notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

2017 karácsonyi dekoráció divat: ezek a trendek hódítanak idén a karácsonyi dekorációban!

hirdetes

2017-es karácsonyi dekor trend: ezek a színek, minták, formák hódítanak idén karácsonykor!

CsN

Mint mindenben, a karácsonyi dekorációban is évről évre változik a divat, a trend. És hogy idén milyen színek, formák dominálnak majd karácsonykor? Mutatjuk!

2017-es karácsonyi dekorációs trendek

A karácsonyi dekorációt, stílust illetően minden kétséget kizárólag a Frankfurtban megrendezésre kerülő Christmasworld nevű, világszinten a legnagyobbnak számító karácsonyi kiállítás a mérvadó. Minden év januárjában kerül megrendezésre, és a következő karácsonyi időszak trendjét hivatott felállítani. Persze a karácsonyi dekor trendeket nem kötelező betartani senki számára, a legtöbben a hagyományokat követik – mégis érdekesnek tartom figyelemmel kísérni a változásokat – hiszen egy-egy új, jó ötlet sosem árt! :)

Nézzük tehát a bűvös 4 pontot, azaz, hogy mi a „legdivatosabb” idén karácsonykor a lakberendezésben, dekorációban!

Elegáns és modern, letisztult karácsonyi dekoráció

A modern elemek a karácsonyi dekorációban is helyet kapnak az idei télen. Az erőteljes színek és a geometrikus formák mind a karácsonyfadíszek, mind a karácsonyi dekorációk esetében erőteljesen megjelennek, ugyanakkor a modern megjelenésbe a monokróm árnyalatai, vagy a természet színei egy színnel kiegészítve is beleférnek. A kontrasztos színvilág különleges eleganciát tükröz és bár távol áll a klasszikus karácsonyi színektől, mégis kifejezetten látványos eredményt lehet vele elérni.

hirdetes


A modern megjelenés a karácsonyi dekorációban számos módon megjelenhet: az indusztriális, ipari jellegű dekor kiegészítőktől az eklektikus össze-visszaságig bárhogyan. A színek esetében is széles a választék – a márvány, a lazurit kék és a fekete-arany kombinációja rendkívül divatos 2017-ben.

2017-es karácsonyi dekorációs trendek

Minden, ami DIY, minden, ami s.k. készült! Az idei év is a saját készítésű ajándékok, dekorációk és karácsonyfadíszek nevében telik majd. Ezek nem csak rendkívül egyedi darabok, de teljes mértékben személyre is szabhatóak, ízlés szerint formálhatóak.


Az ilyen saját készítésű dekorációban a természet színei és anyagai jelennek meg leggyakrabban – tobozok és zsák anyag, mandula és ánizs: ezek gyakran jelennek meg az idei évben is a karácsonyi dekorációban.

hirdetes


Nem csak az otthon, DIY készült karácsonyi dekoráció fér bele ebbe a trendbe, de a különböző kézműves technikákkal készült díszek is rendkívül jól passzolnak.

2017-es karácsonyi dekorációs trendek

Elő a rénszarvasos pulcsikkal és a mókás zoknikkal! A karácsony idén az örömteli pillanatokról, a mókás családi vacsorákról szól, ahol mindent szabad. Az elegáns színek, és a pasztell árnyalatai idén a játékos mintákkal kombinálva jelennek meg a karácsonyi dekorációban.


Idén azonban már nem csak a klasszikus karácsonyi minták – rénszarvasok, mikulások – jelennek meg mókás formában de akár a mesehősök is megelevenedhetnek. Nos, az még kétséges hogy az otthonokban egy mennyire fog megnyilvánulni, de a hivatalos álláspont szerint divatosak lesznek még a manga figurák is a dekorációban.

2017-es karácsonyi dekorációs trendek

Az otthon melegét a természet ihlette karácsony teremti meg idén. A kézműves trendhez hasonlóan itt is a természetes anyagok és színek dominálnak, de ebben az esetben teljesen naturális módon, esetleg csak egy kis csillámmal, műhóval kiegészítve.
Divatos például idén a natúr tobozokkal, makkokkal díszített fa vagy épp adventi koszorú is épp úgy, mint a jégből készült kerti koszorúk!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Raklap

Manapság a raklap az egyik legolcsóbb, legmodernebb "építkezési" eszköz, amiből nem... Tovább

Étterem

Tágabb értelemben vendéglőnek, üzemnek, intézménynek, közlekedési eszköznek étkezésre... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció