notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egy csodálatos luxus faház, amit neked is látnod kell belülről!

hirdetes

Ez az afrikai luxus faház egy igazi felnőtt búvóhely

LK

Ezt a varázslatos afrikai luxus faházat neked is látnod kell belülről, garantáltan beleszeretsz majd! A különös formájú házat emelvények tartják meg, tovább fokozva ezzel a tetőről nyíló kilátást. 

Egy csodálatos luxus faház, amit neked is látnod kell belülről!

Habár ez az épület nem „valódi” faház, anyagát és jellegét tekintve a hagyományos faházak legtöbb kritériumának megfelel. Egy helyi építkezési vállalat felelős ezért a modern, kabinszerű otthonért, ami egy fákkal övezett, sűrű birtok ékességévé vált. Az épület a Parman Treehouse nevet kapta. A különös formájú házat emelvények tartják meg, tovább fokozva ezzel a tetőről nyíló kilátást.

Az otthon négy körkörös alapra épült, és falécek borítják, hogy ne térjen el annyira a környező erdő hangulatától. Az épület belsejét kezeletlen fafelület fedi, és egyéb olyan anyagokat is találunk benne, amelyeket szándékosan úgy válogattak össze, hogy meglátszódjon rajtuk az idő múlása és ezzel durvább, vadabb hangulatot keltsenek. A padlótól plafonig érő üvegablakokon keresztül – amelyek közül néhány nyitható is – páratlan kilátás nyílik a környékre.

hirdetes

A vízszintes kialakítás csigalépcsővel oldja meg a négy szint közötti közlekedést. Az alsó szinten egy növényszoba, az elsőn egy nappali, a másodikon egy hálószoba, a harmadikon pedig egy terasz található. A felső szinten elfogyasztott vacsora és az afrikai naplemente elképesztő hangulatot biztosít a büszke tulajdonosok számára.

Egy csodálatos luxus faház, amit neked is látnod kell belülről!

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Kerti pajta

A pajta egy nagyméretű, istállószerű épület, ahová a jószágot rossz időben, télen... Tovább

Tovább a lexikonra
Színes ötletek Természet