notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Intarzia készítése

Intarziakészítő műhely látogatás

2018 Január 29.


Ismerkedjen meg ezzel az egyedülállóan szép, kihalásra ítélt bútordíszítési technikával. A látogatás keretében rövid ismertetőt kap az intarziakészítés több száz éves múltjáról.


Intarziakészítő műhely látogatás

Megtekintheti mini galériánkat, vásárolhat intarziás ajándéktárgyakat. Garantáltan szép élményekkel fog távozni! Látogatása alkalmával próbálja ki az intarziakészítést a Csináld magad intarziás könyvjelző program keretén belül. Ne távozzon üres kézzel, vigye magával első alkotását! Korszerű műhelyünkben szeretettel várunk egyéni látogatókat, osztálykirándulás alkalmával diákokat, nyugdíjas csoportokat, baráti társaságokat akik itt járnak Győr-Moson-Sopron megyében és egy különleges élménnyel szeretnének gazdagodni. Egyéni időpont egyeztetés lehetséges! Télen-nyáron szeretettel várjuk a művészetek iránt érdeklődő kedves látogatókat. A látogatás keretében rövid ismertetőt kap az intarziakészítés több száz éves múltjáról.

 

Az intarzia készítés már gyerekkorban kipróbálható, természetesen megfelelő szakember segítségével. Sok területet fejleszt ennek a technikának az ismerete, melyet más szakterületen is hasznosítani tudunk.  Fejleszti a figyelmet, koncentrációt, logikus gondolkodást, probléma megoldást -melyeket az élet bármely területén hasznosíthatjuk. Műhelyünkben lehetőség van komolyabb tanulmányok folytatására, mely kifejezetten ajánlott asztalos tanulóknak, bútortervező diákoknak.

 

Műhelylátogatás

Belépő árak: felnőtt  500.-Ft,  nyugdíjas / gyerek (14 éves korig) 300 Ft.

Csoportoknak kedvezmény!

Ha részt vesz bármelyik alábbi kézműves foglalkozáson, akkor nem kell külön belépő díjat fizetni!

Szeretettel várjuk  az ország egyetlen látogatható intarziakészítő műhelyében egyénileg vagy csoportosan.

Ismerkedés az intarziakészítéssel

Könyvjelző készítés

 

Az intarziás könyvjelző készítési programunkat kifejezetten iskolás gyerekek - diákok, felnőttek részére fejlesztettük ki, hogy betekintést nyerjenek az intarziakészítés világába. A foglalkozás alkalmával megismerkedhetnek az intarziakészítés történetével, technikájával és egy intarziás könyvjelző elkészítése során ki is próbálhatja a megszerzett tudást.

A foglalkozáson készített könyvjelző ingyenesen hazavihető.

A szükséges eszközöket, alapanyagokat a cégünk biztosítja a foglalkozás résztvevőknek, az ár már tartalmazza ezeket.

 

Részvételi korhatár: 14 év alatt szülői vagy tanári felügyelet mellett .

Foglalkozás időtartama: min. 1 óra maximum 2 óra.

 

Foglalkozás ára a műhelyben:

    Egyéni : 2800.-Ft/fő
    Csoportos: 1850.-Ft/fő
    Iskolai csoportok: 1000.-Ft/fő

 

Házigazda

Kránitzné R. Ildikó intarziaművész

1996 óta foglalkozom intarzia készítéssel. Számtalan önálló és csoportos kiállításon mutathattam be szakmai fejlődésemet, egyéni stílusomat. Eddigi szakmai munkám során faliképeket, bútorokat, ajándéktárgyakat készítettem. Törekszem arra, hogy az emberek és a bútorkészítéssel foglalkozó szakmák újból fedezzék fel az intarziát - mint bútordíszítő technikát - legyen igény újra az intarziás bútorokra, tárgyakra a mai modern lakásokban is.

 

Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 9.00 - 17.00

Szombat: 9.00 - 13.00

Vasárnap: Zárva


címkék: Bútorok, Dekoráció, DIY