notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

10 ötlet a mindent az utolsó pillanatra hagyóknak

hirdetes

10 last minute karácsonyi ajándékötlet

Ságodi Anikó
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 Kivel ne esett volna már meg, hogy a karácsonyi rohanásban az ajándékok beszerzése az utolsó pillanatra maradt? És mi van akkor, ha még ilyen esetekben is úgy döntünk, inkább a valamit készítünk saját kezűleg? Apróságokkal is nagy meglepetést tudunk okozni, főleg, ha abban munkánk van. 10 ötlet következik igazi last minute ajándék készítőknek. 

Kivel ne esett volna már meg, hogy a karácsonyi rohanásban az ajándékok beszerzése az utolsó pillanatra maradt?  Apróságokkal is nagy meglepetést tudunk okozni, főleg, ha abban munkánk van. 10 ötlet következik igazi last minute ajándék készítőknek.

 

 

 

 

1. Egyszerű porcelán festék és egy tányér/tál, és kész a trendi tálaló. Bátrabban egész étkészletet is bevállalhatnak, hiszen tényleg nem tart sokáig. 

 

2. Készíts fülbevalót függöny rojtból. Minden alkatrész be tudsz szerezni egy hobbyboltban vagy gyöngy boltban. Mutatós és elegáns.
 
3. Nagy sláger volt idén a kréta festék és tapéta, az utolsó pillanatokban is nagy hasznát veheted. Díszíts bögrét vele, és mehet rá a karácsonyi üzenet is.  Aranyos és vicces ajándék is lehet belőle.
 
4. Díszítsd mágneseket a családi fotóval. Házi körülmények között a decoupage lakk is megteszi és pár mágnes lap. Személyes ajándék, ami akár ajándék kísérő is lehet jelezve, hogy kinek a jézuskája érkezett meg. 
hirdetes
 
5. Készíts gyertyatartót régi családi fotókból. Ez biztosan sok élményt és történetet elevenít fel a családi ünneplés közepette.
 
6. A profil képünket felhasználva mutatós és modern kép készülhet a falra. Legjobb persze, ha a gyerkőcök a modellek.
 
7. Valóban last minute ötlet egyszerű szalagokból képet készíteni nagypapa vagy nagymama kedvenc tárgyaival. Csak foglaljuk keretbe és ajándékozzuk!
 
8. Szintén valódi last minute ötlet az egyszerű színes szúrótűkkel díszített változat, amihez ugyancsak nem kell sok minden. Leginkább egy modern otthonban vagy egy kamasz szobában tudnám elképzelni. 
hirdetes
 
9. Gondoljunk már most a szilveszterre. Dobjunk fel egy egyszerű hajpántot szatén szalaggal és kövekkel, hogy kellőképpen elegáns és ünnepi legyen. 
 
10. Valóban személyre szóló ajándék a közös emlékkel díszített kártyapakli. Írjuk aranyos üzeneteket a hátuljára, körbe az elejére. Elevenítsünk fel nyaralásokat, közös ünnepléseket, bulikat. 
 
 
1.	Egyszerű porcelán festék és egy tányér/tál, és kész a trendi tálaló. Bátrabban egész étkészletet is bevállalhatnak, hiszen tényleg nem tart sokáig.  2.	Készíts fülbevalót függöny rojtból. Minden alkatrész be tudsz szerezni egy hobbyboltban vagy gyöngy boltban. Mutatós és elegáns. 3.	Nagy sláger volt idén a kréta festék és tapéta, az utolsó pillanatokban is nagy hasznát veheted. Díszíts bögrét vele, és mehet rá a karácsonyi üzenet is.  Aranyos és vicces ajándék is lehet belőle. 4.	Díszítsd mágneseket a családi fotóval. Házi körülmények között a decoupage lakk is megteszi és pár mágnes lap. Személyes ajándék, ami akár ajándék kísérő is lehet jelezve, hogy kinek a jézuskája érkezett meg.  5.	Készíts gyertyatartót régi családi fotókból. Ez biztosan sok élményt és történetet elevenít fel a családi ünneplés közepette. 6.	A profil képünket felhasználva mutatós és modern kép készülhet a falra. Legjobb persze, ha a gyerkőcök a modellek. 7.	Valóban last minute ötlet egyszerű szalagokból képet készíteni nagypapa vagy nagymama kedvenc tárgyaival. Csak foglaljuk keretbe és ajándékozzuk! 8.	Szintén valódi last minute ötlet az egyszerű színes szúrótűkkel díszített változat, amihez ugyancsak nem kell sok minden. Leginkább egy modern otthonban vagy egy kamasz szobában tudnám elképzelni.  9.	Gondoljunk már most a szilveszterre. Dobjunk fel egy egyszerű hajpántot szatén szalaggal és kövekkel, hogy kellőképpen elegáns és ünnepi legyen.  10.	Valóban személyre szóló ajándék a közös emlékkel díszített kártyapakli. Írjuk aranyos üzeneteket a hátuljára, körbe az elejére. Elevenítsünk fel nyaralásokat, közös ünnepléseket, bulikat.
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Hálószoba

Lakberendezési szakszótár

Panorámás apartman

Egy panorámás apartman saját célú használatra és befektetés szempontjából is ideális... Tovább

Tiszta terek takarítása

Ha tiszta terek takarítására van szükséged, alaposan nézz utána a felhasználandó anyagoknak... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 234

Átlagos értékelés: 5.0