Kérdezz az almaimotthona.hu lakberendezési portál tanácsadóitól! Kedves Éva! Ön szerint lehetséges az, hogy amióta pár éve vettünk egy 34 éves társasházban egy lakást több komoly betegség jelentkezett nálunk (főleg nálam) és hogy azóta nem igazán van szer

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Kedves Éva! Ön szerint lehetséges az, hogy amióta pár éve vettünk egy 34 éves társasházban egy lakást több komoly betegség jelentkezett nálunk (főleg nálam) és hogy azóta nem igazán van szerencsénk semmiben. Tervezzük, hogy eladjuk emiatt a lakást, de sze

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Június 18. Hétfő - Levente
hirdetes

Online tanácsadás

hirdetes

Kérdés:


Kérdést felvető neve: Emese


Kedves Éva! Ön szerint lehetséges az, hogy amióta pár éve vettünk egy 34 éves társasházban egy lakást több komoly betegség jelentkezett nálunk (főleg nálam) és hogy azóta nem igazán van szerencsénk semmiben. Tervezzük, hogy eladjuk emiatt a lakást, de szeretnénk tudni, hogy lehet-e összefüggés a lakás és a dolgok alakulása között. Köszönettel: EmeseVálasz:


Kedves Emese!

Igen, abszolút lehetséges mivel a lakás mindig támogat minket abban amit meg kell éljünk, és visszatükrözi azokat a feladatokat amivel dolgunk van. Amikor feng shui szerint keressük hol lehet a betegségek gyökere, akkor általában megmutatkozik, hogy a lakás nyugati egészség, család területén van a wc, fürd helység. Ez okozhat erősebb egészségi problémákat. Továbbá energetikailag repülő csillag mószerrel vizsgálva amikor időben és térben nézzük az energiákat, úgy a 2-es betegségek, gyengülések enerigiát keressük. Ez feltételezhetően Önöknél a bejáratban van, vagy éppen ebben alaszanak, vagy nyitott térben ablaknál helyezkedik el. Ezen esetekben erősebben hathat az életükre, fizikai testünkre. Természetesen összefüggéseiben kell nézni ezeket, de lehet a lakás az ok. Nem utolsó sorban még meg kell nézni nem feszenek -e negatív földsugárzásban, mert azok is komoly egészségügyi problémát okozhatnak hosszabb távon. A lényeg, hogy igen az Ön feltevése lehetséges. A feng shui-val ezeket az energiákat tudjuk egyensúlyba hozni, gyengíteni. Bízom abban, hogy tudtam segíteni. Netán lenne még kérdése, keressen nyugodtan.

Üdvözlettel,

Enczmann Éva


hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.