Volkswagen hűtőszekrény - retro stílus

hirdetes

Volkswagen busz stílusú hűtőszekrény!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Vw autógyár és a szlovén háztartási gépeket gyártó cég, a Gorenje összefogásából alakult ki minden retróőrült álma! EZ A VOLKSWAGEN BUSZ KINÉZETŰ HŰTŐSZEKRÉNY!

Volkswagen hűtőszekrény - retro stílus

Amikor a Volkswagen bejelentette, hogy egy retró mikrobuszon dolgozik, ami 2022-től lesz kapható, sokan kiáltottak fel örömükben, elvégre egy igazi klasszikusról van szó. És ha már itt tartunk – kapaszkodj, mert a menet VW kaland a konyhában kezdődik. Ezt az ikonikus retró stílust ugyanis hamarosan nem csak az utakon, hanem a konyhában is megtalálhatod, köszönhetően a Volkswagen és a szlovén konyhaeszközöket gyártó Gorenje együttműködése jóvoltából.

 

A két cég közös erővel dolgozott a Gorenje Retro VW Bulli hűtőn. Az elragadó design kívül egyértelműen antik stílust visel, de belül a piac legmodernebb hűtőtechnológiája rejtőzik. A csúcstechnológiához tartozik a DynamiCooling ventillátorrendszer, ami az egész hűtőben egyenletesen képes szabályozni a hőmérsékletet, ami így minden sarokban és polcon megegyezik.

hirdetes

 

De megemlíthetnénk még az IonAir technológiát is, amely extra negatív ionokkal dúsítja a levegőt, megakadályozva ezzel, hogy a kellemetlen szagok betelepedjenek a hűtőbe. Ez persze nem az egyetlen előnye ennek a technológiának, az IonAir ugyanis segít tovább megőrizni az ételek ásványi anyag és vitamintartalmát, a tovább tartó frissességről már nem is beszélve. Megmutatomezt a modern retró hűtőt egy videóban is, lapozz egyet!

hirdetes
Volkswagen hűtőszekrény - retro stílus

Hogy mi ennek a retró hűtőnek a legégetőbb problémája? Hogy az embernek általában csak egyre van szüksége, és így muszáj választani a klasszikus retró babakék és az elegáns burgundi vörös színek között, ami szinte lehetetlenség. Te milyen színű VW-vel parkolnál le konyhádban? A hűtőszekrény már megrendelhető a gorenje.hu/termekek/haztartasi-nagygepek/hutes oldalon, ára pedig 400 ezer forint. Íme egy videó erről a korhű hűtőről:

 

 

Nagyon találóra sikerült ez is! :)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Bútorok Háztartás Konyha

Lakberendezési szakszótár

Niagara-vízesés

Ez a látványos és a világon egyedinek számító természeti képződmény az Egyesült Államok... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 108

Átlagos értékelés: 4.7