Ház, mely kamionból épül föl

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Március 30. Csütörtök - Zalán
hirdetes
 | Szerző: Kósa Krisztina
címkék: Épületek, Színes ötletek, Videók

Ilyen házat még biztosan nem láttál!

hirdetes
Kamionház

Idehaza sokaknak okoz gondot a lakhatás, és az albérletek ára is az egekbe szökött, azonban van a föld másik felén egy hely, ahol ilyen és ehhez hasonló házak nőnek ki a földből – szó szerint ripsz-ropsz. Lássuk, milyen is egy valódi kamionház!

 

Amikor valaki házat keres magának vagy a családjának, az elsők közt szerepel a pénztárcája mérete, hiszen az nagyon sok mindent megszab. Majd természetesen szóba jön az is, hogy hol érdemes építkezni vagy venni, és így tovább. Azonban mi lenne akkor, ha nem kellene ilyesmiken gondolkodni, mivel egy kamion seperc alatt megoldaná minden problémánkat? Létezhet ilyen?

 

hirdetes

Nos, elképzelni is nehéz, hát még a gyakorlatba átültetni. Van azonban, akiknek ez sikerült, és ennek kapcsán egy egészen elképesztő koncepciót alkottak meg a költözni vágyók számára.

 

A House Truck Transformers egy olyan megoldást nyújt, mely a maga nemében egyedülálló, ugyanis a ház – mely elég méretesnek mondható – szó szerint egy kamionból épül föl. Mivel egy kamion képezi az alapját, bármikor összecsukható, és odébb szállítható. Voltaképpen olyan, mint egy enyhén szólva túlméretezett lakóautó, mely kényelmes megoldást jelent a tulajdonosai számára.

 

Képzelhetjük, mekkora megrökönyödést és csodálkozást váltana ki a magyarokból, ha egyszer csak nálunk is elkezdene terjedni ez a „divat”, melyhez azért – valljuk be – szükségeltetik egy méretes telek is, ahol a ház úgymond kibontható.

 

Lássuk, milyen is ez a valóságban! Videó a következő oldalon! 

 

hirdetes
hirdetes

Egy nap alatt elkészíthető járda

Egy nap alatt elkészíthető járda

2017-03-23

Ha szeretnéd gyorsan elkészíteni a járdát, ami ezután az udvarod legszebb éke lesz, akkor lesd el ezt a technikát, mert ezzel egy nap alatt elkészítheted!

Többé te sem fogsz alufóliát használni, ha ezt meglátod!

Többé te sem fogsz alufóliát használni, ha ezt meglátod!

2017-01-08

Az egyik leggyakrabban használt konyhai kellékről, az alufóliáról nyilatkoztak orvosok. Ha meghallod mit, többé te sem használod majd!

Óriási tojásokat készíthetsz fonalból Húsvétra!

Óriási tojásokat készíthetsz fonalból Húsvétra!

2017-03-14

Percek alatt elkészítheted ezeket az óriási, dekoratív tojásokat fonalból! Nagyon mutatós Húsvéti dekoráció, de akár a locsolkodónak is adhatod ajándékba :)


2016-12-04 Gyönyörű karácsonyi videó

Szabó Gyula, ahogyan elmeséli nekünk Ady Endre Karácsonyi Rege című művét, az valami kimondhatatlanul csodaszép. Érezd át te is ennek a megrázóan gyönyörű karácsonyi mesének igaz hangulatát! <3

2016-07-21 A világ legszebb tengerpartjai

A legismertebbeken kívül, mint például Hawaii, Bora Bora, vagy a Fülöp-szigetek, kevésbé ismert, ám annál gyönyörűbb tengerpartokat is láthattok. Ezek közül válasszatok úticélt! :)

2016-09-30 Down szindrómás kisfiú és egy mamakutya megható barátsága.

Több tízmillió embert ríkatott meg ez a megható videó. Egy Down szindrómás kisfiú és egy mamakutya meghitt játéka, a szívből jövő kedvességről és az előítélet nélküli valódi szeretetről szól ez a kisfilm.

2017-01-31 Immunerősítő, finom smoothie receptek

Bemutatok most nektek 5 olyan isteni finom, immunerősítő smoothie-t, azaz turmixot, amit pillanatok alatt elkészíthetsz te is házilag!

17 szerencsétlen baki

Vannak olyan igazán agyhalott emberek, akiknek még a legegyszerűbb feladatok is meghaladják a képességeiket. Íme 17 szerencsétlen baki, amit rajtuk...

20 konyhai függöny ötlet, ami feldobja a helyiséget

Változtasd meg a konyhád arculatát, válassz a következő 20 függöny ötlet közül, és még a reggeleid is szebbek lesznek! Íme 20 káprázatos konyhai...