Kérdezz az almaimotthona.hu lakberendezési portál tanácsadóitól! Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy a konyha elrendezésénél milyen alapelveket érdemes figyelembe venni? A konyhában L alakban szeretném elhelyezni a berendezéseket (mosogatógép, hűtőszekrén

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy a konyha elrendezésénél milyen alapelveket érdemes figyelembe venni? A konyhában L alakban szeretném elhelyezni a berendezéseket (mosogatógép, hűtőszekrény, mosogató, gáz főzőlap, sütő). Köszönöm

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Május 27. - Hella
hirdetes

Online tanácsadás

hirdetes

Kérdés:


Kérdést felvető neve: Szélesi Ferenc


Üdvözlöm!
Az lenne a kérdésem, hogy a konyha elrendezésénél milyen alapelveket érdemes figyelembe venni? A konyhában L alakban szeretném elhelyezni a berendezéseket (mosogatógép, hűtőszekrény, mosogató, gáz főzőlap, sütő). KöszönömVálasz:


Tisztelt Érdeklődő, A hagyományos  paraszti konyha a tüzhely köré szerveződött. Korábban a szabadkéményes konyhába egyszerübb főző-tözelő berendezéseket telepítettek később a zárt légterü, kéménnyes konyhában már "multifunkciós" kialakítású sütő-fűtő kemence, hozzá csatlakozó sütő-főző csikótüzhely és velük  egybeépített  füstölő is csatlakozhatott. A vizes, mosó-mosogató felszerelések külön lócán foglaltak helyet a pitvarban, míg tárolásra és hűtésre a kamra és verem szolgált. A korszerű konyhaelrendezési alapelvekről bővebben a lakberendező szakértőktől és a https://www.facebook.com/AlmaimKonyhaja oldalon is hallhat.


hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.