notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

25% önerővel azonnali lakásszerzés, állami támogatással!

hirdetes

25% önerővel azonnali lakásszerzés, állami támogatással!

Szabó Kitti

Szeptemberben az elsősök nem csak az olvasás tudományát sajátítják el, hanem elkezdenek hozzászokni egy új, felelősségteljes élethez. A délutánok már nem csak a játék öröméről szólnak, hanem arról is, hogy a következő napra fel kell készülni, meg kell nézni az órarendet, be kell pakolni az iskolatáskába, amely már egy sokkal nagyobb odafigyelést igénylő feladat a szülőktől és a gyerektől egyformán.

Új lakás

Egy gondos szülő – lehetőségeitől függően -, azonban nem csak a gyermek másnapi programjára gondol, hanem egy két lépéssel igyekszik előrébb tartani, ezzel kitaposva az utat egy nyugodt, kiegyensúlyozott élethez.

 

Persze ez sem jelent garanciát a boldog életre, de jó szem előtt tartani, hogy minden tudatos döntés összességében jót hoz az emberek és a „kis emberek” életébe egyaránt.

 

Ha meg tudjuk ragadni azokat az alkalmakat, ahol garantáltan nyerünk, ha egy kicsit mindig félre tudunk tenni annak érdekében, hogy életünk ne csak stabilabbá, hanem szebbé is váljon, ha ezeket a célokat úgy tudjuk megfogalmazni, hogy mindenki őszinte örömét lelje benne, akkor a sok kicsi sokra megy elv hatványozottan tud érvényre jutni.

 

Ha időben élünk a törvény által nyújtott lehetőséggel, miszerint minden magyar állampolgár alanyi jogon részesülhet 30%-os vissza nem térítendő állami támogatásban, amennyiben a szerződéses összeget lakáscélra fordítja (felújítás, korszerűsítés, vásárlás, hitelkiváltás), akkor bizony nem csak érdemes, hanem kötelező megfontolni egy olyan ajánlatot, amelytől egy hétköznapi család élete hosszú távon válik kiszámíthatóvá.

hirdetes

 

Az alacsony piaci kamatokat figyelembe véve időszerű elgondolkodnunk azon, hogy érdemes-e állami támogatással kombinált azonnali áthidaló kölcsönhöz folyamodnunk, például egy jó vételi áron kínált garzonlakás esetén. A közlekedési szempontból jó helyen lévő, kis alapterületű lakásokat (egyetemek környékén főleg) pillanatok alatt ki tudjuk adni, és a bérleti díjból kényelmesen tudjuk fedezni a fix kölcsön törlesztését gyermekünk családi fészekből történő kirepüléséig.

 

 

first home

 

Kisebb kockázattűrő képesség esetén is érdemes félrerakni, mert az összegyűlt megtakarítást nem kötelező kölcsönnel kombinálni. Minden havi rendszerességgel félrerakott (5.000-20.000,- Ft/fő) forintunkat kiegészíti az államkincstár a számlánkra elhelyezett összeg harmadával (maximum 6.000,- Ft/hó), abban az esetben is, ha a cél nem egy új, vagy éppen következő ingatlan vásárlása, hanem egy szimpla átalakítás (pl. új fürdőszoba, egy modernebb konyha, tetőcsere, szigetelés, kerti medence… stb.).

hirdetes

 

Számos megoldás közül választhatunk, mégis úgy gondolom, hogy az első és legfontosabb lépésnek annak kell lennie, hogy merjünk bátran álmodni, tervezni és cselekedni, úgy, mint Európában.

 

Csapatunk profi, szakképzett tanácsadókból áll. Kérje segítségüket eladás, vásárlás, értékbecslés vagy állami támogatás lehívása érdekében!

Időpont egyeztetés:

H-P - 10:00-17:00

Telefonszám: +3630/513-8439

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Marokkói stílus

A marokkói stílusra az egzotikus formák és különböző színek a jellemzőek. Mivel az arab... Tovább

Rendezvényhelyszín vidéken

Egy rendezvényhelyszín vidéken lehetővé teszi, hogy az esemény résztvevői egy nyugodt,... Tovább

Tovább a lexikonra
Garzonlakás