Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy a konyha elrendezésénél milyen alapelveket érdemes figyelembe venni? A konyhában L alakban szeretném elhelyezni a berendezéseket (mosogatógép, hűtőszekrény, mosogató, gáz főzőlap, sütő). Köszönöm

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 17. - Lázár
hirdetes

Online tanácsadás

hirdetes

Kérdés:


Kérdést felvető neve: Szélesi Ferenc


Üdvözlöm!
Az lenne a kérdésem, hogy a konyha elrendezésénél milyen alapelveket érdemes figyelembe venni? A konyhában L alakban szeretném elhelyezni a berendezéseket (mosogatógép, hűtőszekrény, mosogató, gáz főzőlap, sütő). KöszönömVálasz:


Tisztelt Érdeklődő, A hagyományos  paraszti konyha a tüzhely köré szerveződött. Korábban a szabadkéményes konyhába egyszerübb főző-tözelő berendezéseket telepítettek később a zárt légterü, kéménnyes konyhában már "multifunkciós" kialakítású sütő-fűtő kemence, hozzá csatlakozó sütő-főző csikótüzhely és velük  egybeépített  füstölő is csatlakozhatott. A vizes, mosó-mosogató felszerelések külön lócán foglaltak helyet a pitvarban, míg tárolásra és hűtésre a kamra és verem szolgált. A korszerű konyhaelrendezési alapelvekről bővebben a lakberendező szakértőktől és a https://www.facebook.com/AlmaimKonyhaja oldalon is hallhat.


hirdetes

címkék: