Beépített italhűtő készítés

hirdetes

Beépített italhűtő készítése házilag

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Beépített italhűtő készítés

2. Jelöld ki a lyuk körvonalát

Mivel a tál belső átmérőjére van szükséged, nem fordíthatod szimplán fejjel lefelé azt, hogy aztán körberajzold. Egy 36cm-es átmérőjű lyuknak 18cm-es sugara van. Ennek pontos kimérésére egy megfelelő méretű körzőre lesz szükséged. Ha ilyened nincs, akkor könnyedén készíthetsz egyet egy lécből, amelyen két lyukat kell fúrnod 18cm-re egymástól. Az egyik lyukba egy csavarhúzót durva rögzítheted „körződet” az asztal közepén, míg a másikba egy ceruzát dugva meghúzhatod a tökéletes méretű kört.

hirdetes

 

 

3. Vágd ki a kört

A megrajzolt kör belső szélébe fúrj egy akkora lyukat, amin átfér a fűrészed. Dugd be a fűrészt a lyukba és kezdd el kivágni a kört. Mivel egy nem túl szűk alakzatról van szó, így nem lesz túl nehéz követni a vonalát, persze ennek ellenére fontos, hogy odafigyelj és ne kapkodd el. A fűrészeknek általában van egy jelölésük, ami azt mutatja, hogy a penge hol lesz vágás közben – ezt hagy figyelmen kívül, mert csak egyenes vonalakra vonatkozik.

hirdetes

 

 

Figyelj oda a pengére, miközben a vágást végzed és tartsd pontosan a kijelölt vonalon. Itt fontos a munkavédelmi szemüveg használata a szálló fűrészpor elleni védelemhez. Ha kell járd körbe az asztalt és abból a szögből végezd a vágást, ahonnan a legjobban hozzáférsz. Miután a kivágott fadarab kipottyan az asztalból, próbáld bele a tálat a lyukba.

 

Lapozz egyet a további lépésekhez!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Bútorok DIY Kert

Lakberendezési szakszótár

Vacsora

A vacsora az esti órákban elköltött étkezéseket jelöli. A nap egyik fontos étkezése ez,... Tovább

Takarítás

Takarítás A takarítás teljes spektrumát lefedjük! Csapatunk megbízható és profi,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes