notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Méhraj foglalta el egy monori család házát. 80 ezer méh

hirdetes

Egy óra alatt elfoglalták a méhek ezt a monori családi házat!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egyetlen óra alatt elfoglalt egy méhraj egy monori családi házat. A kisgyermekes család nagyon megrémült, mikor meglátták a ház mellett repkedő, 80 ezer méhből álló rajt, akik a házba akarnak befészkelni!

80 ezer méh. Méhraj foglalt el egy monori család házát.

Monor egy csendes, békés kis város Pest megyében. Nem jellemző a zűrzavar és a rendbontás, ám most mégis olyan történt, ami megzavarta a lakók nyugalmát.

 

Majdnem 100 ezer méh lepte el az egyik családi ház padlását, alig egy óra alatt. Az áldozatul esett család és a környékbeliek teljesen megrémültek. Az eset szombaton történt, amikor is hirtelen egy rendkívül szokatlan jelenetnek volt szemtanúja néhány monori lakos. Körülbelül 80-90 ezer méh jelent meg egyszerre és költözött be egy kis családi házba.


Az ott élő háromgyermekes édesanya végig nézte az egész „inváziót”. Elmesélte, hogy a szomszédház és a saját házuk közötti részt teljesen ellepték a méhek. Még a szomszédok is megrémültek az óriási méhraj láttán.

hirdetes

Tudniillik, rengetegen allergiásak a méhcsípésre. Számukra egyetlen méh közelsége is komoly fenyegetés, nemhogy egy egész raj!

 

Az RTL Klub-nak adott riportból az is kiderül, hogy a család bentről nézte végig, ahogy egyre több méh veszi körbe a házat illetve, ahogy ellepik a falakat és az ablakokat, majd a gerendákon keresztül a padlást veszik célba. Pár nappal később már annyi méh volt a házban, hogy a gyermekszoba plafonját is szét kellett bontani, mert oda is beköltöztek a méhek. A méhész azt is elárulta, hogy ez alatt a rövid idő alatt is, annyi mézet hordtak oda a méhek, hogy az csöpögött már a falakból.

hirdetes

 

Valószínűleg egy már meglévő méhrajba született be még egy királynő, aki magához csábította a raj egyik felét és új otthon után nézett. Emiatt lepték el a monori család házát. Sajnos, ám de teljesen érthető módon a családnak egy időre el kellett hagynia otthonát. Bár azt még nem tudni mennyi időre, a szakemberek folyamatosan végzik a méhek irtását.

Reméljük a család minél előbb visszaköltözhet az otthonába és egy jó ideig nem kell majd a méhek miatt fájjon a fejük!

 

 

Forrás: http://rtl.hu/rtlklub/hirek/80-ezer-meh-szallta-meg-a-hazat

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Háztartás Kert Természet

Lakberendezési szakszótár

Terrakotta

A terrakotta szó jelentése eredetileg égetett földet jelent. Gyakorlatilag ez a... Tovább

Mosószóda

A mosószóda (nátrium-karbonát) fehér színű por, vagy színtelen kristály. Vízlágyító... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 149

Átlagos értékelés: 5.0