notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A csempéken, csapon, vécében, zuhanykabinon megtelepedő makacs vízkő ellen nem csak az extra erős, ám annál ártalmasabb bolti vegyszerekkel veheted fel a harcot. Természetes vízkőoldók

hirdetes

5 házi praktika makacs vízkő ellen

Király Réka, GE.
A csempéken, csapon, vécében, zuhanykabinon megtelepedő makacs vízkő ellen

1. Természetes módszer makacs vízkő ellen – kóla

+MítoszokTény kontra mítosz a mellékhelyiségek tisztításában
Mítosz: Ha egy nyilvános illemhely tisztának tűnik és tiszta szaga van, akkor tiszta.

Tény: A tisztának tűnő külső kezdetnek jó, de azok a dolgok számítanak a legtöbbet, amelyeket nem látunk. A jó illat pedig kellemes, de a helytelen tisztítás illatosított termékekkel elfedhető. A nem megfelelő tisztítás a mosdótisztító szolgáltatásaitól, amelyek a forró pontokat és az érintkezési pontokat baktériumosnak hagyják, veszélyezteti az embereket, mivel könnyű személytől személyig terjedő szállítási módot teremt a betegséget okozó baktériumok és baktériumok számára. Az egészség érdekében végzett takarítás az, ami valóban tisztává teszi a mellékhelyiségeket.

Mítosz: A WC-ülőkék a legrosszabbak, ha valaminek a terjedéséről vagy elkapásáról van szó.

Tény: Bár nem javasoljuk, hogy az irodai WC-ről egye meg az ebédjét, a WC-ken lógó leggyakoribb vírusok és baktériumok nem jelentenek jelentős kockázatot, kivéve, ha a WC-vel érintkező nyílt seb vagy sebhely van, vagy ha a WC-vel való érintkezés után nem mossa meg megfelelően a kezét. A mellékhelyiségek megfelelő tisztítása pedig még tovább csökkentheti a vécéülőkék baktériumterhelését.

hirdetes

Mítosz: A nem megfelelő kézmosás legnagyobb oka az, hogy az emberek egyszerűen nem hisznek abban, hogy a WC-használat utáni kézmosás szükséges.

Tény: Bár ez néhány ember esetében igaz, a legnagyobb ok, amiért az emberek nem mosnak kezet, az a megfelelően felszerelt kézmosóeszközök, például a szappan, a működő szappanadagolók és a kéztörlő hiánya.

Mítosz: A férfi mosdók a legbüdösebbek.

hirdetes

Tény: Tanulmányok szerint valójában a női mosdókban van a legtöbb baktérium. Ez valószínűleg azért van így, mert a nők több időt töltenek a mosdóban, és nagyobb valószínűséggel vannak velük kisgyermekek, akik köztudottan bacilusosak.

Mítosz: Amíg bizonyos tisztítószereket használnak, addig a baktériumok elpusztulnak.

Tény: A betegségeket okozó baktériumok hatékony leküzdéséhez a megfelelő termékeket kell használni a megfelelő feladatra, és be kell tartani a gyártás használati utasításait. Sok tisztítószer például meghatározott tartózkodási időt igényel, ez az az időtartam, amíg a terméknek nedvesen kell tapadnia a felülethez ahhoz, hogy a legtöbb baktériumot hatékonyan elpusztítsa. Ha a gondnoki szolgáltatást nyújtó cég nem képzi ki a csapatait a termékek helyes használatára, akkor Ön és az épületben tartózkodók veszélyben vannak.

Mítosz: A rossz mosdótisztítás lehet, hogy durva, de nem befolyásolja a vállalkozásom eredményét.

Tény: De igen! Valójában a nem megfelelő mosdótisztítás hatással lehet a munkavállalók megtartására, a termelékenységre, a teljesítményre, az elkötelezettségre, a hiányzásokra, a minőségellenőrzésre és még sok másra.

Mítosz: Minden kereskedelmi takarító cég ugyanolyan, így alapvetően azt kapja, amit kap, és kevés remény van a jobb takarításra.

Tény: Számos gondnoki szolgáltatást nyújtó cég áll készen és képes arra, hogy következetes, rugalmas és hatékony szolgáltatást nyújtson, mindezt szilárd értéken - csak tudnia kell, hogyan találja meg őket.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Bordűr

  Bordűr, avagy díszítőszegély, más néven: szegélydísz, keret; Valamilyen tárgy... Tovább

Vidéki otthon

Manapság sokan költöznek ki vidékre a városokból, és nem is csodálkozom rajta, hiszen... Tovább

Tovább a lexikonra
Háztartás