notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

8 tipp egy kellemesebb hangulatú konyhához

hirdetes

8 kreatív konyhai megoldás

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Válasszon tökéletes megvilágítást szembántó neon nélkül, mint ezekben a konyhákban.

Konyha

A világítás rendkívül fontos a konyha megtervezésekor.Nem csak arra kell figyelnünk, hogy az étel jól megvilágított helyen készüljön, hanem egyensúlyt is kell találnunk a munkához szükséges éles fényű LED-ek és neonok és a konyha többi részét bevilágító, szórtabb fényt biztosító források között.

 

Ennek az egyensúlynak a megtalálásához kulcsfontosságú, hogy olyan világítótesteket válasszunk, melyek nemcsak a munkalapot látják el fénnyel, hanem egyúttal el is terelik a tekintetet a szpotokról, neonokról és LED-ekről. Alább láthatunk nyolc ilyen kreatív megoldást, mely bármilyen stílusú konyhában megállja a helyét.

 

Első tipp

 

Nagy méretű mennyezetről lógó lámpák világítják meg ezt a szigetet, bőséges fényt biztosítva az ételkészítéshez. Azzal, hogy a fény zöme a sziget közepét éri, az ebédlőbe már csak szórtabb, puhább megvilágítás jut, ami ideális megoldás a konyha mindkét területén.

Konyha

Elegáns, mennyezetről függő, ipari minőségű Edison izzókkal felszerelt, szépen elosztott lámpák választják el a reggelizőasztalt a mosogatótól, egyúttalbiztosítva, hogyminden edény ragyogó tisztán kerül ki onnan.

 

Harmadik tipp

 

Nem látja, honnan jön a fény? Nézze meg még egyszer. A fazéktartó közepére van felszerelve, annak aljától egy kicsit lejjebb, így a felfüggesztett lábosok nem fogják eltakarni a fényt, amikor főzésre kerül a sor.

 

Konyha

Különböző fényforrások együttese jelöl ki több munkaterületet ebben a hagyományos konyhában. A csodás, hatalmas falat hagyományos falilámpák díszítik, melyek a munkaterületet is jólbevilágítják, amíg a függőlámpák a szigetet látják el fénnyel és világítják meg a második mosogatót.

 

Ötödik tipp

 

Ebben a családban hat éhes fiú van, így a konyhában sok a surgés- forgás. A Home Depot tervezőcsoport segítségével építettek egy konyhát, ahol kényelmesen össze lehet dobni egy kis harapnivalót a függőlámpák hosszú sora alatt.

 

Konyha

Ugyanebben az otthonban, a függőlámpák drótkosara által megtört fény a sziget másik oldalát világítja meg, ahol reggelizőasztal várja ennek a népes családnak tagjait.

 

Hetedik tipp

 

Ez a hatalmas kupolaszerű függőlámpatest jól bevilágítja a munkalap-és-étkezőterületet. Remekül passzol az otthon letisztult, minimalista stílusához, amint egyszerű fókuszt teremt azzal, hogy jól elkülöníti a munkaterületek éleit.

 

Konyha

A hosszan elnyújtott páraelszívó a beépített világítással felteszi azi-re a pontot ebben az ultramodern konyhában. A mennyezettől alacsonyabbról jövő, lefelé irányított nem szembántófény így megfelelően megvilágítja a munkaterületet de egyben szórt fényt is ad.

 

Konyha

A ferdetető külön kihívást jelentett ebben a dél-kaliforniai otthonban. A megoldás: század közepistílusú Pele függőlámpák a konyhasziget fölött, melyekelterelik a tekintetet a sorbanfelszereltégőkről, ahonnan a fény java árad.

Forrás: houzz.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Konyha

Lakberendezési szakszótár

Vállfa

Ruhák szekrénybe akasztására használt, hajlított fa, fém vagy műanyag, tetején egy... Tovább

inzulinrezisztencia

  Inzulin rezisztens állapotban az adott inzulin jelre bekövetkező... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 231

Átlagos értékelés: 4.8