Kérdezz az almaimotthona.hu lakberendezési portál tanácsadóitól! Kedves Judit! Küldtem önnek 4 db.fényképet.Az 1.)A sonoma tölgy bútor szerepel.Erre ön a tejeskávé színt javasolta.Ami a képen látható fal,az nagyon szép,ilyen lenne a tejeskávé?Ez modern st

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Kedves Judit! Küldtem önnek 4 db.fényképet.Az 1.)A sonoma tölgy bútor szerepel.Erre ön a tejeskávé színt javasolta.Ami a képen látható fal,az nagyon szép,ilyen lenne a tejeskávé?Ez modern stílus vagy klasszikus,jó lenne nekem? 2.)a Caps bútorcsalád szerep

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Május 24. Csütörtök - Eszter
hirdetes

Online tanácsadás

hirdetes

Kérdés:


Kérdést felvető neve: László


Kedves Judit! Küldtem önnek 4 db.fényképet.Az 1.)A sonoma tölgy bútor szerepel.Erre ön a tejeskávé színt javasolta.Ami a képen látható fal,az nagyon szép,ilyen lenne a tejeskávé?Ez modern stílus vagy klasszikus,jó lenne nekem? 2.)a Caps bútorcsalád szerepel,ez lenne a kisfiam bútora.Ön szerint ide melyik fal szín lenne jó.T.kávé,min.bézs vagy kék? 3.)a ház utcafronti oldala található.Ön szerint it elől a fszt.en miért van vas rács,ami nyitható,holott ott a fű és kimehetnének a szabadtér miatt.Gondoltam a betörés miatt,de mivel zárt kapus,annyiból éjjel is bemehetnek.Valakit zavart pl.felettünk lakó zöld cskos ponyvával bekerítette,hogy ne lássanak be.Mit javasolna? 4.) Fürdőszobaában tegnap csak a szőnyeg színt írta nekem,d emilyen színű legyen a függöny? Köszönettel:Nagy LászlóVálasz:


Kedves László!

 

1. Hasonló, de minden nagyban függ a hatás a szoba fényviszonyaitól

 

2. Minimál bézs !

 

3. A társasház területi határait jelölheti, nagy védelmet nem szolgál!

 

5. Fehér , mert úgy látom a fürdőszoba bútorok is fehérek!

 

Minden jót kívánok!

 

Üdvözlettel:


hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrisebb iparági hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.