notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A legszebb idézetes falmatricák - Így varázsold egyedivé otthonodat!

hirdetes

A legszebb idézetes falmatricák

FO

Dekorálni jó dolog, és azért dekorálunk, hogy otthonossá tegyük a környezetünket, a lakásunkat. Mindenki számára nagyon fontos, hogy jól érezze magát otthon. Ha hazaérünk, legyen meg az a „végre itthon” érzés, akkor is, ha éppen halomban áll a mosatlan, mert tegnap este már nem volt lelkierőnk elmosogatni. Az otthonosság érzetéhez pedig remek választás egy szép falmatrica, egy olyan szöveggel, ami illik hozzánk. Ne hagyd ki te se ezeket! A legszebb idézetes falmatricák képekben.

A legszebb idézetes falmatricák - Ezektől garantáltan szép lesz a lakásod

Szeretek otthon lenni, és számomra fontos, hogy ha valaki vendégségbe jön hozzánk, ő is érezze az otthon melegét, amit kialakítottunk, és komfortosan érezze magát a nálunk eltöltött idő alatt. A falmatrica trend egyébként is hódít, egy szép mintás darab is szuperül mutat, a lényeg, hogy tükrözze a személyiségünket. Ha te hiszel a szavak erejében, akkor ezek az idézetes matricák biztos elnyerik tetszésedet!

Otthon a pihenésé a főszerep, és azé, hogy elengedjük magunkat. Egy megszokott kis kuckó, amiben körülvesz a szeretet és a biztonságérzet, és ami a miénk. Ebből kifolyólag kedvünkre dekorálhatjuk is akár a lakásunkat. A falmatrica erre azért is jó, mert ha egy idő után megunjuk az épp aktuális dekor elemet, erőfeszítés nélkül eltávolíthatjuk azokat. Ráadásul a fal vagy bármilyen felület sem fog sérülni, és könnyedén alkothatunk valami újat. Váltogassuk kedvünkre az évszakoknak, hangulatunknak vagy az épp aktuális szenvedélyeinknek megfelelően. A hatás nem marad el, és mától egy felület sem lesz üres vagy unalmas!

Csak egyszerűen, pár szóval is könnyen kifejezhető akár a mottónk, vagy az amit aktuálisan érzünk.

 

Például azt, hogy a mi hozzáállásunk szerint a pohár mindig félig teli, nem pedig félig üres.

Vagy akár azt, hogy mennyire szeretünk valakit, és milyen jó hogy vagyunk egymásnak.

 

Lapozz és ne hagyd ki a többi képet sem!

A legszebb idézetes falmatricák - Ezektől garantáltan szép lesz a lakásod

Akár azt is kifejezhetjük, hogy mit gondolunk, mi a véleményünk egyed dolgokról, mondhatni az élet nagy kérdéseiről. Ilyen például a szerelem.

Amiről ha azt gondoljuk, hogy ez az, ami megszínesíti, megfűszerezi az életünket, vagy azt, hogy nélküle szinte nem is élet az élet.

 

Mert van abban valami, hogy az élet szerelem vagy szeretet nélkül olyan, mint egy fa virágok és gyümölcsök nélkül.

Az életfilozófiánkat is remekül kifejezhetjük, egy hosszabb, de frappáns szöveggel, mint ahogy itt is látjuk.

 

Mennyire igaz, ugye? Milyen jó lenne ezt mindig követni és nem hagyni, hogy a szükre hétköznapok és a gondok beszippantsanak bennünket. Csak táncolni, mintha senki sem látna, szeretni, mintha soha semmi sem fájhatna, énekelni, mintha senki sem hallana és élni, mintha úgy gondolnánk, számunkra is van mennyország. Csak könnyedén, és nem túl agyalva mindig mindent.

hirdetes

Ugyanígy jó lenne, ha mindig tudnánk követni az álmainkat. Ha hajlamos vagy néha feladni a dolgokat, vagy csak csalódás ér és nem tudod hogyan tovább, akkor neked is hazsnodra válhat, hogy emlékeztesd magadat arra, hogy addig nem szabad feladni, amíg be nem teljesül valami. Álmodj, míg az álmaid valóra nem válnak!

 

Vagy kifejezhetjük vágyainkat és igényeinket is! Nézd csak milyen jól mutat egy ilyen a hálószobában az ágy fölött? Te kinek üzennéd ezt? Kitő szeretnéd minden este megkapni a kis jóéjt puszidat?

