Ezeket a locsolási praktikákat jól jegyezd meg, ha nyaralást tervezel!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Augusztus 21. Hétfő - Sámuel
hirdetes
címkék: DIY, Kert, Utazás

Nyaralni mész? Íme, három tipp, hogy ez idő alatt ne száradjanak ki a virágaid!

hirdetes
Hogy ne kelljen a locsolás miatt aggódnod nyaraláskor!

Itt a nyár, mindenki ég a vágytól, hogy végre elmehessen pár napra és egy jót pihenhessen a vakáció alkalmával. Igen ám, de távollétünkben ki gondoskodik növényeinkről? Természetesen megkérhetjük a barátokat, szomszédokat, hogy vállalják el erre a néhány napra kertünk locsolását, de sokaknak nem adatik meg ez a lehetőség, vagy éppen nem szeretnék távollétükben másra bízni otthonukat.

Míg a háziállatokat rábízhatjuk a barátokra, a lakástakarítás Budapest környékén is könnyen megoldható, addig növényeink távollétünkben történő gondozása sokunknak gondot okoz.

 

Mi most mutatunk három olyan trükköt, amelyeknek köszönhetően növényeink még a forró napokat is átvészelik locsolás nélkül, hogy amikor visszatérünk a vakációból ne barna, kiszáradt, hanem erős zöldellő növények fogadjanak.

hirdetes

 

Borosüveget a földbe!

 

Ha már tudod, hogy néhány napot otthonodtól távol fogsz eltölteni, akkor ideje beszerezni néhány borosüveget!

 

 

Töltsd tele az üres üveget vízzel, majd egy gyors mozdulattal fordítsd le és szúrd be az öntözni kívánt növény gyökeréhez közel! Nem kell túl mélyen, nehogy megsértsd a gyökérzetet, de biztosan álljon benne az üveg!

 

Miért is jó ez? Az üvegben található víz több nap alatt lassan szivárog át a talajba, így egyenletesen nedvesen tartja a növényt. Pompás, bevált ötlet, ami ráadásul roppant egyszerű is egyben.

 

Kíváncsi vagy a többi ötletünkre? A következő oldalon megmutatjuk! ;)

hirdetes
hirdetes

5 építőipari marketing trend 2017-ben

5 építőipari marketing trend 2017-ben

2017-08-15

Azt gondolnád manapság nem kell a marketing az építőiparban, hiszen mindent el lehet adni. De az sem mindegy, mennyiért! Mutatjuk, hogy lágy sikeres!

Dekoratív rönkágy házilag

Dekoratív rönkágy házilag

2017-08-19

Van néhány farönköd otthon, amikkel nem tudsz mit kezdeni és szeretnéd őket valami igazán egyedivé alakítani? Készíts belőle rönkágyat házilag! Megmutatom hogyan!

Nyaralni mész? Íme, három tipp, hogy ez idő alatt ne száradjanak ki a virágaid!

Nyaralni mész? Íme, három tipp, hogy ez idő alatt ne száradjanak ki a virágaid!

2017-07-28

Íme 3 trükk, amelynek köszönhetően a növények még a forró napokat is átvészelik locsolás nélkül, így amikor visszatérünk a vakációból nem barna, kiszáradt, hanem erős zöldellő növények fogadnak majd.


2017-07-30 Gyönyörű új sziget jelent meg Észak-Karolina partjai mellett

Egyetlen éjszaka alatt egy teljesen új sziget jelent meg Észak-Karolina partjaitól nem messze! Hihetetlen, hogy pár óra alatt létrejött, ez egy valóságos csoda!

2017-07-27 Bagolyház, amelyben bárki ingyenesen megszállhat

Ebben a gyönyörű, erdei bagolyhoz hasonlító, aprócska kis házban valóban ingyenesen szállhatunk meg egy éjszakára, amennyiben lefoglaljuk a szállást. Te aludnál itt?

2017-07-10 Ha nem látod, biztosan nem hiszed el: "fordított" ház Szibériában!

El tudnátok képzelni egy olyan házat, ahol minden fordítva van? Az ajtók, az ablakok, de még a berendezés is? Ha nem, akkor nézzétek meg a ezt az épületet!

2017-07-29 5 ragyogóan gazdaságos kertészeti ötlet, amiket muszáj kipróbálnod

Habár a kerti szerszámok és a növények gyakran borsos áron szerezhetők be, nem feltétlenül kell sokat költened, hogy kerted gyönyörűvé változtathasd. Néhány költségbarát módszer hosszú távon rengeteget segíthet.

Házi szappan készítése - vegyszermentes, természetes szappan

A boltban kapható szappanok legtöbbje tele van vegyszerrel, és nem természetes anyagokkal. Most megmutatjuk hogyan készíthetsz te magad, házilag...

Dekoratív rönkágy házilag

Van néhány farönköd otthon, amikkel nem tudsz mit kezdeni és szeretnéd őket valami igazán egyedivé alakítani? Készíts belőle rönkágyat házilag!...