notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A tökéletes kert megépítése kreatív megoldásokkal

hirdetes

Kerti ötletek és tippek az új évre

NA

Néhány apró változtatás akkorát tud dobni a kertünkön, hogy a beruházás igencsak megtéríti önmagát. Így hoztunk nektek néhány ötletet, hogy a 2023-as évben milyenre alakítsd kertedet, hogy az lehessen idén a kedvenc helyed!

Kerti tippek és tanácsok az új évre

Mi már nagyon nehezen tudjuk elviselni ezeket a nagy hidegeket, így inkább azon kezdtünk el gondolkodni, hogyan lehetne minél hamarabb előcsalogatni a nyarat. Így hát kimentünk a kertbe, és elgondolkoztunk, mivel lehetne szebbé tenni. Utánajártunk a legszebb és legkreatívabb megoldásoknak, amivel egyszerűen szebbé, kellemesebbé, hangulatosabbá varázsolhatjuk kertünket. Néhány apróság is csodákra képes, nem kell feltétlenül nagyban gondolkodni. Persze a látványosabb változást a nagyobb beruházások tudják csak elérni. Mutatunk példákat ebből is, abból is. Válogassatok kedvetekre az ötletekből :) A következő oldalon folytatjuk.

Kültéri világítási rendszer kiépítése

Hogy este se kelljen a vak sötétben lennünk kertünkben, építsünk ki kültérre is világítási rendszert. Nagyon nagyot tud dobni az összképen, egész évben gyönyörű látványt nyújt. Vannak már olyan izzók a boltokban, melyek alig fogyasztanak valamit, így ha beruházunk egy ilyen energiatakarékos világítási rendszerre, már sokat tettünk kertünk szépségéért.

Medence környékének burkolása, felújítása

hirdetes

Ideje ezen területnek is elgondolkozni a felújításán, hisz kell hozzá idő, hogy elkészülhessen. Ha nyáron esünk neki a munkálatoknak, akkor idén már nem túl sokáig tudjuk majd élvezni a medencénk (és környéke) adta lehetőségeket. És hát ki ne akarna hűsölni a vízben, ha már van egy medencéje

Kerti sütögető, grillező, kényelmes bútorokkal

Egy pár kényelmes szék, avagy nagyobb kanapé, egy sütögető, a barátok és családtagok, és máris összegyűlt a nagy társaság egy szép estéhez. A kertekben már szinte alaptartozékoknak számítanak ezek a kiegészítők, mely egy átlagos hétköznapnak is megadja a tökéletes hangulatot. A legkisebbtől a legnagyobbig szinte bármely méretűre kialakíthatjuk, kertünk méreteihez igazodva. A stílusát úgy tervezzük meg, ahogyan csak szeretnénk. A végeredmény már csak rajtunk múlik.

hirdetes

Kültéri jacuzzi kiépítése

Hát igen.. Sajnos ez a drágábbik beruházások közé tartozik, de ha elég affinitást és eltökéltséget érzünk megépítéséhez, akár mi magunk is elkészíthetjük, talán lehet, hogy fele annyiért, mintha egy áruházban vásárolnánk meg. Igazán hangulatos, szerintem nincs ember, aki ne vágyna rá. Remélem legtöbbünknek nem csupán álom marad, hanem igenis megvalósítja.

Kerti csobogó

Egyszerű, de nagyszerű megoldás azoknak, akik szeretnék feldobni a kertük hangulatát. Kisebb és nagyobb verzió is kapható belőle, de fából vagy kőből akár mi magunk is elkészíthetjük. És talán még azoknak is örömet okoz, akik kedvelik a madárkákat, hisz néha biztosan meglátogatják majd a kis kerti csobogónkat egy-egy fürdőzés erejéig :)

Kerti fa kunyhó

Egy kis faházba lehet rengeteg dolgot tárolni, amit a házunkon belül nem biztos, hogy szívesen tárolnánk, emellett egyéb dolgoknak is teret adhat. Például télen, ha nem szeretnénk a kinti sütögetést választani, ebben a kis faházban az is megoldható. Eső, hó és szél elől tökéletes védelmet nyújt. Bevihetünk néhány ülőalkalmatosságot, pár gyertyát a hangulatért, és meg is van a tökéletes helyünk a hidegebb (vagy akár a nyári melegebb) napokra is! :)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Hajópadló

1. A hajó tetejének, vagy a fenekének deszkázata. 2. Lakásokban használt, ehhez hasonlóan... Tovább

Matrac

Matrac közvetlenül a gyártótóól Milyen a jó matrac? Megmondjuk! Kövesse cikkeinket matrac... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Dekoráció Építészet Kert Kiegészítők Növények Terasz Természet