notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

white cub A minimalizmus a lakberendezésben általában mértékletességgel, magas szintű fegyelemmel és az egyéniség hiányával társul. De mi találtunk egy érdekes lakást Moszkvában, melyet Sergey Nasedkin és Anna Ulyanova rendeztek be „white cube” stílusban.

hirdetes

A white cube stílus

Király Réka
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A minimalizmus a lakberendezésben általában mértékletességgel, magas szintű fegyelemmel és az egyéniség hiányával társul. De mi találtunk egy érdekes lakást Moszkvában, melyet Sergey Nasedkin és Anna Ulyanova rendeztek be „white cube” stílusban.

white cube, minimalizmus a lakberendezésben általában mértékletességgel, magas szintű fegyelemmel és az egyéniség hiányával társul. De mi találtunk egy érdekes lakást Moszkvában, melyet Sergey Nasedkin és Anna Ulyanova rendeztek be „white cube” stílusban.

 

A white cube irányzat lényege

A hatalmas, fehér terek, melyet a galériákból ültettek át az otthonokba, az 1980-as évek környékén. Ez a két orosz lakberendező ezt a stílust viszi át otthonába, megfűszerezve merész színekkel, érdekes anyagokkal és dekorációval.

 

A white cube térhatás

A lakás teljes alapterülete 80 négyzetméter, de az elrendezés és a design miatt sokkal nagyobbnak tűnik az egész tér. A fehér falak meghatározzák a belső tér hangulatát, a fa kontrasztok pedig lenyűgöző vizuális élményt nyújtanak.

hirdetes

 

A white cube stílus

 

A white cube stílus

 

A Withe Cube hangulat


A rengeteg ablak biztosítja a természetes fény bejutását a lakásba, amely világossá teszi a teret, így még nagyobbnak tűnik, este pedig apró lámpák gondoskodnak a hangulatról. A növények életet lehelnek a fehér falakba és bútorokba, az üveg falak pedig elegánssá teszik a teret.

hirdetes

 

A white cube stílus

 

A white cube stílus

 

A Withe Cube-ból sem hiányozhatnak a kiegészítők!


Az élénk színű kiegészítők teszik teljessé az otthont, egy kis játékosságot csempészve a fehér fegyelembe. De semmiképp sem mondhatjuk, hogy túlságosan elütnek az "anya" desing-tól. Ezek a kis apróságok is szigorúan Withe Cube-ok!

 

A white cube stílus

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Stílusok

Lakberendezési szakszótár

Lakás pályázat

Azon ritka alkalmakat meg kell ragadni, amikor például a Nemzeti Eszközkezelő lakásra ír ki... Tovább

Ottomán

Az ottomán egy török eredetű, díványszerű, ovális támlájú ülőbútor Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 175

Átlagos értékelés: 4.8