Kérdezz az almaimotthona.hu lakberendezési portál tanácsadóitól! Kedves Enczmann Éva! Idén nyitottuk meg cukrászdánkat, ahova tettünk egy nagy posztert egy vitorláshajóról. Amit nem tudtunk, hogy ha az ablak felé néz elviszi a szerencsénket és a bevételt

Kedves Enczmann Éva! Idén nyitottuk meg cukrászdánkat, ahova tettünk egy nagy posztert egy vitorláshajóról. Amit nem tudtunk, hogy ha az ablak felé néz elviszi a szerencsénket és a bevételt is. Mivel az egész üzlet erre a motívumra épült nem szívesen váln

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 26. Csütörtök - Ervin
hirdetes

Online tanácsadás

hirdetes

Kérdés:


Kérdést felvető neve: Nagy Nikoletta


Kedves Enczmann Éva!
Idén nyitottuk meg cukrászdánkat, ahova tettünk egy nagy posztert egy vitorláshajóról. Amit nem tudtunk, hogy ha az ablak felé néz elviszi a szerencsénket és a bevételt is. Mivel az egész üzlet erre a motívumra épült nem szívesen válnánk meg tőle. Gondoltam arra, hogy vasmacskát teszek rá, vagy tükröt teszek elé. Az is eszembe jutott, hogy mivel ez az egyetlen bevételi forrásom, az otthonomba teszek egyet úgy, hogy ne az ablak vagy a kijárat felé nézzen, és akkor csak átvonzom az üzletből a lakásomba. Szeretném kikérni véleményét/tanácsát ez-ügyben.
Köszönettel:
Nagy NikolettaVálasz:


Kedves Nikoletta!

A vitorlás hajó valóban egy igazán fantasztikus szimbólum. Behozza a lehetőségeket, a vendégket....Segít növelni a forgalmat. Ne aggódjon azért mert ablak felé néz, nem fogja elvinni a szerencséjüket. A vitorlás hajót általában északra a karrier, emberi kapcsolatok területre helyezzük úgy, hogy az orra befele hajózzon a helyiség belselye felé. Tanácsolom nézzék meg hol van észak, és oda helyezzenek egy másikat amit a fentiek szerint helyeznek el. És gondolkodjanak pozitívan !!!  

Bízom abban, hogy tudtam segíteni! Netán még kérdése lenne, nyugodtan keressen!

Üdvözlettel,

Enczmann Éva


hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb lakberendezési hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.
111111111111111111111111111111111111111111111 NULL