A legdivatosabb színek 2014-ben – ezeket imádni fogod!

R.

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

YouTube

Ahogyan a divat terén, úgy a lakberendezésben is minden évben új árnyalatok hódítanak. Ezek a színek persze jönnek-mennek, de sokszor találkozunk egy egészen új, merész színkombinációval is. Készítettem Nektek egy kis összeállítást a legmenőbb színekről 2014-ben, nekem nagyon tetszik a paletta! Íme:

Kíváncsi vagy, mennyit változtak a trendek egy év alatt? Akkor KATTINTS IDE és nézd meg a tavalyi év legdivatosabb színeit!

 

Plüss lila és sugárzó ibolya

 
A lila 2013-ban is nagy népszerűségnek örvendett – és ez folytatódik is idén. A tavalyis halvány árnyalat mellett azonban feltűnik a sötétebb, ibolya lila változata is. Szinte bármelyik helyiségbe könnyedén be lehet csempészni, hiszen nagyon nyugtató és kellemes hatású. Hálószobába egyenesen tökéletes választás, de büszkén megállja a helyét a konyhában és a nappaliban is.
 
 
 
 
 
 

Az elegáns és egyszerű szürke

 
A szürkét azért szeretik annyira a lakberendezők, mert egyszerű szín és bármivel kombinálható – ám érdekesebb a fehérnél. Talán a Szürke ötven árnyalata című bestsellernek is köszönhető, hogy idén szintén divatos színnek számít. 
 
hirdetes
 
 
 
 
 

Vidám mustár sárga

 
Míg tavaly inkább a citromsárga bukkant fel inkább a lakberendezésben, addig idén pedig a kicsit visszafogottabb változata, a mustár sárga fog hódítani. Ez a szín jólétet, stílust és energiát sugároz, és kellemes meleg hangulatot eredményez. Retró darabokkal is tökéletesen kombinálható, de számos modern kiegészítő is készült ilyen színben. Ez a szín egy remek választás akkor, ha szeretnénk otthonunkat kicsit vidámabbá, élénkebbé varázsolni.
 
 
 
 
 
 

Lélegzetelállító kék

 
Nevezhetjük klasszikusnak vagy örök kedvencnek is – egy biztos, a kék soha nem fog kimenni a divatból! A kék segít elmélyülni, kikapcsolódni; egyszerre nyugtat meg és tölt fel energiával – így tehát egyáltalán nem csoda, hogy olyan sokan kedvelik. Nem beszélve arról, hogy ez a szín is remekül mutat bármelyik helyiségben. Legyen szó kicsi vagy nagy szobáról, a kék árnyalatai között minden bizonnyal megtaláljuk a tökéleteset.
hirdetes
 
 
 
 
 
 

Arany és réz színű kiegészítők

 
Az arany kiegészítők már 2013 végén kezdtek vissza jönni a divatban, 2014-ben pedig szinte alap darabnak számít! Persze ezt a színt nagyon mértékletesen kell használni, hiszen ha túlzásba visszük, az eredmény inkább giccses lesz, mint előkelő. A csillogó felületek még elegánsabbá varázsolnak egy helyiséget – így remek választás nappaliba, hálószobába vagy konyhába.
 
 
 
 

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Lakberendezési trendek

Lakberendezési szakszótár

Ojmjakon

Ojmjakon a világ leghidegebb olyan települése, amelynek fix lakói vannak, és nem csak... Tovább

Ruha rendelés

A ruha rendelésnek számos előnye van, többek között rengeteg időt spórolhatunk a... Tovább

Tovább a lexikonra