notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A leglátványosabb Adventi Ünnepi találkozópont a Szent István Bazilika előtti tér

Adventi Ünnep a Bazilikánál

2015 November 27.


A Szent István-bazilika előtti tér ötödik alkalommal lesz az adventi időszak leglátványosabb találkozópontja november 27-től január 2-ig. Esténként 3D-s karácsonyi fényfestés borítja be a bazilikát, a Zrínyi utcában pedig teljes egészében forró és illatos ínyencségek bódéi sorakoznak majd fel.


Idén közel 200 programmal, 80 kiállító kézműves termékeivel és a Zrínyi utcai street food különleges nemzetközi étel- és italkínálatával gondoskodnak az ünnepi hangulatról a karácsonyi készülődéshez! 
Kenyérlángos, kürtős kalács, kolbász, sült gesztenye és számos ínyencség található majd az utca teljes egészében!

 

 


Ingyenes korcsolyázás az Adventi Vásáron a Bazilikánál!

 

A gyermekek körében évről-évre nagy sikerű korcsolyapálya idén sem maradhat ki a repertoárból, ezért a vásár indulásától (nov. 27.) számítva minden nap ingyenes korcsolyázási lehetőséggel, hétvégenként korisulival várják az érdeklődő gyermeksereget! 

 

3D-s karácsonyi fényfestésben úszik majd a Bazilika!

 

Sötétedéskor varázslatos fényfestés kezdődik a Bazilika épületének monumentális homlokzatán. A szervezők célja a különleges hangulatú vásár, a számtalan program szervezésével, hogy idén decemberben újra egy élményekkel teli találkozóponttá váljon a tér a családok és baráti társaságok számára. Ahogy az Adventi Ünnep a Bazilikánál szlogene tartja, „Együtt lesz élmény az ünnepekből!”

 

 

 


címkék: Utazás