Trükkök ragasztószalaggal

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 18. Szerda - Lukács
hirdetes
címkék: Dekoráció, DIY, Háztartás

6 zseniális házi trükk ragasztószalaggal

hirdetes
Trükkök ragasztószalaggal

A ragasztószalag a világ egyik leghasznosabb találmánya – az eredeti rendeltetése mellett azonban sok másra is használható. Most megmutatjuk mi mindenre!

A ragasztószalag a világ egyik leghasznosabb találmánya – az eredeti rendeltetése mellett azonban meglepően sok másra is használható, például ruhák takarítására, tűzgyújtásra és egyéb hasznos dolgokra. Ez csupán néhány alternatíva azok közül, amiket most bemutatunk.

hirdetes

 

1. Tűzgyújtás szeles időben

Ehhez a trükkhöz néhány gyufára és egy kis ragasztószalagra lesz szükséged. A biztonság kedvéért érdemesebb hosszabb gyufákat használni. Helyezz egy gyufát a ragasztószalag szélére úgy, hogy csak a feje lógjon ki a szalagról.

 

Ez után helyezz egy másik szálat az előző mellé, de ezt már úgy, hogy valamivel lejjebb csúsztatod, hogy a feje ne lógjon ki a szalag széléről. Ismételd ezt meg még kétszer, minden alkalommal egy fejnyivel lejjebb csúsztatva a következő gyufát – összesen 4 szál elegendő kell legyen.

 

 

Végezetül tekerd össze a szálakat úgy, hogy csak a legelső gyufa feje látszódjon ki a szalagból. Ezt a fejet kell majd meggyújtanod, a többi pedig erről gyullad majd meg, és a ragasztószalagot is meggyújtják.

 

 

Lapozz egyet a további zseniális ragasztószalag trükkhöz!

hirdetes
hirdetes

5 lakberendezési tipp, hogy úgy nézzen ki otthonod, mint egy belsőépítészé

Ha te is szeretsz otthonod rendezgetésével foglalkozni, akkor biztosan mindig izgatottan várod, hogy legyen egy kis szabadidőd új ötleteket kipróbálni....

Erdei álomnyaralót épített magának ez a házaspár 185 ezer forintból!

Az apró házikók forradalmát éljük, és ez a trend ezt a házaspárt is meghódította! Egy erdei álomnyaralót építettek meg saját maguk, mindössze...

Bogarak a tűzifában!

Az elmúlt néhány év során a tűzifa benti tárolása önálló trenddé, sőt, igazi művészetté nőtte ki magát. Viszont van egy nagy probléma ezzel,...


5 lakberendezési tipp, hogy úgy nézzen ki otthonod, mint egy belsőépítészé

5 lakberendezési tipp, hogy úgy nézzen ki otthonod, mint egy belsőépítészé

2017-10-17

Ha te is szeretsz otthonod rendezgetésével foglalkozni, akkor biztosan mindig izgatottan várod, hogy legyen egy kis szabadidőd új ötleteket kipróbálni.

Bogarak a tűzifában!

Bogarak a tűzifában!

2017-10-17

Az elmúlt néhány év során a tűzifa benti tárolása önálló trenddé, sőt, igazi művészetté nőtte ki magát. Viszont van egy nagy probléma ezzel, amiről senki nem beszél!

4 látványos kandallópárkány design ötlet, amelyek tökéletesen átadják az őszi hangulatot

4 látványos kandallópárkány design ötlet, amelyek tökéletesen átadják...

2017-10-15

Ha te is odavagy a szezonális dekorációkért, akkor biztosan tűkön ülve vártad már az ősz beköszöntét. Kevés dolog fogható ugyanis ahhoz a jellegzetes otthonos érzéshez, amelyet a színesedő levelek és a hűvös őszi szellők képesek kelteni bennünk.


2017-10-16 12 zseniális dolog, amikre most van szüksége a mosogatódnak

Ezek a zseniális termékek azért készültek, hogy egyszerre több feladatot lássanak el és helyet takarítsanak meg a konyhai tevékenységekhez. Íme 12 dolog a mosogatóhoz!

2017-10-13 Ezt a közel 10 millió dolláros álomotthont hagyja ott hamarosan Katy Perry

Katy Perry nemrégiben hirdette meg hollywoodi otthonát, egy csekélynek cseppet sem mondható 9,5 millió dolláros (2,47 milliárd Ft) áron.

2017-10-16 Melyik orchidea tetszik neked? Elárulom személyiséged rejtett vonásait!

Nézd meg a fotót és válaszd ki az orchideát, ami a legjobban tetszik neked, ez rengeteg dolgot elárul a személyiségedről.

2017-10-15 Így néz ki Jennifer Lopez 27 millió dolláros New York-i luxuslakása

Jennifer Lopez úgy döntött, hogy megválik New York-i otthonától. A 48 éves sztár 26,95 millió dolláros (7 milliárd forint) áron hirdette meg a Madison Square Parkra néző luxuslakást.

A tökéletes dolgozószoba kialakítása

Ahhoz, hogy megfelelően elvégezhesd otthonról is a munkádat – legyen szó saját vállalkozásról, vagy sem – feltétlenül...

Melyik orchidea tetszik neked? Elárulom személyiséged rejtett vonásait!

Nézd meg a fotót és válaszd ki az orchideát, ami a legjobban tetszik neked, ez rengeteg dolgot elárul a személyiségedről.