Kötött takaró készítése

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 15. Péntek - Valér
hirdetes
 | Szerző: Szélesi Ferenc
címkék: DIY

5 remek ötlet saját kézzel készített kötött takaróra

hirdetes
Készítsünk kötött takarót

Eljött az az időszak, amikor már hidegek az éjszakák, de már nappal sincs olyan jó meleg, mint nyáron. Ilyenkor nagyon jól jön egy kötött takaró, éppen ezért hoztam el nektek ezeket a szuper ötleteket! 

Én ezeken a reggeleken semmi másra nem vágyok, csak arra, hogy ne kelljen felkelnem, és magamra húzhassam a jó meleg takarómat. Szerintem ezzel nagyon sokan vannak ugyanígy. Sajnos azonban a pihe-puha, kézzel készített kötött takarók eszméletlenül drágák, amiket én láttam, azok 20-30 000 forintba kerültek. Igaz, ami igaz, tökéletesek voltak. Én viszont inkább elkezdtem nézelődni az interneten, próbáltam találni pár szuper ötletet, amik megvalósíthatók.

hirdetes

 

Szerencsére rengeteg tippet találtam, ezek közül sokat ki is próbáltam, de mivel a kezeim nem állnak rá annyira ezekre a dolgokra, sok esetben elbuktam. Viszont az ötletek közül öt elsajátítása egyáltalán nem okozott gondot, bármennyire is béna voltam, ezeket sikerült megcsinálnom!

 

Szóval tényleg ajánlom mindegyiket egytől egyig, ne ess kétségbe, egyáltalán nem olyan nehezek, ráadásul a videókban mindent megmutatnak lépésről lépésre, ami hatalmas segítség! Na, de nem is szaporítom tovább a szót, lapozz a következő oldalra, és nézd meg az általam legjobbnak vélt ötleteket, és köss te is egy pihe-puha takarót! 

 

hirdetes
hirdetes

70 ezer dollárt kapnak azok a családok, akik beköltöznek ebbe a svájci faluba

Az Wallis kantonban található aprócska Albinen igen szép összeget kínál fel azoknak a családoknak, akik hajlandóak ide költözni. De miért? Elmondjuk!  

Hogyan készíts csillag formájú lámpaburát papírból

Házilag készítheted el ezt a hangulatos, csillag formájú lámpát, ráadásul teljesen ingyen! Csak papírra és minimális kézügyességre lesz szükséged. ;) 

A tökéletes karácsonyfa nyomában: fenyő típusok és jellemzőik

Az árusoknál ma már rengeteg féle-fajta fenyőt találhatsz Te is – de ha igazán tartós, szép fát szeretnél, ez mindenképp hasznos info lesz számodra!

Nézd meg azt a házat, amihez elég 6 óra, hogy felépüljön!

Mennyivel könnyebb lenne, ha pikk-pakk fel lehetne építeni egy házat, ugye? Ezzel a technológiával most már ez is lehetséges! 6 óra alatt...

Így takarítsd ki az egész lakást csupán 30 perc alatt

A takarítás alól senki nem bújhat ki, mindannyiunknak foglalkozni kell a lakás helyiségeinek tisztításával. Az azonban nem mindegy, hogy fél napot...