Mutatunk néhány fantasztikus szabadtéri nappali ötletet!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Augusztus 21. Hétfő - Sámuel
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Bútorok, Dekoráció, Színes ötletek, Terasz

Szabadtéri nappalik: néhány ötlet, amikkel kibővítheted szabadtéri életteredet

hirdetes
Mutatunk néhány fantasztikus szabadtéri nappali ötletet!

A szabadtéri nappalik építése egyre népszerűbb az otthonbővítési projektek között, és ennek jó oka van. Először is remek módja az otthonodban lakók számára rendelkezésre álló hely megnövelésére. Másodszor pedig egy új teret készíthetsz a vendégek szórakoztatása céljából. Ha elegendő hellyel rendelkezel, akkor nincs értelme falak közé szorítani életteredet.

Hogy ez a helység hogyan is kellene mutasson, az teljes mértékben rád van bízva. Egyesek enyhén művészi stílusban alakítanak ki ülőhelyeket a kényelmes beszélgetésekért. Mások inkább nagyban gondolkodnak, és akár kinti konyhákat és TV néző részlegeket is kiépítenek. Azonban van néhány részlet, amely minden szabadtéri kiépített területben megegyezik.

 

Ha szeretnéd egy kis extra stílussal felpaprikázni otthonod szabadtéri részét, akkor érdemes tovább olvasnod. Összeszedtünk néhány kinti nappali ötletet, amik remélhetőleg téged is megihletnek majd.

hirdetes

 

A kényelmes ülőhelyeknek ott a helyük minden szabadtéri nappaliban

 

A titok nyitja csupán ennyi: az ilyen helységekben az ülőhelyek a legfontosabbak. Ha nincs elég ülőhely az embereknek ahol pihenhetnének, akkor nem fog számítani, hogy mi minden más kínál szabadtéri szobád. A megfelelő ülőhelyek biztosítása biztosítja, hogy kinti nappalid otthonod egy gyakran használt helysége lesz.

 

 

Ennek tudatában ügyelj arra, hogy a kényelem, mennyiség és a méret mind számítanak. Mivel a szabadtéri bútorok nem éppen kis befektetések, fontos hogy biztosan olyan készletet válassz, amiről tudod, hogy minden igényednek megfelel. Amikor csak teheted próbáld ki a garnitúrát már az üzletben, és hasonlítsd össze a készlet darabjainak méreteit az otthonodban mértekkel. Online vásárlás esetén olvasd el a korábbi vásárlók értékeléseit a készletről, és gondosan tanulmányozd át a feltüntetett méreteket is.

 

Amint hazaérsz készleteddel (vagy házhoz szállíttatod azt) a következő fontos lépés az elhelyezés. Az ülőhelyek legelőnyösebben kisebb csoportokra osztva helyezhetőek el, ahol az emberek külön-külön összeülhetnek egy kis beszélgetésre. Személyes használatra egyetlen ülőrészleg is megteszi, de ha gyakran fogadsz vendégeket, akkor több helyet is érdemes kialakítani.

hirdetes
hirdetes

5 építőipari marketing trend 2017-ben

5 építőipari marketing trend 2017-ben

2017-08-15

Azt gondolnád manapság nem kell a marketing az építőiparban, hiszen mindent el lehet adni. De az sem mindegy, mennyiért! Mutatjuk, hogy lágy sikeres!

A legjobb ötletek kis teraszokra

A legjobb ötletek kis teraszokra

2017-08-16

Ne írd le kisméretű szabadtéri helységedet. Ha otthonodhoz egy aprócska terasz, erkély kiugró, vagy hasonló kinti rész tartozik, akkor egy friss és hívogató hellyé varázsolhatod, amely a vendégek fogadására és szabadtéri pihenésre egyaránt alkalmas.

Így dobhatod fel szabadtéri grilledet néhány egyszerű ötlettel

Így dobhatod fel szabadtéri grilledet néhány egyszerű ötlettel

2017-08-17

A grill részleg gondos kialakításával biztosíthatod, hogy profi konyhaként használhatod majd, amiben a sütögetés nem munka, hanem szórakozás.


2017-08-16 2018-ban a fekete lesz az év színe a lakberendezésben - Így alkalmazd!

A PPG – egy világszintű festékszállító – bejelentette, hogy 2018-ban a fekete, pontosan a „Fekete Láng” (Black Flame) lesz az év festék színe.

2017-08-19 Dekoratív rönkágy házilag

Van néhány farönköd otthon, amikkel nem tudsz mit kezdeni és szeretnéd őket valami igazán egyedivé alakítani? Készíts belőle rönkágyat házilag! Megmutatom hogyan!

2017-08-16 5 faldíszítési tipp a konyhába

Összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek segítségével konyhádat egy magazinba illő díjnyertes helységgé alakíthatod!

2017-08-16 Hogyan tervezz tágas belső tereket, amiket akár a TV-ben is mutogatni lehetne

A jól elrendezett nyitott belső terek igazán hívogatóak tudnak lenni. Bemutatjuk, hogy hogyan tervezhetsz igazán tágas belső tereket!

Házi szappan készítése - vegyszermentes, természetes szappan

A boltban kapható szappanok legtöbbje tele van vegyszerrel, és nem természetes anyagokkal. Most megmutatjuk hogyan készíthetsz te magad, házilag...

Dekoratív rönkágy házilag

Van néhány farönköd otthon, amikkel nem tudsz mit kezdeni és szeretnéd őket valami igazán egyedivé alakítani? Készíts belőle rönkágyat házilag!...