Tisztelt Szakértő! A segítőkész emberek és a karrier területemet szeretném aktiválni, új munkát szeretnék, most mennék vissza gyesről.Kicsi lakásban lakunk a férjemmel és két ovis gyerekünkkel.Igen kicsi lakásban lakunk, alig 50 nm, a segítőkész emberek-k

Tisztelt Szakértő! A segítőkész emberek és a karrier területemet szeretném aktiválni, új munkát szeretnék, most mennék vissza gyesről.Kicsi lakásban lakunk a férjemmel és két ovis gyerekünkkel.Igen kicsi lakásban lakunk, alig 50 nm, a segítőkész emberek-k

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 26. Csütörtök - Ervin
hirdetes

Online tanácsadás

hirdetes

Kérdés:


Kérdést felvető neve: Hegedűs Renáta


Tisztelt Szakértő!

A segítőkész emberek és a karrier területemet szeretném aktiválni, új munkát szeretnék, most mennék vissza gyesről.Kicsi lakásban lakunk a férjemmel és két ovis gyerekünkkel.Igen kicsi lakásban lakunk, alig 50 nm, a segítőkész emberek-karrier-tudás területre esik az előszoba(tudás terület és egy picit a konyha),karrier területre az előszoba és a nappali kb.harmada. Ide esik a fotel fele,(rusztikus daráb,bár nem túl értékes) egy nagy ablak fele, ami folytatódik a segítőkész emberek területen végig, a nappali szőnyege ér ide és van egy térelválasztó szekrény két tolóajtóval.A bejárati ajtó a karrier területen nyílik,keleti fekvésű (családom minden tagja keleti)..A segítőkész emberek területen található a nappali-vendégszoba-dolgozó.itt van egy kanapé /azaz kétv összetolt fotelágy), a fotel másik fele,egy "írőasztal"-asztallap méretre vágva-rajta számítógép,a falon mindenütt nyitott polc,rajta könyvek mindenféle témában .Az ablak alatt kályha,középen dohányzó asztal, a fotel mögött nyílik a fürdőszoba ajtó(nem ezt az ajtót használjuk, van másik is.)A fal színe világos kékeszöld,a fürdőszoba ajtóé szintén,csak kicsit sötétebb.Hideg szín mind a kettő.A tolóajtó,a polcok cseresznye színűek.A kanapéra és a fotelre vettem új huzatot, az ülésre puha mohazöld takarót, a kanapé párnájának pedig zöldesbarna aranyosan csillogó anyagot, ez nagyon szép,a mohazöld takaró remekül kiegészíti.Ezt tartottam jónak, mivel a férjem és az én gua számom is 4-es-fa jelű, ráadásul az ő születési jegye is fa. Az enyém fém,de nem szeretem tisztán sem a fehéret, sem a feketét.Úgy gondoltam ez áll a legközelebb a terület színeihez.Most azonban elbizonytalanodtam, sok itt a zöld, ráadásul a fém elvágja a fát. A mohazöld takaró helyett narancssárgát kellett volna venni.(barna nem volt) ehhez is remek a csillogó anyag,de inkább sárgásnak hat.De a narancssárgához nem igen illik a kék,márpedig a karrier területet leginkább ezzel lehetne aktiválni.Itt a dekorációs lehetőségek nagyon korlátozottak, a térelválasztó szekrényt lehet(fele ajtós, fele pedig polcos; iratokat munkahelyi jegyzeteket , számlákat ,szakkönyveket tartunk benne).Az oldala látszik a bejárati ajtóból.A polc részén könyvek,a mikró és a kenyértartó kap helyet.a nappali szőnyege sötét bordó kis zöld és krémszínű mintával.A kanapé fölé valamilyen falvédőt is tenni kell, a hideg miatt. A további dekorációs lehetőség a sötétítő fuggöny. átlátszó függönyöm van. Egy krémszínű ugyanolyan hullámmintás,. mint a csillogó anyag a kanapéra és a fotelre. vagy van egy másik,keresztbe csíkos,világoskék-fehér-narancssárga,zöld és rózsaszín csíkoks. ez nagyon vidám!
Úgy gondoltam, a térelválasztó szekrény oldalát bevonom valamilyen kék-arany színű tapétával és teszek ki egy vízesés képet,valamint veszek egy szép sötétítő függönyt, mivel a helyiség elég hideg télen. Mindez egy családi ház emeletén található,tehát a szoba előtt van egy erkély és egy lépcsőház.Ennek ellenére nem sőtét a szoba.
A lakásról még annyit, hogy kb.13mx4,12m téglalap,a rövideb oldalán van a bejárati ajtó. Az első szoba, tehát a tudás,karrier,segítőkész emberek rész 4,42x3,70. A konyhából nyílik még egy erkély, ez az egészség , család területen többlet,de nem nagyon használjuk. Kérem,segítsen,hogyan változtassak a karrier-segítőkész emberek területen,hogy mindnyájunk részére a legjobb legyen? melyik takaró a jobb: a zöld vagy a narancssárga(ez földszín, a fém támogató eleméhez tartozik, úgy tudom.)Kisebb beruházások lehetségesek, de új bútor nem.
Tanácsait előre is köszönöm szépen! RenataVálasz:


 Kedves Renáta!

 

Igy az elmondása alapján igen nehéz a látatlanban tanácsot adni.

Az biztos, hogy ha az iránytű módszert használja, azaz tájolóval vagy iránytűvel tájolja be az égtályat, akkor hosszú távon jól működő feng shui-t tud elérni. Ha jól veszem ki a szavaiból, Ön az ajtóhoz viszonyítva határozta meg az egyes életterületeket.

Amennyiben új munkát, kedvező munka lehetőségeket szeretne, úgy mindenképpen az északi, karrier, emberi kapcsolatok életterületet kell erősítenie. Ide érdemes egy vitorlás hajó makettet, vagy képet helyezni, mely orrával a lakás belselye fele hajózik. Továbbá fém és viz elemeket lehet itt még használni.

Mindenképpen az egyes égtájakhoz tartozó elemeket, szineket formákat érdemes használni, illetve az azt támogató elemet.

 

Remélem tudtam segíteni! Netán még kérdése lenne, nyugodtan jelezze!

 

Üdvözlettel,

Enczmann Éva

 

 

 


hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
111111111111111111111111111111111111111111111 NULL