Kérdezz az almaimotthona.hu lakberendezési portál tanácsadóitól! Kedves Rita elégedetlen vagyok a nappalim mal. Délkeleti fekvésű földszinti helyiség ahol a konyha és nappali rész fel fallal került elválasztásra. Az egyik oldal végig üveges 4 méter hossza

Kedves Rita elégedetlen vagyok a nappalim mal. Délkeleti fekvésű földszinti helyiség ahol a konyha és nappali rész fel fallal került elválasztásra. Az egyik oldal végig üveges 4 méter hosszan 2,5 m magassagban. A nappaliban így egyik falon üveg a másik fé

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 22. - Csilla
hirdetes

Online tanácsadás

hirdetes

Kérdés:


Kérdést felvető neve: schmuse


Kedves Rita
elégedetlen vagyok a nappalim mal. Délkeleti fekvésű földszinti helyiség ahol a konyha és nappali rész fel fallal került elválasztásra. Az egyik oldal végig üveges 4 méter hosszan 2,5 m magassagban.
A nappaliban így egyik falon üveg a másik fél fal a harmadik duplaszarnyu ajtó van
Fél fal alatt azt értem hogy a magasság a teljes de a helyiség feléig ér.
Nappaliban fekete fehér kB 129 cm magas bútorok vannak L alakban. A kanapé az üvegfal elé esik, közép szürke, a tv szekrény fehér a fél fal előtt található. A fél fal koburkolatu barnás szürkés fehér vízszintes parkettamíntás.
Az ebédlőben Bükk színű sarok garnitúra van asztal és pad
a konyha szekrény fehér színű
hogyan tudok harmóniát teremteni a bútorok között.milyen színű és mintájú szőnyeget vásárolják a nappaliba és függönyt?
Esetlegesen mit kellene változtatni hosszabb távon kicserélnit a bútorok közül?
Köszönöm válaszát előre
udvVálasz:


Kedves Ildikó!

Nem találtam információt arról, hogy a padló milyen típusú és színű, ill, a falak milyen színűek ezek  lényegesen befolyásolják az enteriőrt.
Jó részt fehér-fekete bútorokkal rendelkezik, ami azért jó, mert sok szín kiválóan párosítható hozzá, ilyen továbbá a szürke is.  Jól mutathat a térben a piros, a pink, lila, de akár a sárga szín árnyalatai is. A függöny és a szőnyeg színe legyen összhangban, hiszen ezek nagy méretükből adódóan jelentős színfoltjai lesznek a lakásnak. Nem feltétlen kell nagyon mintásnak lenniük, az egyszerűbb, anyagukban mintás darabok is szépen mutatnak majd. A további kiegészítők, párnák, vázák ugyancsak ezekhez alkalmazkodjanak, de itt már lehet bátran játszani a színek árnyalataival. Néhány szín, színfolt bevonásával meglátja újjá éled majd nappalija!

Azt, hogy min kellene változtatnia, hogy hosszabb távon is működőképes és tetszetős legyen az enteriőr, már lényegesebb kérdés, ehhez egy komolyabb személyes beszélgetésre lenne szükség, hogy az elvárásaira megfelelő megoldást találjunk.


hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
111111111111111111111111111111111111111111111 NULL