Playing for change- Egy elképesztő zenei kezdeményezés, amit kár lenne kihagynod

ismerd meg ezt az új zenei kezdeményezért

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 25. Szerda - Márk
hirdetes
 | Szerző: TB
címkék: Színes ötletek, Utazás

Ismerd meg a Playing for change elképesztő zenei kezdeményezést!

Elképesztő kezdeményezés, amit muszáj megismerned!

Nem rég egy nagyon szuper zenei kezdeményezésre bukkantam a youtube viágában, amit érdemes kicsit jobban megismernünk. szeretem az ilyen kezdeményezéseket, amik nem csak szórakoztatnak, de még mellette jótékonykodnak is. Zseniális, ne hagyd ki!

A playing for change elnevezés nyersfordításban azt jelenti, hogy játék a változásért. A Google fordító nem tudja sajna az átvitt értelmét is magyarra fordítani, de ez nagyjából annyit tesz, hogy zenélni a változásért. Az egészet Mark Johnson producer és hangmérnök találta ki, és hozott létre egy nonprofit alapítványt és mozgalmat. az egésznek a célja, hogy a zenén keresztül összehozza az embereket nemtől, kortól, nemzetiségtől, politikai hovatartozástól függetlenül, és akár egyesítse őket egy jó célért, ezért a zene ebben a projektben egy béketeremtő eszköz az emberek között.

hirdetes

 

 

A mozgalom 2004-ben indult útjára, és azóta töretlenül halad előre, egyre több rajongót és támogatót maguk mellé állítva.
A playing for change deklarált célja, hogy zeneoktatási intézményeket hozzon létre a világ különböző pontjain, és hangszerekkel lássa el őket. A zene ugyanis boldoggá tesz, felszabadít, és ez a kezdeményezés bebizonyította, hogy van akkora ereje, hogy elsöpörje a nézeteltéréseket, a különbségeket az emberek között, és békét teremtsen.

 

 

Én személy szerint, amikor először megláttam ezt a kezdeményezést, és a nevüket, azt hittem, hogy a játék a változásért azt jelenti, hogy szeretnék visszahozni a köztudatba a régi oldschool zenéket, azt az időszakot, amikor még valóban hangszereken játszottak a zenészek, és nem kerített hatalmába mindent az elektronikus zene, közben persze kiderül, hogy nem ezért a célért alakultak, de azért, ha nem is annyira nyilvánvalóan számomra legalább is ez az ok is benne van. És őszintén annyi elektronikus, és torzított zene után, mint amiket manapság a rádiókban hallani, jól esett egy kicsit rendes hangszereket hallani.

 

Milyen zenét szoktatok hallgatni?

 

A cikk folytatásáét lapozz a következő oldalra!
 

hirdetes
hirdetes
Legszebb helyek hazánkban, amit látnod kell!

Legszebb helyek hazánkban, amit látnod kell!

2018-04-21

A program szervezés főleg a hosszú hétvégékre nem egyszerű feladat. Sokan külföldben gondolkoznak, pedig hazánkban is találhattok olyan látványosságokat amik teljesen le fog nyűgözni. Olyan kevésbé ismert helyeket mutatunk, amiket egyszer az életben muszáj látnod. Ne hagyd ki hazán különlegességeit, ha jó programra vágysz.

Éber rémálom – az alvásparalízis

Éber rémálom – az alvásparalízis

2018-04-20

Volt már olyanban részed, hogy ébredés után nem tudtál megmozdulni? Ennek az ijesztő jelenségnek az alvási bénulás az oka. Éber rémálom – az alvásparalízis

Ismerd meg a Playing for change elképesztő zenei kezdeményezést!

Ismerd meg a Playing for change elképesztő zenei kezdeményezést!

2018-04-09

A playing for change egy elképesztő kezdeményezés, ami 2004-ben indult, egy producer segítségével aki szerette volna, ha mindenkinek van lehetősége zenét tanulni. A kezdeményezés célja ezenkívül, hogy összehozza az embereket, és békét teremtsen a különböző bőrszínű, gondolkodású, nemű emberek között a zene segítségével.


2018-04-09 Mikor a legolcsóbbak a repülőjegyek? Kiderítettük!

A repülőjegy árak körül folyamatosan hallani pletykákat, azonban általában ezek nem igazak. Megmutatjuk mikre figyelj, ha olcsóbban szeretnél repülni, és lerántjuk a leplet a nagy repülőjegy árakról szóló tévhitekről.Kutatásokkal bizonyították, hogy valóban van manipulálás a jegy árak meghatározása mögött, de ha egy kicsit odafigyelsz akár Te is ki

2018-04-21 15 érdekesség a Gízai nagy piramisról

A piramisok ma is elképesztő építészeti alkotások, amikre mindenki rácsodálkozik. 15 érdekesség a Gízai nagy piramisról. Te tudtad ezeket? Megdöbbentő adatok!

2018-04-10 Elképesztő tanú felkérő doboz! Így csinálhatod meg Te is!

A nagy naphoz sok mindent kell megszervezni, de ne feledkezzünk meg a tanú felkéréséről sem. Ha szeretnéd hogy a legjobb barátnőd vagy a testvéred számára is jó élmény, és felejthetetlen legyen ez az alkalom, akkor válaszd a tanúfelkérő dobozokat, amiket könnyedén Te is elkészíthetsz. Cikkünkből mgtudhatod mi kell egy ilyen dobozhoz.

2018-04-19 Minden éjjel fokhagymát tett a párnája alá

Ez az anyuka minden éjjel a fia párnája alá bedug egy fokhagymát. Hogy miért csinálja? Ha megtudod az okát, te is így teszel majd mindig! Nagyon hasznos trükk!

hirdetes

Időspóroló takarítási tippek

A tavasz tagadhatatlanul megkezdődött, ezért újra itt az ideje a szezonális nagytakarításnak. Persze ez kevesek kedvenc időtöltése, sokan pedig egész...

Ezt a 10 dolgot minden héten meg kellene tisztítanod!

Ahhoz, hogy ne szaporodjanak el a baktériumok lakásodban, ezt a 10 dolgot nagyon fontos minden héten kitisztítanod! Ha másra nem is, de ezekre mindig...

Így takarítsd ki gyorsan, vegyszermentesen a konyhád

A konyha takarítás nem egyszerű feladat. A kifröccsent olaj, és a sok éves zsír nagyon nehezen eltűntethető. Ha Te is sokat szenvedsz a konyha tisztán...

Így burkold a kertedet kövekkel, kavicsokkal

Azt gondoltad, hogy egy gyönyörű és modern udvart csak sok pénzből lehet megvalósítani? Pedig lehet fillérekből is, csak pár kő vagy kavics kell hozzá!

Eldugott helyek a Világ híres nevezetességeiben, amiket soha nem nézhetsz meg!

Sokan szeretünk világot látni, és megnézni a nagy városok híresebbnél híresebb nevezetességeit. Azonban kevesen tudják, hogy ezek a látványosságok...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
111111111111111111111111111111111111111111111 NULL