Nem ért véget még, lapozz a többi matricáért!

A legszebb idézetes falmatricák - Ezektől garantáltan szép lesz a lakásod

Persze nem csak a nappaliba, vagy a hálószobába tehetjük ezeket a szuper matricákat. A lakás bármyel pontján jól fognak mutatni, és bárhova kaphatunk is frappáns szöveget. Akár a konyhába vagy az étkezőbe is!

Hiszen egy nap rengeteg időt töltünk a konyhában. Főzünk, mosogatunk, kiveszünk vagy épp beteszünk valamit a hűtőbe. A konyha az a tér, ahol folyamatosan sertepertélünk és néha ráfér, ha egy kicsit ellátjuk az otthoniakat némi instrukcióval.

hirdetes

 

Senkinek nem fog megártani, ha a konyhai szabályokat tisztázátok a rend, fegyelem, tisztaság érdekében. Szóval jó, ha mindenki tudja a következőket: ha büdös, dobd ki, ha koszos, mosd el, ha elővetted tedd is el, és ha be van kapcsolva, kapcsold ki! Jobb a békesség, ha egy ilyen kikerül valakinek a konyhájába, jobb lesz betartani!

A következőt az étkezőbe is tehetjük, és rendkívül szórakoztató. Kezeket fel, hányan tudtok azonosulni vele? Nem tagadom, nekem is ez az egyik személyes kedvencem. Koffeinfüggőknek kötelező darab! Hiszen valóban át tudjuk ezt érezni, hogy a kávé tart minket lendületben addig, amíg bort nem ihatunk. :)

 

Természetesen adhatunk irányadó elveket és instrukciókat az érkező vendégeknek is. Egy ilyen szuper matrica a falon például biztosítja az előszobában, hogy aki belép szeretett otthonunkba, az tudja, mire számítson. Jelen esetben arra, hogy a remény, a szeretet, a hűség, az öröm, a bizalom, a türelem és a béke a hozzávalói a mi kis otthonunkon.

 

Még mindig van egy csomó jó ötletünk. Lapozz tovább!

A legszebb idézetes falmatricák - Ezektől garantáltan szép lesz a lakásod

Az emlékek és az emlékek gyártása nagyon fontos az életünkben. Bárhova megyünk, bármit is csinálunk, az tuti, hogy rengeteg képet, selfiet készítünk. Hogy miért? Mert amikor visszanézzük őket, nem csak egy színes kópiát látunk bennük, hanem ezernyi érzést és impulzust, ami akkor ért minket. Színek, szagok, formák és érzések, amik magukkal ragadnak akárhányszor is vesszük elő ugyanazt a fotót.

Tehát az élet pont olyam, mint egy kamera. Arra kell fókuszálni, ami fontos, el kell kapni, meg kell ragadni a jó pillanatokat, fejlődni kell a negatív dolgokból, és ha a dolgok valahogy nem működnek, csak csináld újra, kezd elölről.

 

Sőt, ezzel akár még valódi emlékeket és képeket is tehetünk a falra!  Hiszen nem csak az emlékeket, de szeretetet is tárolunk a fényképeinkben, amik saját magunk számára készülnek.

 

Persze az is előfordul – ugyan kivel ne történne ilyen – hogy nem minden a tervek szerint alakul. Kitalálunk, gondosan megtervezünk valamit, de rajtunk kívül álló okok miatt egyszerűen nem sikerül megvalósítani álmainkat. Ezekre az esetekre szuper motivációs feliratok vannak. Mint például ez is, ami arra figyelmeztet, hogy ha a terved nem működik, a terven változtass, de sose a céljaidon! Mert az, hogy valami elsőre nem működik, nem jelenti azt, hogy soha nem is fog!

 

Amikor pedig úgy érezzük, ez a vég, és semmi sem megy, ne felejtsük el, milyen erősek is vagyunk valójában! Lehet, hogy most nagyon nehéznek érezzük, de menni fog! Mi még ebből is talpra tudunk állni! Ahogy ez a matrica is üzeni: nem számít hogy érzed magad, kelj fel, öltözz fel, indulj el és soha ne add fel!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Uszadék fa

Régies, sokat megélt, víz áztatta, nap szítta, textúráját láttatni engedő fa darabok,... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció Hálószoba Konyha Lakberendezési ötletek Lakberendezési trendek Nappali