Hasznos és gazdaságos házfelújítási ötletek

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Augusztus 21. Hétfő - Sámuel
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Bútorok, Dekoráció, DIY, Festés, Háztartás, Lakberendezési trendek, Nappali

7 gazdaságos házfelújítási tipp a gyönyörű eredményért

hirdetes
Hasznos és gazdaságos házfelújítási ötletek

Az emberek általában azért újítják fel otthonukat, hogy szebbé, kényelmesebbé tegyék azt. Vannak, akik erre a célra szakképzett építészt bérelnek fel, azonban nem mindenki engedheti meg magának ezt a luxust. Mit kell tenned tehát, ha költségvetésed „szűkösebb”?

A „csináld magad” házfelújítás kulcsa a gondos és alapos tervezés. Az alábbi tippek ebben segítenek majd:

 

Oszd meg és uralkodj

 

Ahogy azt feljebb is említettük a hatékony és sikeres felújítás alapja a gondos és alapos tervezés. Ha egymagad végzed a felújítást akkor egyszerre kell a kisebb és nagyobb részletekre koncentrálnod. Házad felosztása nem nagy kihívást, ezt a falak általában elvégzik helyetted - érdemes azonban minden helységre külön tervet készíteni és ez alapján végezni a munkálatokat. Amikor saját magad főnöke és beosztottja is vagy, akkor a te feladatod összeszedni a szükségleteidet, kitűzni egy végső célt és egy kivitelezési tervet. Ez után következik a…

hirdetes

 

Költségvetés

 

Ha szeretnéd gazdaságosan felújítani otthonodat, akkor fontos, hogy tisztában légy az összköltséggel és a pénzügyi lehetőségeiddel. A költségvetés megszervezésénél fontos észben tartani, hogy nem becsülheted túl azt – próbáld alábecsülni azt, és ez után utánanézni azoknak a szükséges dolgoknak.

 

Kutatás, keresgélés

 

Miután elkezded felkutatni a különböző lehetőségeket, meg fogsz lepődni, hogy milyen sok opció áll a rendelkezésedre. Az a gyönyörű lámpa, amit annyira szeretnél elképzelhető, hogy máshonnan olcsóbban beszerezhető. A költségbarát házfelújítás lényege, hogy bármilyen bútorra, festékre vagy egyéb dologra legyen szükséged, az interneten minden bizonnyal olcsóbban is rálelhetsz. Vizsgáld meg tehát az online vagy a használt bútorokat értékesítő üzleteket kínálatait.

hirdetes
hirdetes

5 építőipari marketing trend 2017-ben

5 építőipari marketing trend 2017-ben

2017-08-15

Azt gondolnád manapság nem kell a marketing az építőiparban, hiszen mindent el lehet adni. De az sem mindegy, mennyiért! Mutatjuk, hogy lágy sikeres!

Hogyan tervezz tágas belső tereket, amiket akár a TV-ben is mutogatni lehetne

Hogyan tervezz tágas belső tereket, amiket akár a TV-ben is mutogatni lehetne

2017-08-16

A jól elrendezett nyitott belső terek igazán hívogatóak tudnak lenni. Bemutatjuk, hogy hogyan tervezhetsz igazán tágas belső tereket!

Dekoratív rönkágy házilag

Dekoratív rönkágy házilag

2017-08-19

Van néhány farönköd otthon, amikkel nem tudsz mit kezdeni és szeretnéd őket valami igazán egyedivé alakítani? Készíts belőle rönkágyat házilag! Megmutatom hogyan!


2017-08-16 2018-ban a fekete lesz az év színe a lakberendezésben - Így alkalmazd!

A PPG – egy világszintű festékszállító – bejelentette, hogy 2018-ban a fekete, pontosan a „Fekete Láng” (Black Flame) lesz az év festék színe.

2017-08-16 A legjobb ötletek kis teraszokra

Ne írd le kisméretű szabadtéri helységedet. Ha otthonodhoz egy aprócska terasz, erkély kiugró, vagy hasonló kinti rész tartozik, akkor egy friss és hívogató hellyé varázsolhatod, amely a vendégek fogadására és szabadtéri pihenésre egyaránt alkalmas.

2017-08-17 Lefolyóból áradó szagok ellen ezzel a házi tisztítószerrel

A lefolyóból áradó kellemetlen szag mindenkit zavar, de sokan nem tudják mit tehetnek ellene. Ezzel a házi tisztítószerrel megszabadulhatsz a szagoktól végleg!

2017-08-15 Így alakult át egy régi farmház családi otthonná az Egyesült Királyságban

A Van Ellen + Sheryn építészduó egy olyan családi otthonná alakította ezt a XVIII. századi Egyesült Királyságbeli farmházat, amely nem csak fenntartható, de tökéletesen beleillik a környező erdős tájba is.

Házi szappan készítése - vegyszermentes, természetes szappan

A boltban kapható szappanok legtöbbje tele van vegyszerrel, és nem természetes anyagokkal. Most megmutatjuk hogyan készíthetsz te magad, házilag...

Dekoratív rönkágy házilag

Van néhány farönköd otthon, amikkel nem tudsz mit kezdeni és szeretnéd őket valami igazán egyedivé alakítani? Készíts belőle rönkágyat házilag!...