Baglyot formáló ház, mely ingyenes szállás is egyben!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Augusztus 21. Hétfő - Sámuel
hirdetes
címkék: Épületek, Utazás

Bagolyház, amelyben bárki ingyenesen megszállhat

hirdetes
Bagolyház

Ebben a gyönyörű, erdei bagolyhoz hasonlító aprócska kis házban valóban ingyenesen szállhatunk meg egy éjszakára, amennyiben előzetesen szállást foglalunk. 

A franciaországi Bordeaux-i régióban található bagolyház mindenki számára elérhető, s ingyenesen igénybe vehető. Ez a kis házikó egy olyan kezdeményezés része, amely arra próbálja ösztönözni a városi lakosokat, hogy menjenek ki a szabadba végre és élvezzék a természetet! Hát nem csodálatos? 

 

Ti szívesen megszállnátok itt? 

 

Ez a csodálatos, és roppant egyedi bagolyház három szintes, kör alakú, fehér ágyakkal rendelkezik, így kényelmes alvóhelyiség a természet lágy ölén, s mindezt egy elbűvölő környezetben. A Refuges périurbains ("városközeli menedékhelyek") kampányának keretében készült házikót Les Guetteurs-nak, azaz nézőknek nevezték el, kivitelezése és megálmodása Bruit de Frigo-nak köszönhető.

hirdetes

 

A megnyugtató környezet, a takaros kis házikó és a fa kerti bútorok által igazi felüdülés lehet egy itt töltött este.

 

Amennyiben a közeljövőben tehát Bordeaux-ban terveztek kirándulást, akkor a Les Guetterursban, illetve a környék számos kempingjében is foglalhattok szállást. A környék természeti csodákban bővelkedik, az itt töltött idő tehát minden bizonnyal felejthetetlen lesz.

 

 

 

 

Nézd meg a házikó belsejét is a következő oldalon!

hirdetes
hirdetes

5 építőipari marketing trend 2017-ben

5 építőipari marketing trend 2017-ben

2017-08-15

Azt gondolnád manapság nem kell a marketing az építőiparban, hiszen mindent el lehet adni. De az sem mindegy, mennyiért! Mutatjuk, hogy lágy sikeres!

Nyaralni mész? Íme, három tipp, hogy ez idő alatt ne száradjanak ki a virágaid!

Nyaralni mész? Íme, három tipp, hogy ez idő alatt ne száradjanak ki a virágaid!

2017-07-28

Íme 3 trükk, amelynek köszönhetően a növények még a forró napokat is átvészelik locsolás nélkül, így amikor visszatérünk a vakációból nem barna, kiszáradt, hanem erős zöldellő növények fogadnak majd.

Bagolyház, amelyben bárki ingyenesen megszállhat

Bagolyház, amelyben bárki ingyenesen megszállhat

2017-07-27

Ebben a gyönyörű, erdei bagolyhoz hasonlító, aprócska kis házban valóban ingyenesen szállhatunk meg egy éjszakára, amennyiben lefoglaljuk a szállást. Te aludnál itt?


2017-07-30 Gyönyörű új sziget jelent meg Észak-Karolina partjai mellett

Egyetlen éjszaka alatt egy teljesen új sziget jelent meg Észak-Karolina partjaitól nem messze! Hihetetlen, hogy pár óra alatt létrejött, ez egy valóságos csoda!

2017-07-10 Ha nem látod, biztosan nem hiszed el: "fordított" ház Szibériában!

El tudnátok képzelni egy olyan házat, ahol minden fordítva van? Az ajtók, az ablakok, de még a berendezés is? Ha nem, akkor nézzétek meg a ezt az épületet!

2017-08-10 A legjobb falidísz ötletek nagy, üres terek kitöltésére

Egy nagy, üres fal tökéletes vászon lehet szobádban számtalan kreatív díszítési ötlet számára. Nem szabad azt a rengeteg üres területet kihasználatlanul hagyni! Íme néhány tipp, hogy miként dobhatod fel szobád ezen részét.

2017-08-15 Így alakult át egy régi farmház családi otthonná az Egyesült Királyságban

A Van Ellen + Sheryn építészduó egy olyan családi otthonná alakította ezt a XVIII. századi Egyesült Királyságbeli farmházat, amely nem csak fenntartható, de tökéletesen beleillik a környező erdős tájba is.

Házi szappan készítése - vegyszermentes, természetes szappan

A boltban kapható szappanok legtöbbje tele van vegyszerrel, és nem természetes anyagokkal. Most megmutatjuk hogyan készíthetsz te magad, házilag...

Dekoratív rönkágy házilag

Van néhány farönköd otthon, amikkel nem tudsz mit kezdeni és szeretnéd őket valami igazán egyedivé alakítani? Készíts belőle rönkágyat házilag!...