felhívta a rendőrséget, hogy otthagyja otthonát. Mikor a rendőr kiment, meglátta, hogy a fiúnak semmije, még egy ágya sem volt a szobában. Nézd meg mit tett ezután!

Nézd mit tett a rendőr a fiú üres szobájával, ahol ágy sem volt!

Van, aki százmilliókat érő álomotthonra vágyik és van, akinek már egy saját ágy lenne a mindene. Szomorú, de ez a valóság, vannak emberek és gyerekek is, akik sajnos ilyen  rossz helyzetben vannak. Ennek a fiúnak és a rendőrnek a története nagyon megható, minket meg is siratott.

Mikor a 13 éves Cameron Simmons felhívta a Sumpter Rendőrségi Irodát, éppen Gaetano Acerra rendőr volt ügyeletben, ő ment ki a fiúhoz. Mikor megérkezett a házhoz és beszélt a fiúval,megtudta, el akar menni otthonról mert nem játszhat bátyja videó játékaival. Ahogy beszélgettek, a rendőr megtudta, hogy itt azért nagyobb bajról van szó. A férfi megkérdezte, bemenet-e a házba, Cameron pedig bevezette őt a szobájába. A rendőr látta, hogy a kisfiú szobája teljesen üres. Ruhái egy szemetes zsákban hevertek és még ágya sem volt.

hirdetes

A fiú elmesélte, hogy el kellett költözniük egy másik államba, hogy az édesanyja most egy beteg családtagot tudjon gondozni, ezért nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültek. Kifizették a családtag orvosi kezelését és gyógyszereit, ezért már nem maradt pénzük ágyra. Ekkor a rendőr olyan dolgot tett, ami messzemenően túlmutatott hatáskörén és senki sem várta volna tőle. Nézd meg a következő oldalon egy videóban, hogy mi volt ez a meglepetés és oszd meg ezt a megható történetet, ha te is értékeled a rendőr cselekedetét.

hirdetes
Nézd mit tett a rendőr a fiú üres szobájával, ahol ágy sem volt!

Itt a videó, melyben megnézheted milyen megható dolgot tett ez a rendőr:

 

Forrás: videovilag.eu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Széf

Manapság nem elég, ha elzárjuk értékeinket, ténylegesen biztonságban kell tartani... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Gyerekszoba Kis lakás Lakásbemutatók