notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Az 5 legtrendibb falszín 2020-ban: íme 2020 legdivatosabb színei a lakberedezésben

hirdetes

Ilyenre fesd le a falat idén, avagy ezek 2020 legtrendibb falszínei

VN

Ráférne a lakásra egy kis változatosság, mit szólnál egy új falszínhez a nappaliban, vagy esetleg a hálószobában? A falak színe nagyban meghatározza az egész lakás hangulatát, ezért, ha egy kis változatosságra vágysz, akkor célszerű ezzel kezdeni. Mutatjuk is milyen színeket érdemes választani. Íme 2020 legtrendibb falszínei!

2020 trendszínei a falfestésben

2020 legtrendibb falszíne a klasszikus kék

Idén mindent visz egy rég nagy kedvencünk, a klasszikus kék. A Pantone Intézet ugyanis ezt választotta meg a 2020-as év színének. Hálószobába tökéletes választás ez az égbolt színére emlékeztető árnyalat, de kisebb felületen akár a nappaliban is nagyon jól mutathat. Ráadásul nemcsak ez az egy árnyalat, hanem a halványabb búzavirág szín is nagyon trendi lesz idén. Kéket kékkel párosítva pedig nagyon különleges hatást érhetsz el.

2020 trendi falszínei közt a zöldek

A kékek mellett idén a zöldek is kiemelt helyt kaptak a lakberendezésben, és a divatban is egyaránt. Ez azért remek hír, mert a zölddel nagyon jó természetes hatást lehet elérni, ami nyugtatóan hathat nemcsak rád, hanem az egész családra is. De zöld alatt nem az unalmas halványzöldet értjük, épp ellenkezőleg, az egyik legtrendibb árnyalat a már-már szürkébe hajló mélyzöld, amivel tényleg nagyon természetközeli hatást lehet elérni. Mivel ez a szín elég erőteljes, azt ajánljuk, hogy csak egy falrészt fess le vele!

hirdetes

2020 trendi falszínei között a mélyzöld

2020 trendi, de extrém falszíne

Váratlan és meghökkentő, ez jut eszünkbe erről a színről. A feketét falfestékként használni? Bizony nagyon trendi 2020-ban. Amellett, hogy trendi nagyon elegánsan is hat, megfelelő fényekkel és egyéb berendezési tárgyakkal. Persze nem minden lakásba passzol, és nem is mindenkinek a kedvenc színe, de kísérletezni lehet vele!

2020 trendi falszínei közül a sárga az egyik kedvencünk

Mi más tölthetné meg több pozitív energiával a lakás, mint egy élénk és vidám napsárga fal? És nem, most nem a pasztell sárgáról van szó, ami már mindenki nappalijában, vagy konyhájában megfordult legalább egyszer, hanem a nap fényét idéző, élettel teli sárgáról. Ami pedig még inkább vonzóvá eszi ezt a falszínt, az az, hogy nagyszerűen kombinálható nemcsak a semleges, naturális színekkel, de a fent említett trendszínekkel is egyaránt, tehát a kékekkel, a zöldekkel, valamint a feketével.

hirdetes

2020-ban igazán trendi falszínnek számít a piros is

Igen, bizony a piros, mint falszín. Mielőtt teljesen elveted ezt az opciót, gondolj csak bele, milyen jó mediterrán hangulatot tud varázsolni egy kissé mattabb, sápadt piros fal a nappaliban! De ha egy kissé sötétebb árnyalat mellett teszed le a voksod, akkor pedig igazán elegáns hatást érhetsz el, főleg, ha tölgy, vagy mahagóni színű bútorokkal kombinálod.

És van még egy szuper tippünk számodra, ha  megtaláltad a megfelelő színt, a megfelelő szakembert, akkor ne feledkezz meg a festés utáni nagytakarításról sem! Bizony miután a szakemberek elhagyják a terepet elég nagy koszt hagyhatnak maguk mögött, a lecsöppent festékfoltok pedig nagyon makacsok. Annak érdekében, hogy minél hamarabb élvezhesd megújult otthonodat hívd a Kék Harmónia erre szakosodott szakembereit, akik pikk-pakk rendbe rakják a helyszínt festés után!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Játszótér

Kisgyermek van a családban? Te is örülnél, ha többet lenne a szabadban? Akkor készíts neki... Tovább

Szürrealizmus

A szürrealizmus a két világháború közötti időszak egyik legjelentősebb művészeti... Tovább

Tovább a lexikonra
Hálószoba Konyha Lakásbemutatók Lakásfelújítás Lakberendezési ötletek Lakberendezési trendek Nappali Stílusok Színes ötletek