notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Mint ahogy azt már előző cikkemben kifejtettem, a repülő csillag tulajdonképpen a ház horoszkópja. A repülő csillagokból nagyon differenciáltan következik az, hogy mi vár az ott lakókra. Repülő csillagok, feng shui

hirdetes

A repülő csillagok hatása mindennapi életünkre

Mint ahogy azt már előző cikkemben kifejtettem, a repülő csillag tulajdonképpen a ház horoszkópja. A repülő csillagokból nagyon defferenciálltan következik az, hogy mi vár az ott lakókra.

Mint ahogy azt már előző cikkemben kifejtettem, a repülő csillag tulajdonképpen a ház horoszkópja. A repülő csillagokból nagyon differenciáltan következik az, hogy mi vár az ott lakókra. Repülő csillagok, feng shui
Ezekből a csillag pozíciókból tudjuk meghatározni azt, hogy mely helyiséget mire használjuk, annak megfelelően, hogy ezek az ott lakók javát szolgálják, és hasznukra tudják fordítani a környezetük adta lehetőségeket.
 
Az anyagi sikerekért a víz csillagok felelősek, az emberi harmónia, és jó kapcsolatok megteremtése érdekében, pedig a hegy csillagok megfelelő pozíciójának kihasználása adja meg a lehetőséget.
Előző alkalommal ugye megnéztük a három jó csillagnak, az 1-es, 8-as, és 9-es csillagnak a hatását.
El kell, hogy keserítsem Önöket mivel a többi csillag, azaz energia negatív jelentőséggel bír.
 
Engedjék meg, hogy gyakorlati példákkal szemléltessem az energiák jelentőségét, és hatását életünkre.
A 2-es csillag energiaveszteséget, betegségeket, gyengülést jelentenek.
A 3-as csillag veszekedéseket, rövidebb bírósági eseteket, lopást és intrikát jelentenek.
Azért vettem ezt a két csillagot egy lapra, mivel egyik tanácsadásom során a ház adottságaiból adódóan ez a két csillag aktivizálódott, és jelentősen kihatott az ott lakók életére.
Ez a két csillag ebben a lakásban víz csillag pozícióban fejtette ki hatását. Korábbi cikkemben már említettem, hogy a víz csillag a mozgalmasságot, intenzivitást, és a nagy tereket kedveli.
 
Ez a lakás Budapest, egyik gyönyörű kimagasló pontján helyezkedik el. A teraszról az egész városra rálátni. Tehát egyik oldalán tágas nyitott tér található, végig nagy ablakokkal, terasszal. Emiatt az itt található 2-es csillag magától aktivizálódik, anélkül hogy folyamatosan mozgás lenne azon a területen.
A családfő súlyos betegséggel küzd. Ehhez azért hozzá kell tennem, hogy az első dolog, ami életünkben mérvadó az a sorsunk. A lakásunk csak hozzásegít, támogat abban, hogy megéljük a nekünk szánt feladatokat. A feng shui arra ad lehetőséget, hogy a jó időszakokat jobbá tegyük, és a rosszakat orvosoljuk, enyhítsük.
hirdetes
Tehát a 2-es csillag pozíciójából adódóan, egészségi állapota nincsen megtámogatva a lakás által pozitív értlemben.
A ház háta mögött ugyancsak nagy tér-terasz található. Itt a 3-as csillag van jelen. Ebből kifolyólag a családban főleg a férj és a feleség között folyamatos viták veszekedések vannak.
 
A 4-es csillag főleg férfiakra fejti ki hatását. Jelentése: flört, afférok, probléma nőkkel. 
Egyik alkalommal egy hölgy elhívott, hogy nézzem meg a lakását. Mint kiderült, hálószobájukban a 4-es csillagban feküdtek. Elmondása szering férje korábban elhagyta egy másik hölgy miatt. A hálószobájuk, illetve az ágyuk poziciója megadta a választ a történtekre.
Tehát jó ha több hálószobánk is van, hogy ki tudjuk választani a megfelelőt.
Egy ilyen rossz pozícióju szobát érdemes vendégszobának kialakítani.
 
Az 5-ös csillag a váratlan események, kedvezőtlen körülmények, szerencsétlenségek csillaga. 
Talán ez a harmadik legrosszabb a 2-es betegségek, és a 3-as veszekedések csillaga után.
Melyikünk szereti a váratlan negatív eseményeket? Szerintem egyikünk sem.
 
Nos, egy iroda feng shui-zása alkalmával találkoztam az egyik ilyen esettel.
A térkép elkészítése után rákérdeztem a tulajdonosnál, nem érik –e folyamatosan váratlan események.
Az Úr elmodnása szerint az utóbbi időben folyamatosan nem várt események érik. Már-már összejön az üzlet, amit szeretne, és az utolsó pillanatban valamilyen oknál fogva meghiúsul.
Mint előző cikkemben említettem mennyire fontos a bejáratban levő energia. Ebből a példából is láthatjuk jelentőségét.
 
A 6-os csillag hatása főleg nőkre van hatással. Okozhat domináns férfiakkal kapcsolatos problémákat hosszabb bírósági eseteket.
Ennek a csillagnak a hatását saját magamon tapasztaltam meg. Laktam 2 évig egy lakásban, ahol az ajtóban ez a 6-os csillag érvényesült. A „láthatalanból” kerültek elő olyan problémák amire nem számítottam hivatalos papírokkal kapcsolatosan.
hirdetes
Ha megbocsájtják nekem, ezeket nem részletezném.
 
A 7-es csillag az elmúlt gazdagságot, betöréseket, lopásokat jelenti.
A hetes csillagról tudnunk kell, hogy az elmúlt feng shui időszakban, ami a 2004 előtti 20 éves periódust jelentette, ez a csillag volt mely a jelen kor gazdagságát szímbolizálta.
Egyik ismerősöm feng shui-val kapcsolatos beszélgetésünk alkalmával panaszkodott, hogy ő bizony a 2004-es év óta nem tudja mi a gond vele, de pénzügyei nem úgy működnek, mint korábban.
A lakását megvizsgálva feng shui szempontból, a 7-es szám pont középen helyezkedik el.
Nagyon fontos információ, hogy a lakásunk középpontjában levő energia ugyancsak jelentősen befolyásolja mindennapjainkat.
2004-ben volt egy energiaváltás, és a csillagok jelentése megváltozott. Ebből adódóan ismerősöm anyagi jóléte is változott.
 

Gondolkodjanak csak el, milyen hatások érik Önöket mindennapjaikban?

 
Természetesen ezeket a negatív energiákat orvosolni tudjuk, ezálltal gyengíteni hatásukat megfelelő eszközökkel, szímbólumokkal, színekkel, formákkal.
 
Egy dolgot azért ne felejtsünk el. Minden ember más. Van aki feng shui érzékeny, jobban hat rá a környezete, és van aki kevésbé feng shui érzékeny. Tehát mindenkire másképp hat a lakása, háza, irodája, munkahelye a mindennapi életére.
 
Enczmann Éva Enczmann Éva
 
 Feng Shui tanácsadó
 
 
 
Kérdésed van? Tedd fel tanácsadónknak itt: Online tanácsadás
 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Étterem

Tágabb értelemben vendéglőnek, üzemnek, intézménynek, közlekedési eszköznek étkezésre... Tovább

Karácsonyfa

A karácsonyfa egy karácsonykor felállított, általában... Tovább

Tovább a lexikonra
Feng Shui