A Konyha már a spájzban van

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

YouTube

Tervezgetjük és ábrándozunk róla, rengeteg fotót és katalógust nézünk át, miközben keressük az igazit. És a Konyhakiállításon végre találkozhatunk is vele, az új konyhánkkal!

 
 
A Konyhakiállítás február 28-március 2. között ötödik alkalommal várja látogatóit a 2014-es bútor- és konyhagép premierekkel, design díjas fejlesztésekkel, valamint kiegészítő-, kisgép- és konyhafelszerelési újdonságokkal a Budapest Sportarénában.  
 

Töltsd ki kvízünket és nyerj két jegyet a konyhakiállításra! KATTINTS IDE a játékhoz!

 
hirdetes
Az építkezés vagy konyhafelújítás előtt állóknak minden korábbinál több konyhabútor stúdió mutatja be idei modelljeit. A 2014-es konyha trendeknek megfelelően előtérbe kerülő sötét fal- és felületszínek, valamint a nyitott és üveges tároló szekrények mellett egyedi minimalista és klasszikus darabokkal is találkozhatnak a konyhaválasztás előtt állók. A konyhai nagygép márkák szintén a rendezvényre időzíti új kollekcióik hazai debütálását, melyeket nem csak kiállítva, hanem használat közben is megismerhetünk.
 
A konyhához szervesen kapcsolódó étkezőhelyiség bútorai idén is az étkező dizájn szigeten jelennek meg, ahol a legnevesebb márkák vadonatúj fejlesztései mellett hazai tervezők munkáival is találkozhatunk.
 

Álomkonyhák képeken:

 


Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Konyha

Lakberendezési szakszótár

Monokróm

A monokróm szó egyszínűt jelent. A monokróm a lakberendezésben egy viszonylag új... Tovább

Lakástakarítás

Ha nincs kedved lakásod takarításával sokat bajlódni, akkor más megoldást kell találni... Tovább

Tovább a lexikonra