Bemutatjuk, hogy hogyan vihetsz színt a fürdőszobádba!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 23. Hétfő - Gyöngyi
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Dekoráció, Festés, Fürdőszoba, Lakásbemutatók, Lakásfelújítás

Így vihetsz egy kis színt fürdőszobád designjába

hirdetes
Bemutatjuk, hogy hogyan vihetsz színt a fürdőszobádba!

A semleges árnyalatok népszerű választások a fürdőszobákba, de ez nem jelenti, hogy tilos néhány érdekesebb színt is elhelyezni itt. Az ilyen kis helységekben a szín talán merész vállalkozásnak tűnhet, de valójában ennek épp az ellenkezője igaz. Kisebb méretekben sokkal könnyebb merészebb döntéseket hozni anélkül, hogy túlzásokba eshetnél. Íme néhány egyszerű tipp fürdőszobád kiszínezésére!

1. Első körben fess

 

A festék még mindig a legegyszerűbb eszköze egy helység látványos feldobásának, és gyakran az egyik legolcsóbb is. Javasolt már a kezdetekben kiválasztani egy alapvető falszínt, és e köré építeni a szoba további színösszeállítását.

 

 

2. Hozz létre egy díszfalat

 

Ha az egész szoba kiszínezése túlzás az ízlésednek, akkor válassz ki csak egyet, amit átalakítanál. Itt a leglényegesebb a megfelelő fal kiválasztása – azt érdemes választani, ami re valami vonzza az ember tekintetét, vagy azt, amelyik az ajtóval szemben áll.

hirdetes

 

 

3. Szerezz színes csempéket

 

A csempék tekintetében a „kevesebb több” érv tökéletesen érvényesül. Az egész fürdőt beterítő színes csempék ideje lejárt. A modern fürdőszobákban a színes csempéket a figyelem vezetésére szokás használni. Alkalmazd őket egy gyógyfürdőhöz hasonló „esőerdő” zuhanyban, vagy figyelemfelkeltő burkolatként.

 

 

4. Színezd be a kádat

 

A garantált modern hatás érdekében próbálj egy színezett kádat elhelyezni semleges fürdődben. Réz és porcelán változatok közül is válogathatsz, de jól gondold meg, hogy mit választasz, ugyanis az ember ritkán cserélgeti a fürdőkádjait!

 

hirdetes
hirdetes

RECEPT - Fűszeres-sütőtökös latte, ami olcsóbb és finomabb a boltinál

Ha ősz, akkor előkerülnek a tökök, a kávézók pedig megtelnek a jellegzetes őszi ízekért áhítozó vendégekkel. A világon milliók rajonganak az...

15 szemet gyönyörködtető nappali, amit neked is látnod kell

Szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a nappalidat? Mutatunk néhány igazán gyönyörű nappalit, melyek téged is inspirálnak majd! 

DIY - 10 különleges dekoráció, amivel feldobhatod az üres falakat az otthonodban

Nem kell vagyonokat költened egy különleges fali dekorációra, hiszen könnyedén készíthetsz az otthonodba olyan dekorációt, amivel feldobhatod az...


Egész télre nyitva hagyta a csapot és ez lett belőle

Egész télre nyitva hagyta a csapot és ez lett belőle

2017-10-19

Wen Shu attól félt, hogy télen a -20 fokos hidegben befagynak a csövek, ezért úgy gondolta, megnyitja a meleg vizet és úgy hagyja. Nem ilyen eredményre számított...

6 gyönyörű kőház, amiket szó nélkül elfogadnánk

6 gyönyörű kőház, amiket szó nélkül elfogadnánk

2017-10-19

Bemutatunk 6 régi, kőből készült házat, melyet úgy építettek meg, hogy ellenálljanak az idő múlásának. Sőt! Sok újonnan épült háznál is sokkal szebbek!

DIY - 10 különleges dekoráció, amivel feldobhatod az üres falakat az otthonodban

DIY - 10 különleges dekoráció, amivel feldobhatod az üres falakat az...

2017-10-22

Nem kell vagyonokat költened egy különleges fali dekorációra, hiszen könnyedén készíthetsz az otthonodba olyan dekorációt, amivel feldobhatod az üres falakat.


2017-10-21 15 egyszerű és olcsó DIY projekt, amitől az otthonod igazán csodálatos hely lesz

Szeretnéd egy kicsit feldobni az otthonodat, de nem szeretnél vagyonokat költeni egy mutatós dekorációra? Bemutatjuk a 15 legjobb DIY ötletet!

2017-10-19 78 négyzetméteres kis kastély az erdő közepén

Nem kell ahhoz nagy terület, hogy egy csodálatos otthonod legyen. Ez a kis kastély például mindössze 78 négyzetméterre épült az erdő közepén! Valódi álom!

2017-10-20 A világ legkisebb szállodája mindössze 2,4 méter széles :)

Ha sokakhoz hasonlóan te magad is beleszerettél az apró házikókba, akkor ettől a hoteltől garantáltan nagyot dobban a szíved. Az Eh'häusl a világ legkisebb szállodája!

2017-10-17 Erdei álomnyaralót épített magának ez a házaspár 185 ezer forintból!

Az apró házikók forradalmát éljük, és ez a trend ezt a házaspárt is meghódította! Egy erdei álomnyaralót építettek meg saját maguk, mindössze 185 ezer forintból!

15 csodaszép színösszeállítás hálószobákba

A színek jellemet, minőséget és atmoszférát kölcsönöznek az otthon bármely helységének. Ezek közül természetesen a hálószoba sem kivétel. Ha...

6 fekete és ezüst nappali ötlet, amik garantáltan megihletnek majd

Otthonod átrendezése vagy felújítása során semmi sem lehet akkora segítség, mint egy jó adag inspiráció. Ha egy modern, kifinomult látványvilágot...