notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Ez lesz a 2019-es karácsony sláger színe: a kék a 2019-es karácsony legnépszerűbb színe

hirdetes

Ez lesz a 2019-es karácsony sláger színe

VN

Hamarosan elérkezik az év legszebb időszaka, a karácsony. A boltok polcai már hemzsegnek karácsonyi dolgoktól, dekorációs elemektől, fényűzésektől, szaloncukroktól, és egyéb díszektől. Talán még korainak gondolod ezt a karácsonyi felhajtást, de azt kell mondanunk, hogy épp itt az ideje elkezdeni készülődni a közelgő ünnepekre. Te megvetted már a díszeket? Ha nem, akkor jó, mert mutatjuk, hogy melyik szín lesz idén a sláger. De ha igen, akkor azt ajánljuk, hogy szerezz be még párat ebből a színből is, hiszen tényleg gyönyörű!

Az idei karácsony legdivatosabb színe

A 2019-es karácsony színe

Persze a karácsony hagyományos színei, a piros, a zöld, az arany és az ezüst sosem megy ki a divatból, de minden évben akad egy-egy szín, ami felpróbálja venni velük a versenyt. Próbálkozott már a mályva, a türkíz, de a hófehér is, idén pedig a fenséges kéken van a sor. Úgyhogy, ha igazán trendi akarsz lenni, akkor szerezz be minél több ilyen színű karácsonyi díszt. Mutatjuk, hogyan tudod a kéket beleépíteni a karácsonyi dekorációba!

Kék karácsonyi dísze 2019

Melyik árnyalatáról van szó?

Ha nem is szereted kifejezetten a kék színt, akkor se szomorkodj, hiszen a kék minden árnyalatát bátran használhatod, a hideg sötétkéktől kezdve a türkízkéken át, a lágy világoskékig. Azért is nagyon jó hír ez, mert nemcsak keverheted a különböző árnylatokat, de így a legtöbb karácsonyi színnel is könnyedén kombinálhatod őket. 

hirdetes

2019 karácsonyi sláger színe a kék

Milyen színekkel mutat jól ez a szín?

hirdetes

Minden árnyalat más-más színnel harmonizál igazán. Ahogy fent írtuk, akár egymással is vegyítheted őket. A sötétkék szinte az összes karácsnyi színnel jól mutat, az arannyal, a pirossal és a zölddel, így, ha ilyenből van sok a tavalyi évekről, akkor elég, ha vásárolsz pár kék dolgot, és feldobod a fád díszítését. A világoskék a fehérrel és az ezüsttel mutat nagyon jól, de ezzel a két színnel minden egyéb kék kombinálható. A türkíz pedig az arannyal tud igazán különleges kombinációs alkotni.

Kék karácsonyi díszítés 2019

Hogyan tudod felhasználni ezt a színt?

Igazából bármilyen dekorációra felhasználható nagyon kreatívan. Tudjuk, hogy az adventi koszorúra lila és rózsaszín gyertyákat kell tenni a hagyományok szerint, de most az egyszer kicserélheted kékre, hidd el nagyon ünnepi hatása lesz. Vegyél kék dekorelemeket, akármit, amit csak találsz, kék gömböket, kékruhás manókat, kék csengettyűket vagy kék gyertyákat.  Nem kell minden korábbi díszedet lecserélned, mert a kék nagyon jól beleilleszkedik majd a karácsony többi színéhez.

Kék adventi koszsorú 2019

De, ha nem sikerült megoldanod a kék díszek beszerzését, még akkor is bekékítheted a karácsonyt. Csomagold be kék papírba az ajándékokat, vagy ezüstbe és használj kék masnit, ez is fel fogja dobni a hangulatot. Esetleg használj kék szalvétát az ünnepi terítékhez, hidd el, egy sötétkék szalvéta nagyon elegánsan fog matatni.

Ajándék csomagolás 2019

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Lakástakarítás

Ha nincs kedved lakásod takarításával sokat bajlódni, akkor más megoldást kell találni... Tovább

Falu

A hazai magyar falvaknak valamilyen kedves kis bájuk van, ahová a városi ember szívesen... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció Kiegészítők