notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A fekete-fehér stílus

hirdetes

A fekete-fehér stílus

Józan Szilvia

 

A klasszikus angol nevén black and white stílus már régóta a lakberenedezés egyik formája. Elegáns, vagy éppen, modern és minimalista megjelenést biztosíthatunk házunknak, vagy éppen az egyes szobáknak, ha ezt a stílust alkalmazzuk.

A fekete-fehér stílus

 

A fekete-fehér nappali

 

A nappali szinte az első szoba (a ház elrendezésétől függően) amit vendégünk meglát. Így ennek érdemes minél kidolgozottabbnak lennie. A fekete és fehér elemeket tartalmazó nappali, akkor tud igazán érvényesülni, ha fehér fallal és feketés bútorokkal rendezzük be. Ez mellett a hatást lehet javítani a fekete és fehér apróbb tárgyak elhelyezésével, vagy a fehér falon lévő egy-egy sötét mintával.

 

fekete-fehér nappali

 

fekete-fehér nappali

 

A fekete-fehér hálószoba

 

Mivel ide vendégeket ritkán engedünk be, és legtöbbször a látogatás csak az általános körbevezetés erejéig tart, ezért a hálószobában nem kell olyan szigorúan venni a csak fekete és fehér elemek használatát. Így tehát ha akad olyan személyes tárgyünk, vagy könyvek, akkor nyugodtan elől hagyhatjuk, főleg, ha mindennap használjuk.

hirdetes

 

fekete-fehér hálószoba

 

fekete-fehér hálószoba

 

A fekete-fehér konyha

 

A konyha és nem mellesleg ha valaki rendelkezik külön étkezővel a fekete-fehér stílus megvalósítása itt a legnehezebb. Hiszen annyi -féle tárgy tartozik hozzá és berendezés, ami egy-egy nagyobb dolog esetén könnyen felbonthatja a fekete és fehér színvilágot. Ha az étkezési felszerelés (tányér, pohár, evőeszköz) nem feltétlenül fekete vagy fehér, az még nem okoz problémát.

 

fekete-fehér konyha

 

fekete-fehér konyha

 

A fekete-fehér fürdőszoba

 

A fürdőszoba fekete és fehér színekkel való berendezése még a legkönnyebb feladat. Hiszen kevés tárgy és berendezés található benne. A fürdőszoba bútorok legtöbbje alapjáraton fehér, úgyhogy sötét csempével tudjuk a legegyszerűbben feldobni.

hirdetes

 

fekete-fehér fürdőszoba

 

fekete-fehér fürdőszoba

 

fekete-fehér fürdőszoba

 

A fekete-fehér stílus

 

A házban tényleg remekül mutat amikor egy-egy helyiség színvilágát ez a két alapszín ural. De és most tényleg itt jön a nagybetűs DE, ne tegyük fekete-fehérré az egész házat! Szinte képtelenség, hogy elrejtsünk annyi, színt, és egy rövid időn belül úgyis hiányolni fogjuk. Maximum a háznak két helyiségét érdemes kizárólagosan fekete és fehér elemekkel berendezni!

 

fekete-fehér stílus

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában