Kérdezz az almaimotthona.hu lakberendezési portál tanácsadóitól! Kedves Éva! A kert feng shui tájolásában kérném tanácsát: könyvet is olvastam, a neten is tájékozódtam, nem egyértelmű a kert bágua szerinti tájolása. Több helyen a kert bejáratát a tudás-ka

Kedves Éva! A kert feng shui tájolásában kérném tanácsát: könyvet is olvastam, a neten is tájékozódtam, nem egyértelmű a kert bágua szerinti tájolása. Több helyen a kert bejáratát a tudás-karrier-segítő emberek oldalra teszik, másutt figyelembe veszik a b

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 26. Csütörtök - Ervin
hirdetes

Online tanácsadás

hirdetes

Kérdés:


Kérdést felvető neve: Molnár Mária


Kedves Éva! A kert feng shui tájolásában kérném tanácsát: könyvet is olvastam, a neten is tájékozódtam, nem egyértelmű a kert bágua szerinti tájolása. Több helyen a kert bejáratát a tudás-karrier-segítő emberek oldalra teszik, másutt figyelembe veszik a bágua szerinti égtájat is. Kertem bejárata a nyugati oldalra esik, tudni szeretném, hogy ez a bágua szerint melyik terület. A kert kialakítás alatt van, a színek, formák alkalmazásánál figyelembe venném a feng shui eszközöket. Üdvözlettel, Molnár MáriaVálasz:


Kedves Mária!

Érdemes iránytű módszert alkalmazni és a ház közepéből kiindulva torta cikk szerűen meghatározni az egyes életterületeket. A nyugat a gyerekek kreativiás terület. Fém az eleme. Így föld és fém elemekkel lehet megerősíteni. Föld elemek: sárga, barna, narancs színek és árnyalatai, négyszögletes formák. Fém elemek a fehér, szürke, ezüst színek, kerek íves formák.

Ezeket érdemes követeni.

Üdvözlettel,

Enczmann Éva


hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
111111111111111111111111111111111111111111111 NULL