notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

2022 év színe a lakberendezésben a Living Coral

hirdetes

Itt is van a 2022 év színe a lakberendezésben

fö, GE.

A természet sokszor kihatással van a lakberendezésre is, inspirációt nyújt a design területén. Ez 2019-ben sincs másképp, nézd meg te is hogyan alkalmazhatod a 2019 év színét, a Living Coralt otthonodban!

2022 év színe a lakberendezésben a Living Coral

Mint minden évben, 2022-ben is a Pantone kiválasztotta és kihirdette az év színét. Idén a Living Coral nevű szín nyert, ami  ismét a természet egyik csodálatos színe. Élénksége és fiatalossága igazán vibráló. Ez talán sokakat vissza is tarthat az alkalmazásában, pedig nem kell megijedni ettől. Az élénk narancsos árnyalat kevés arannyal keveredve igazán különleges. A korallzátonyok szépségére emlékeztető harsány, de élet igenlő szín meghatározza az idei divat- és nyomdavilág trendjét. 

Ezt az élénk színt elsősorban a lakberendezésben kiegészítőként ajánlott alkalmazni. A tisztaságot sugárzó fehér vagy a monokróm szürke árnyalathoz nagyon jól kapcsolható. Életet lehel egy egyszínű helyiségbe. A konyhában akár székeket, asztalt vagy akár egy pultot festesz le erre a színre, mindenféleképpen nagyon jól fog mutatni és egy kis vidámságot hoz a helyiségbe. Nagyon jól alkalmazható régi bútorokon, melyeket felújít az ember egy kis csiszolás után már festhetők is. Nem kerülnek sokba és mégis feldobják, sőt, szinte újjá varázsolják a teret. 

Ezt alklamzad 2022-ben!

A nappaliban egy kevés bézs vagy barnás árnyalattal vegyítve nagyon jó kis retro hatást tudunk elérni vele, nem erőszakosak a színek, igazán visszafogottak, mégis adnak egy kerek kompozíciót, melyben az élénkség és vidámság felfedezhető.

hirdetes

Ha bátrabb vagy, használhatod egy egész falon is! Azért azt nem ajánlom, hogy az egész szoba összes falát fesd le Living Coral színnel, mert túl intenzív lenne, már-már kellemetlen és túl vibráló hatást eredményezne. Nem lenne kellemes az ott tartózkodás. Viszont egy fal mellé könnyedén alkalmazhatsz még egy-egy tárgyat ebben a színben, akár egy díszpárnát, egy plédet vagy szőnyeget. Ha a Coral szín mellett megtalálható színek nem élénkek és harsányak, hanem visszafogottak, akkor bátran alkalmazd! ;)

 

A halvány kék egy picit hűsíti az élénk naracs színét, viszont kellemes hatást kölcsönöznek egymásnak. Ilyen esetben nem ajánlom, hogy nagy terjedelmű használati tárgyak legyenek Coral színűek, egy asztal vagy néhány párna igazán kellemes kiegészítést biztosít a helyiségnek.

 

Nagyon olcsó és egyszerű megoldás, hogyha tetszik a Living Coral és szeretnéd becsempészni otthonodba, ha lecseréled meglévő függönyeidet és veszel 1-2 két díszpárna huzatot ebben a színben. Már pár ezer forintból bevásárolhatsz és jövőre, ha más lesz a trend, kellemetlenségek és kiadások nélkül le is cserélheted! 

hirdetes

Ha a helyiségben sötétebb bútorok és használati tárgyak vannak, például sötétszürke, esetleg fekete, akkor is jól tudod párosítani ezt a színt. Ha nem szereted annyira az élék színeket, mégis túl egyhangúnak találod szobádat, pár apró tárgy alkalmazásával feldobhatod a teret!

 

A fürdőszobában is tökéletesen mutat! Az egyszínű fehér frontokat lefestheted Living Coral színre és meg is újítottad a fürdődet! Egy halvány lilás-fehéres, szürkés színű szőnyeggel pedig szuper kompozícót hozol létre.

 

A hálószobába mindössze pár ezer forintból bevarázsolhatod ezt a színt, vegyél egy új ágynemű huzatot, helyezz el egy coral színű plédet vagy vegyél egy csokor kellemes narancsos színű virágcsokrot és az egyhangú hálóból máris egy életrevaló, kellemes helyiség lett!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Inverteres klíma

Az inverteres klíma abban különbözik, hogy a készülék önmagát szabályozza működése... Tovább

Tűzrakóhely

A kertben lévő és oda tervezett, tűz gyújtására, majd étel készítésére alkalmas hely,... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció Festés Lakásbemutatók Lakásfelújítás Lakberendezési ötletek Lakberendezési trendek