notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

5 tipp, hogy remek legyen a rendezvény!

hirdetes

Így szervezz tökéletes rendezvényt!

H.R

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Azok, akik már szerveztek valaha bármilyen rendezvényt már tudják, hogy mennyi fejfájással jár. Egy munkahelyi rendezvény megszervezését gyakran a mindennapi munkánk mellett elvégzendő plusz feladatként kapjuk, amely különösen sok odafigyelést igényel, ha szeretnénk, hogy a főnök elégedett legyen a munkánkkal mivel egy sikeresen megszervezett rendezvény a céget is jó fényben tünteti fel. 

5 tipp a szuper rendezvényhez

Azonban, ha még nem rendeztünk egyetlen eseményt sem, rengeteg kérdés merülhet fel bennünk. Ezért a következőkben összeszedtük azokat a legfontosabb pontokat, amelyek egy sikeres rendezvény megszervezéséhez szükségesek, így remélhetőleg ezeket megfogadva könnyű dolgod lesz legyen szó bármilyen rendezvényről.

 

Határozd meg a célokat

 

Ha céges rendezvényről van szó, mindenképp beszéld meg a főnököddel, hogy pontosan mi az esemény célja. Jövedelem szerzés? Befektetők megnyerése? Új ügyfelek szerzése? Cég hírnevének népszerűsítése? Kérdezd meg, hogy ő hogyan képzeli el az esemény felépítését, mekkora létszámban gondolkozik, mekkora költségvetéssel számol, mik a dátumok és az esetleges B tervek. Mindezeket összevetve egy átfogó képet kaphatsz az eseményről, így könnyebben neki láthatsz a megszervezéshez. 

 

Tervezzük meg a részleteket!

 

Amint a fent leírtakat nagyvonalakban meghatároztuk. Ideje részletesebben kidolgozni a terveket. Megállapítani, hogy ki lesz az esemény célcsoportja, meghatározni, hogy hol lesz majd a rendezvény, kik fognak majd beszélni, pontos létszámot kialakítani, gondoskodni az ételről és italról. Nagyon fontos még a megfelelő személyzet kiválasztása, aki a vendégeink jólétéről gondoskodnak az esemény ideje alatt. 

hirdetes

Költségvetés meghatározása

 

Miután a főnököddel megbeszélted a költségvetéseket, ehhez mérten kell kialakítanod az eseményhez szükséges eszközök beszerzését. A legjobb módszer a szükséges kellékek beszerzésére, ha béreljük azokat. A Setup Event Kft. kiváló választás lehet, hisz több mint 10 év tapasztalattal rendelkeznek rendezvényszervezés terén, így céges rendezvényekben is igen jártasak.
Vezessünk egy listát mindenről, ami az eseményhez szükséges, majd mérlegeljünk melyekre érdemes nagyobb összeget áldozni. Az étel és ital minőségén nem érdemes spórolni, és a személyzet is kiváló kell, hogy legyen. Legyen a meghatározott költségvetésen felül még egy kis vésztartalékunk, amellyel a nemvárt kiadásokat fedezhetjük. 

hirdetes

 

Agenda kialakítása

 

Legyen szó bármilyen eseményéről, a vendégek szeretik, ha egy átlátható agendát kapnak a programokról. Számítsuk bele a szüneteket, az előadók beszédét, és hogy mikor lehet szabadon beszélgetniük, ismerkedniük a vendégeknek. 

 

Programok

 

Az esemény megszervezésének egyik legnehezebb része, hogy a vendégek érdekesnek és izgalmasnak találják rendezvényt illetve, hogy jól szórakozzanak. Ehhez ne féljünk szakértők tanácsához fordulni. A rendezvényszervezéssel foglalkozó cégek nagyszerű ötleteket adhatnak, amelyeket alkalmazva biztos lesz a siker. 

Ha az eseményen előadókat szeretnénk meghívni, olyan előadókat válasszunk, akik érdekesen és jól tudnak előadásokat tartani. A téma is lehetőleg olyan legyen, amely mindenki számára érdekes lehet. 

 

Egy esemény megszervezése tehát igen összetett dolog, de amennyiben időben elkezdjük a szervezést, és alaposan kigondolt tervek alapján haladunk előre, úgy gyerekjáték lesz az egész. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Mediterrán stílus

A mediterrán stílus hazánkban is egyre divatosabbá, elterjedtebbé válik a lakberendezésben... Tovább

Pihenés

Mi a pihenés?   A pihenés fizikai és szellemi erők teljes értékű... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 181

Átlagos értékelés: 5.0