Bemutatjuk, hogy hogyan vihetsz színt a fürdőszobádba!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Augusztus 21. Hétfő - Sámuel
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Dekoráció, Festés, Fürdőszoba, Lakásbemutatók, Lakásfelújítás

Így vihetsz egy kis színt fürdőszobád designjába

hirdetes
Bemutatjuk, hogy hogyan vihetsz színt a fürdőszobádba!

A semleges árnyalatok népszerű választások a fürdőszobákba, de ez nem jelenti, hogy tilos néhány érdekesebb színt is elhelyezni itt. Az ilyen kis helységekben a szín talán merész vállalkozásnak tűnhet, de valójában ennek épp az ellenkezője igaz. Kisebb méretekben sokkal könnyebb merészebb döntéseket hozni anélkül, hogy túlzásokba eshetnél. Íme néhány egyszerű tipp fürdőszobád kiszínezésére!

1. Első körben fess

 

A festék még mindig a legegyszerűbb eszköze egy helység látványos feldobásának, és gyakran az egyik legolcsóbb is. Javasolt már a kezdetekben kiválasztani egy alapvető falszínt, és e köré építeni a szoba további színösszeállítását.

 

 

2. Hozz létre egy díszfalat

 

Ha az egész szoba kiszínezése túlzás az ízlésednek, akkor válassz ki csak egyet, amit átalakítanál. Itt a leglényegesebb a megfelelő fal kiválasztása – azt érdemes választani, ami re valami vonzza az ember tekintetét, vagy azt, amelyik az ajtóval szemben áll.

hirdetes

 

 

3. Szerezz színes csempéket

 

A csempék tekintetében a „kevesebb több” érv tökéletesen érvényesül. Az egész fürdőt beterítő színes csempék ideje lejárt. A modern fürdőszobákban a színes csempéket a figyelem vezetésére szokás használni. Alkalmazd őket egy gyógyfürdőhöz hasonló „esőerdő” zuhanyban, vagy figyelemfelkeltő burkolatként.

 

 

4. Színezd be a kádat

 

A garantált modern hatás érdekében próbálj egy színezett kádat elhelyezni semleges fürdődben. Réz és porcelán változatok közül is válogathatsz, de jól gondold meg, hogy mit választasz, ugyanis az ember ritkán cserélgeti a fürdőkádjait!

 

hirdetes
hirdetes

2018-ban a fekete lesz az év színe a lakberendezésben - Így alkalmazd!

2018-ban a fekete lesz az év színe a lakberendezésben - Így alkalmazd!

2017-08-16

A PPG – egy világszintű festékszállító – bejelentette, hogy 2018-ban a fekete, pontosan a „Fekete Láng” (Black Flame) lesz az év festék színe.

A legjobb ötletek kis teraszokra

A legjobb ötletek kis teraszokra

2017-08-16

Ne írd le kisméretű szabadtéri helységedet. Ha otthonodhoz egy aprócska terasz, erkély kiugró, vagy hasonló kinti rész tartozik, akkor egy friss és hívogató hellyé varázsolhatod, amely a vendégek fogadására és szabadtéri pihenésre egyaránt alkalmas.

15 szuper tapéta ötlet, amikre szüksége van otthonodnak

15 szuper tapéta ötlet, amikre szüksége van otthonodnak

2017-08-15

Legyen szó természetről vagy geometriai alakzatokról, a vad és szórakoztat tapéták hatalmasat képesek dobni egy szobán mindenféle felesleges dísztárgy és extra helyfoglalás nélkül.


2017-08-15 Így alakult át egy régi farmház családi otthonná az Egyesült Királyságban

A Van Ellen + Sheryn építészduó egy olyan családi otthonná alakította ezt a XVIII. századi Egyesült Királyságbeli farmházat, amely nem csak fenntartható, de tökéletesen beleillik a környező erdős tájba is.

2017-08-11 Így vihetsz egy kis színt fürdőszobád designjába

A semleges árnyalatok népszerű választások a fürdőszobákba, de ez nem jelenti, hogy tilos néhány érdekesebb színt is elhelyezni itt.

2017-08-15 5 építőipari marketing trend 2017-ben

Azt gondolnád manapság nem kell a marketing az építőiparban, hiszen mindent el lehet adni. De az sem mindegy, mennyiért! Mutatjuk, hogy lágy sikeres!

2017-08-16 Hogyan tervezz tágas belső tereket, amiket akár a TV-ben is mutogatni lehetne

A jól elrendezett nyitott belső terek igazán hívogatóak tudnak lenni. Bemutatjuk, hogy hogyan tervezhetsz igazán tágas belső tereket!

Házi szappan készítése - vegyszermentes, természetes szappan

A boltban kapható szappanok legtöbbje tele van vegyszerrel, és nem természetes anyagokkal. Most megmutatjuk hogyan készíthetsz te magad, házilag...

Dekoratív rönkágy házilag

Van néhány farönköd otthon, amikkel nem tudsz mit kezdeni és szeretnéd őket valami igazán egyedivé alakítani? Készíts belőle rönkágyat házilag!...