Tök dekorációk, boszorkányok és szellemek az ízléses halloweeni dekorációban

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 24. Kedd - Salamon
hirdetes
 | Szerző: Ságodi Anikó
címkék: Előszoba

Halloweeni dekoráció- elegánsan

hirdetes
Halloweeni dekoráció ízlésesen

 Itt van a halloweeni dekorálás időszaka, amikor pókok, boszorkányok, csontvázak és társaik kerülnek  a főszerepbe. Igaz, hogy amerikai szokás, de mi miért ne éghetnék mi is Haloween lázban? Főleg, ha kis csemeténk van, aki szívesen részt vesz a dekorálásban, na meg a rémisztgetésben. Megmutatjuk, hogyan lehetünk mi is „szellemesek” anélkül, hogy túlzásokba esnénk. 

 

 

 

 

Halloweeni dekoráció ötletek - A fekete-narancs új dimenziói

A fekete és narancs hagyományosan a Halloween színei, Isten ments, hogy változtassunk a szokásokon, de játszhatunk az árnyalatokkal. Egy pihe-puha narancssárga plüs párnával új életet lehelhetünk a régi fotelbe. A fekete párnák remekül illenek egy merész ágytakaróhoz vagy a szürke kanapéhoz, ráadásul kiváló az év legrémisztőbb napjára is. Még ennél is tovább mehetünk, és választhatunk trendi mintákat fekete-narancs kombinációban. A fekete-fehér skót minta vagy tyúkláb mintás szövet jó választás szinte bárhol a lakásban, a paplantól a párnáig a képkereteken keresztül. És persze ez is jól passzol a Halloweenhoz.
hirdetes
 
Halloween dekoráció
 
 

Halloweeni dekoráció ötletek - Inspirálódj az őszből

Ahelyett, hogy pókhálókat aggatnánk mindenhova, merítsünk ötlete az őszből. Nagy üveg vagy fa tálak apró dísztökökkel és érett piros almákkal megtöltve jól néznek ki a pulton vagy a dohányzó asztalon. A magas és szélesebb üvegvázákat tömjük meg faágakkal és kössünk rá szalagot, és kész az egyik legegyszerűbb és legelegánsabb Halloween dekorációnk. Még fekete vagy fehér vázába helyezett narancssárga virágok is ezt az ünnepet juttatják eszünkbe anélkül, hogy „leszörnyesítenénk” a lakást. 
 
Halloween dekoráció
 
 

Halloweeni dekoráció ötletek - Dísztököt ide

A legtipikusabb, amerikai filmekből rendszeresen visszaköszönő díszítő elem a faragott dísztök. Habár ez is jó délutáni elfoglaltság lehet a gyerekekkel, felhasználhatjuk őket máshogy is. Az ablak párkányba (szerencsések a kandallóra) katonás sorba állított mini dísztökök ünnepélyes hangulatot árasztanak, ráadásul ha még kevésbé megszokott színre fújjuk őket (arany, ezüst, fehér) rá is tehetünk egy lapáttal. A kisebb tökökből gyertyatartót csinálhatunk: vágjunk ki a gyertyának megfelelő méretű lyukat a tök tetején , és állítsuk bele a gyertyát. Így könnyen hangulatos környezetet teremthetünk. 

 

Halloween dekoráció

 

 

Halloweeni dekoráció ötletek - Halloween ízlésesen

 
Ha nem tudunk lemondani (és nem is akarunk) a pókhálóról, rémisztő szörnyecskékről vagy boszorkány figurákról, akkor is lehetünk ízlésesek. A fekete és fehér kartonból kivágott boszorkány, pók és szellem figurák girlandként finoman fejezik ki az ünnep szellemét. Ugyan ezt a hatást érhetjük el, ha feketére festett faágakat helyezünk átlátszó vázába, és rádobunk fehér pamut szálakat pókhálóként.
 
Halloween dekoráció
 
 
  További ötletek Facebook oldalunkon!
 

Forrás: www.sheknows.com

hirdetes

8+1 szokatlan, de annál hatékonyabb WC-tisztító

Coca-Cola, ecet, babaolaj… Majd minden háztartásban megtalálható szerek, amelyekről nem is gondolnád, hogy olyan kiváló tisztítószerek,...

RECEPT - Fűszeres-sütőtökös latte, ami olcsóbb és finomabb a boltinál

Ha ősz, akkor előkerülnek a tökök, a kávézók pedig megtelnek a jellegzetes őszi ízekért áhítozó vendégekkel. A világon milliók rajonganak az...

15 szemet gyönyörködtető nappali, amit neked is látnod kell

Szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a nappalidat? Mutatunk néhány igazán gyönyörű nappalit, melyek téged is inspirálnak majd! 


DIY - 10 különleges dekoráció, amivel feldobhatod az üres falakat az otthonodban

Nem kell vagyonokat költened egy különleges fali dekorációra, hiszen könnyedén készíthetsz az otthonodba olyan dekorációt, amivel feldobhatod az...

15 csodaszép színösszeállítás hálószobákba

A színek jellemet, minőséget és atmoszférát kölcsönöznek az otthon bármely helységének. Ezek közül természetesen a hálószoba sem kivétel. Ha...