notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kreatív bútorok a gyerekszobába

hirdetes

Kreatív bútorok a gyerekszobába

CsN

Ha az embernek gyereke születik, újraélheti gyermekkorát – szokták mondani. Ezekben a bútorokban biztos minden kreatív szülő megtalálja majd önmagát, és már nem is lesz kérdés, hogy milyen bútort válasszanak csemetéjüknek.

Kreatív bútorok a gyerekszobába

Lufi-lámpa

Abszolút személyes kedvencemmel kezdem a felsorolást:)

Ezt a rettentő kedves, héliumos lufit ábrázoló lámpát én saját szobámba is szívesen elfogadnám, nem hogy még a gyerkőcébe!

 

Hihetetlen barátságos, és szerintem minden pici nagyon szereti az ilyen lufikat, így ebben is bizonyára örömüket lelik majd! A madzag meghúzásával kapcsolható a lámpa le és fel egyébként, így az sem baj, ha megpróbálják lehúzni a szalaggal az égből:)

 

 

Hód rágta fiókos szekrény

Én úgy vagyok vele, hogy a gyerekszoba nem attól gyerekszoba, hogy minden csupa rózsaszín és póni… Persze a póni jöhet, és a rózsaszínt sem tagadom meg, de egy-egy ilyen kreatív elemet minden csemete lakhelye elbír, hiszen olyan mókásak!

 

Ez például egy – alapvetően is furcsa alakú – fiókos szekrényt ábrázol, amelyet mintha csak egy hódocska megrágcsált volna, és mindjárt eldőlne. Erdei tematikájú szobákba, talpraesett gyerkőcök számára lehet az igazi.

hirdetes

 

Kreatív bútorok a gyerekszobába

Robbanó fiókos szekrény

Ezzel aztán igazi móka a pakolás is!

Vad kiscsávóknak ajánlom ezt a darabot, amely egy éppen szétrobbanó szekrény ábrázol. Nagyon jól néz ki, lehet vele játszani, és nem utolsó sorban elég praktikus is, hiszen az egyes lerobbant részeket külön is lehet szedni, amibe könnyebb lesz a pakolás.

Ráadásul a sok kicsi méretű fiók kiváló lehetőséget nyújt a játékok rendezésére, a legok szeparálására is.

 

 

Mókás asztal

A humoros hangulatú családok számára lehet igazán hangulatos kiegészítő ez a darab. Persze ez már inkább nagyobb gyerkőcöknek lehet megfelelő, akik értik is a tréfát és tudják is hova tenni…

 

A mókás asztalka valószínűleg megosztja majd a véleményeket, de azt gondoltam látnod kell, hogy ilyen is van, létezik, és használják is!

hirdetes
Kreatív bútorok a gyerekszobába

Olvadó szekrény

Vigyázat, olvadás!

 

Ez a szekrény olyan módon van kifaragva, hogy messziről bárki bedőlhet neki, hogy el fog olvadni… Apró kiegészítője lehet a gyerekszobáknak, amelynek kreativitása minden bizonnyal feldobja majd a hangulatot odabenn.

 

 

Tábla-asztal

És végül egy igazi, kreativitásra buzdító asztalkát mutatok be nektek – pontosabban kettőt – amely olyan anyagból készült, mint az iskolákban a táblák.

 

Ehhez természetesen kréta is dukál a csemetének, aki kedvére összefirkálhatja az asztalt, hiszen az bármikor letörölhető. Nagyon jónak találom, hogy kiélhetik kreativitásukat, csak aztán győzd megmagyarázni, hogy a suliban miért nem lehet a padot firkálni:)

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Terasz téliesítése

A terasz téliesítése alatt azt értjük, mikor a környezeti hatásoktól (esőtől, hótól ,... Tovább

Húsvét

Húsvét előtt mindenki nagytakarítást tart, tojásokat fest, csokitojásokat és nyuszikat... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok