Kedves Éva Jó néhány éve olvasgatok feng shuival kapcsolatos cikkeket könyvem is van egy pár, túl vagyok a kínai kütyü pakolós szakaszon is, de valahogy nem érkezett meg a várva várt nagy változás semmilyen téren! Egy nagy családi ház (szüleim háza) emele

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Kedves Éva Jó néhány éve olvasgatok feng shuival kapcsolatos cikkeket könyvem is van egy pár, túl vagyok a kínai kütyü pakolós szakaszon is, de valahogy nem érkezett meg a várva várt nagy változás semmilyen téren! Egy nagy családi ház (szüleim háza) emele

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Május 27. - Hella
hirdetes

Online tanácsadás

hirdetes

Kérdés:


Kérdést felvető neve: Németh Mónika


Kedves Éva

Jó néhány éve olvasgatok feng shuival kapcsolatos cikkeket könyvem is van egy pár, túl vagyok a kínai kütyü pakolós szakaszon is, de valahogy nem érkezett meg a várva várt nagy változás semmilyen téren! Egy nagy családi ház (szüleim háza) emeletén élek kislányommal, éppen most tartunk ott hogy egy fallal kicsit elszeparáljuk magunkat külön konyha stb kialakítása mellett. Elég régóta érzem hogy valamiért elszívja az energiáimat ez a lakás (víz disznó a kínai jegyem) de most hosszabb időre ide kényszerülök anyagi okok miatt (válás stb). Az egész tetőtér csupa fa! Fa lambéria fa parketta barna szőnyegpadló zöld fal stb lehetséges hogy ez okozza a gondot elszívja az energiákat? Mivel lehetne kicsit oldani ezt a feszültséget, vagyis mivel lehetne ezt a töménytelen fa energiát enyhíteni? nem értek annyira a dologhoz, lehet hogy nincs értelme a gondolatmenetemnek de minden esetre előre is köszönöm a válaszát!!! Üdvözlettel Mónika!Válasz:


Kedves Mónika!

Abszolút nem rossz a gondolat menet amit leírt. Ha megírta volna milyen évben - pontos évszám - született egyszerűbb dolgunk lenne az Ön Gua száma meghatározásában. Akkor kiderülne Ön milyen elemű. Ha túl soknak érzi a fa elemet, akkor tűz, föld, és fém elemeket tud használni az enyhítésére. Ezek piros, bordó színek és árnyalatai, hegyesz háromszögű formák, embert állatot ábrázoló képek. Továbbá sárga. barna, narancssárga színek, négyszögletes formák - ezek a föld elemek. Fém elemekhez a fehér, szürke színek, kerek íves formák tartoznak. Ezekkel tud kompenzálni. Egyébként az a leg megfelelőbb ha mind az öt elem egyensúlyban van, és még a víz elemet is bele csempészi a térbe. Pl. fekete, sötétkéké színek, hullámzó formák is mehetnek.

Ha nem érez változást tanácsolnám kezdjen le foglalkozni saját magával, a lelkével, a tudat alatti programokkal. Amikor gondokkal, problémákkal találkozunk az csak a saját belsőnk visszatükrözése, hogy valami bennünk nem jól működik. Ha elkezdene foglalkozni magával, az a külvilágban is pozitívan visszatükröződik, és egyszer csak az veszi észre, hogy az élete kisimul, és elindul a pozitív változás. Röviden ezt tudom ajánlani Önnek.

Bízom benne, hogy tudtam segíteni. Netán lenne még kérdése, szívesen állok rendelkezésére.

Üdvözlettel,

Enczmann Éva

 


hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.