bögre

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 23. Hétfő - Gyöngyi
hirdetes
 | Szerző: Józan Szilvia
címkék:

Bögre stílusok, amik nem hiányozhatnak a te konyhádból sem 1. rész

hirdetes
bögre

A bögre nemcsak kávé, tea vagy esetleg üdítő ital ivására használhatjuk, hanem remek dekorációs eszköz is. Egyrészt kifejezi az egyéniségedet, másrészt ha megkínálod egy kis kávéval, vagy teával a vendéget, akkor biztos, hogy a házról alkotott kép szerves része lesz, hogy milyen bögréből kap inni. Felejtsd el a hagyományos fehér bögréket, és újíts be pár igazán egyedi darabot.

Klasszikus bögre

 

A klasszikus bögre önmagában is lehet elég divatos, vagy érdekes, de ne csak ebből a kategóriából álljon a gyűjteményünk. A klasszikus bögre nemcsak a klasszikus alakra, hanem a díszítésre is utal. Egyszerű, sima bögre, amin egyszerűbb témák vannak. Ilyen például a pöttyös bögre, a virágos, kockás, csíkos bögre is. Jól mutatnak a konyhában, és színvilágában sincs semmi kirívó.

hirdetes

 

pöttyös bögre

 

I love … bögre

 

Az I love bögrék remek kiegészítői minden konyhának. Egy egyszerű fehér, vagy fekete bögréről van szó, amire az I love … felirat kerül. A … helyét bármivel kitölthetjük. A leggyakrabban családtagok nevei, vagy éppen a szerelmünk, esetleg egy imádott sztár neve kerül fel. De nem ritka a városok, vagy országok neve sem. Valaki pedig egyszerűen valami személyeset közöl magáról, mint például, szereti a táncot, a zenét, vagy a kávét.

 

tea bögrelondon bögre

 

Gyerek bögrék

 

A gyerek bögrék igazán változatosak, és formájukban, színvilágukban is üdítő jelenségek a konyhában. Nem kell gyerekes családban élned ahhoz, hogy legyen pár rajzfilmfigurát ábrázoló bögréd. Ha például sokat járnak hozzád gyerekes családok, akkor az ő kedvükért is beszerezhetsz párat, de ha te magad is szeretsz pár rajzfilmet, vagy mesét, akkor is vásárold meg bátran.

 

némó bögremickey bögre

 

Szerelmes bögrék

 

Kinek nincs kedve egy szivecskés, rózsás, pirosas bögréből meginnia a reggeli kávét? Az egész napot feldobhatjuk vele, ha a megfelelő bögrével kezdjük a napot. A szerelmes bögrék kifogyhatatlan tárháza várja az érdeklődőket. Akár még szerelmes idézeteket tartalmazó bögrét is vehetünk.

 

love bögre

 

szivecskés bögreszív bögre

hirdetes

RECEPT - Fűszeres-sütőtökös latte, ami olcsóbb és finomabb a boltinál

Ha ősz, akkor előkerülnek a tökök, a kávézók pedig megtelnek a jellegzetes őszi ízekért áhítozó vendégekkel. A világon milliók rajonganak az...

15 szemet gyönyörködtető nappali, amit neked is látnod kell

Szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a nappalidat? Mutatunk néhány igazán gyönyörű nappalit, melyek téged is inspirálnak majd! 

DIY - 10 különleges dekoráció, amivel feldobhatod az üres falakat az otthonodban

Nem kell vagyonokat költened egy különleges fali dekorációra, hiszen könnyedén készíthetsz az otthonodba olyan dekorációt, amivel feldobhatod az...