Mutatunk néhány fantasztikus szabadtéri nappali ötletet!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 23. Hétfő - Gyöngyi
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Bútorok, Dekoráció, Színes ötletek, Terasz

Szabadtéri nappalik: néhány ötlet, amikkel kibővítheted szabadtéri életteredet

hirdetes
Mutatunk néhány fantasztikus szabadtéri nappali ötletet!

A szabadtéri nappalik építése egyre népszerűbb az otthonbővítési projektek között, és ennek jó oka van. Először is remek módja az otthonodban lakók számára rendelkezésre álló hely megnövelésére. Másodszor pedig egy új teret készíthetsz a vendégek szórakoztatása céljából. Ha elegendő hellyel rendelkezel, akkor nincs értelme falak közé szorítani életteredet.

Hogy ez a helység hogyan is kellene mutasson, az teljes mértékben rád van bízva. Egyesek enyhén művészi stílusban alakítanak ki ülőhelyeket a kényelmes beszélgetésekért. Mások inkább nagyban gondolkodnak, és akár kinti konyhákat és TV néző részlegeket is kiépítenek. Azonban van néhány részlet, amely minden szabadtéri kiépített területben megegyezik.

 

Ha szeretnéd egy kis extra stílussal felpaprikázni otthonod szabadtéri részét, akkor érdemes tovább olvasnod. Összeszedtünk néhány kinti nappali ötletet, amik remélhetőleg téged is megihletnek majd.

hirdetes

 

A kényelmes ülőhelyeknek ott a helyük minden szabadtéri nappaliban

 

A titok nyitja csupán ennyi: az ilyen helységekben az ülőhelyek a legfontosabbak. Ha nincs elég ülőhely az embereknek ahol pihenhetnének, akkor nem fog számítani, hogy mi minden más kínál szabadtéri szobád. A megfelelő ülőhelyek biztosítása biztosítja, hogy kinti nappalid otthonod egy gyakran használt helysége lesz.

 

 

Ennek tudatában ügyelj arra, hogy a kényelem, mennyiség és a méret mind számítanak. Mivel a szabadtéri bútorok nem éppen kis befektetések, fontos hogy biztosan olyan készletet válassz, amiről tudod, hogy minden igényednek megfelel. Amikor csak teheted próbáld ki a garnitúrát már az üzletben, és hasonlítsd össze a készlet darabjainak méreteit az otthonodban mértekkel. Online vásárlás esetén olvasd el a korábbi vásárlók értékeléseit a készletről, és gondosan tanulmányozd át a feltüntetett méreteket is.

 

Amint hazaérsz készleteddel (vagy házhoz szállíttatod azt) a következő fontos lépés az elhelyezés. Az ülőhelyek legelőnyösebben kisebb csoportokra osztva helyezhetőek el, ahol az emberek külön-külön összeülhetnek egy kis beszélgetésre. Személyes használatra egyetlen ülőrészleg is megteszi, de ha gyakran fogadsz vendégeket, akkor több helyet is érdemes kialakítani.

hirdetes
hirdetes

RECEPT - Fűszeres-sütőtökös latte, ami olcsóbb és finomabb a boltinál

Ha ősz, akkor előkerülnek a tökök, a kávézók pedig megtelnek a jellegzetes őszi ízekért áhítozó vendégekkel. A világon milliók rajonganak az...

15 szemet gyönyörködtető nappali, amit neked is látnod kell

Szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a nappalidat? Mutatunk néhány igazán gyönyörű nappalit, melyek téged is inspirálnak majd! 

DIY - 10 különleges dekoráció, amivel feldobhatod az üres falakat az otthonodban

Nem kell vagyonokat költened egy különleges fali dekorációra, hiszen könnyedén készíthetsz az otthonodba olyan dekorációt, amivel feldobhatod az...


15 egyszerű és olcsó DIY projekt, amitől az otthonod igazán csodálatos hely lesz

15 egyszerű és olcsó DIY projekt, amitől az otthonod igazán csodálatos...

2017-10-21

Szeretnéd egy kicsit feldobni az otthonodat, de nem szeretnél vagyonokat költeni egy mutatós dekorációra? Bemutatjuk a 15 legjobb DIY ötletet!

15 szemet gyönyörködtető nappali, amit neked is látnod kell

15 szemet gyönyörködtető nappali, amit neked is látnod kell

2017-10-22

Szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a nappalidat? Mutatunk néhány igazán gyönyörű nappalit, melyek téged is inspirálnak majd!

6 fekete és ezüst nappali ötlet, amik garantáltan megihletnek majd

6 fekete és ezüst nappali ötlet, amik garantáltan megihletnek majd

2017-10-22

Otthonod átrendezése során nagy segítség egy kis inspiráció. Ha egy modern látványvilágot szeretnél kialakítani nappalidban, akkor próbáld ki fekete-szürke színkombinációt.


2017-10-22 15 csodaszép színösszeállítás hálószobákba

A színek jellemet, minőséget és atmoszférát kölcsönöznek az otthon bármely helységének. Íme 15 színösszeállítás, amik remekül mutatnak egy hálószobában!

2017-09-27 Egy igazán csodálatos faház Indiában, ahol az egész életünket leélnénk

Ez a csodás, hegyre épült faházikó az indiai Talában található egy erdő mélyén, egy kanyargó folyó közelében. Nézd meg te is belülről, garantáltan beleszeretsz majd!

2017-09-29 Őszi karbantartási feladatok a ház körül

Ha te is úgy döntesz, hogy valamilyen karbantartást végzel házadon a hideg idő beállta előtt, akkor ezeket csináld meg! Íme az őszi karbantartási feladatok a ház körül!

2017-08-15 5 építőipari marketing trend 2017-ben

Azt gondolnád manapság nem kell a marketing az építőiparban, hiszen mindent el lehet adni. De az sem mindegy, mennyiért! Mutatjuk, hogy lágy sikeres!

15 csodaszép színösszeállítás hálószobákba

A színek jellemet, minőséget és atmoszférát kölcsönöznek az otthon bármely helységének. Ezek közül természetesen a hálószoba sem kivétel. Ha...

6 fekete és ezüst nappali ötlet, amik garantáltan megihletnek majd

Otthonod átrendezése vagy felújítása során semmi sem lehet akkora segítség, mint egy jó adag inspiráció. Ha egy modern, kifinomult látványvilágot...