Dubai-ban víz alatti otthonok

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 20. Hétfő - Jolán
hirdetes
címkék: Épületek, Nyaralás, hotelek, Tájak, Utazás

Víz alatti otthonok Dubai-ban

hirdetes
Dubai-ban víz alatti otthonok

Joggal mondhatom, hogy a világ legnagyobb luxusa épül meg Dubai-ban. Víz alatti apartmanok készülnek, csodás, egyedi kilátással. Ez tuti bakancslistás!

Az elmúlt években hatalmas népszerűségre tettek szert a víz alatti szállodák. Ez nem meglepő, hiszen páratlan betekintést engednek a felszín alatt rejtőzködő vízi világra, és ha valahol, akkor itt igazán elbújhat az ember az élet rohanása elől. Egy ilyen szállodában eltölteni pár napot garantáltan biztosan felejthetetlen élmény, de mit szólnál ha azt mondanánk, hogy akár be is költözhetsz egybe? Habár a futurisztikus ötlet elsőre enyhe túlzásnak hangzik, a The Heart of Europe jelenleg is azon dolgozik, hogy megvalósítsa ezt a minden tekintetben luxus álomképet.

hirdetes

 

2018-ban összesen 40 üvegfalú tengeri villa kap majd helyet Dubai partja mentén. Az épületek a JK Bauen Building Contracting, a Wuchang Shipbuilding Industry Group Co. Ltd, és a Sino Great Wall International Engineering Co. Ltd alkotásai lesznek. A 371 négyzetméteres épületek a Heart of Europe üdülőhelyhez tartoznak majd, és összesen három szintből fognak állni. Két szint a felszín felett helyezkedik el, ahonnan enyhén szólva is hangulatos kilátás nyílik majd a környező tengerre. Akarod látni közelebbről is a villákat? Megmutatom a következő oldalakon!

hirdetes
hirdetes

Gumis lepedő hajtogatása? Többé nem probléma!

Neked is rendszerint gondot okoz a gumis lepedő összehajtogatása? Nos, ezzel sokan vannak így, ezért úgy gondoltam, hogy megosztom veled azt a módszert,...

2020-ra épül fel a világ első úszóvárosa!

Ha úszóvárosokról beszélünk, elsőre egy sci-fi regény juthat róla eszünkbe, de 2020-ra valósággá válhat a koncepció, mely most végre zöld utat...

8 modern konyhaötlet a kellemes és nyugodt hatás érdekében

Ha nehezedre esik konyhát választani magadnak (amiért senkit nem tudunk hibáztatni), akkor válassz egy minimalista stílusú verziót és pakold tele...


Havazás érkezik! Időjárás előrejelzés

Havazás érkezik! Időjárás előrejelzés

2017-11-08

A hét hátralévő napjaiban tapasztalhatjuk, hogy egyre hűvösebbek lesznek, majd hétvégén egy markáns hidegfront éri el hazánkat! A legfrissebb időjárás előrejelzés

Rengeteg pénzt kapsz, ha kiköltözöl erre a páratlan szépségű skót szigetre

Rengeteg pénzt kapsz, ha kiköltözöl erre a páratlan szépségű skót szigetre

2017-11-15

Ha mindig arról álmodoztál, hogy egy napon csendes, nyugodt életre cserélheted a végtelen robotot, akkor most jött el ez a nap! Ráadásul rengeteg pénzt kapsz érte!

A világ legkisebb szállodája mindössze 2,4 méter széles :)

A világ legkisebb szállodája mindössze 2,4 méter széles :)

2017-10-20

Ha sokakhoz hasonlóan te magad is beleszerettél az apró házikókba, akkor ettől a hoteltől garantáltan nagyot dobban a szíved. Az Eh'häusl a világ legkisebb szállodája!


2017-11-03 Fizetnek, hogy odaköltözz ebbe az olasz városba!

Candela város önkormányzata most 2000 eurót fizet minden egyes költözőnek! Ha szeretnél Olaszországban élni, akkor most itt a lehetőség, még fizetnek is érte!

2017-11-20 Hallottál már a úszó ökovárosról?

Egy ökováros már önmagában is komolyan hangzik, hát ha még azt is hozzátesszük, hogy úszik! A város tervei már készen is vannak.

2017-10-24 Íme a világ legdrágább háza!

Spórolósok figyelem! Ideje kiüríteni a perselyeket, mert eladóvá vált a világ legdrágább háza. Mindenesetre ülj le egy székre, mert ha meglátod, dobsz egy hátast!

2017-09-09 A világ legbékésebb állama, ahol az álmok valóra válnak!

Izland óriási fejlődésnek indult az elmúlt évek során, mára a világ legbékésebb államaként tartják számon, most megismerkedhetünk ezzel a gyönyörű országgal!

8 könyvespolc, amit te magad is elkészíthetsz

Regények, képeskönyvek, szótárak, enciklopédiák: gyakran a kávézóasztalokon vagy a kanapé párnáin hevernek szétszórva, ami miatt az egész szoba...

10 módszer, amivel otthonosabbá teheted ágyadat

A pihentető alvás érdekében nagyon fontos, hogy az ágyunk kényelmes, és otthonos legyen. Adunk néhány hasznos tanácsot, amivel könnyedén elérheted ezt!