Hasznos és gazdaságos házfelújítási ötletek

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 23. Hétfő - Gyöngyi
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Bútorok, Dekoráció, DIY, Festés, Háztartás, Lakberendezési trendek, Nappali

7 gazdaságos házfelújítási tipp a gyönyörű eredményért

hirdetes
Hasznos és gazdaságos házfelújítási ötletek

Az emberek általában azért újítják fel otthonukat, hogy szebbé, kényelmesebbé tegyék azt. Vannak, akik erre a célra szakképzett építészt bérelnek fel, azonban nem mindenki engedheti meg magának ezt a luxust. Mit kell tenned tehát, ha költségvetésed „szűkösebb”?

A „csináld magad” házfelújítás kulcsa a gondos és alapos tervezés. Az alábbi tippek ebben segítenek majd:

 

Oszd meg és uralkodj

 

Ahogy azt feljebb is említettük a hatékony és sikeres felújítás alapja a gondos és alapos tervezés. Ha egymagad végzed a felújítást akkor egyszerre kell a kisebb és nagyobb részletekre koncentrálnod. Házad felosztása nem nagy kihívást, ezt a falak általában elvégzik helyetted - érdemes azonban minden helységre külön tervet készíteni és ez alapján végezni a munkálatokat. Amikor saját magad főnöke és beosztottja is vagy, akkor a te feladatod összeszedni a szükségleteidet, kitűzni egy végső célt és egy kivitelezési tervet. Ez után következik a…

hirdetes

 

Költségvetés

 

Ha szeretnéd gazdaságosan felújítani otthonodat, akkor fontos, hogy tisztában légy az összköltséggel és a pénzügyi lehetőségeiddel. A költségvetés megszervezésénél fontos észben tartani, hogy nem becsülheted túl azt – próbáld alábecsülni azt, és ez után utánanézni azoknak a szükséges dolgoknak.

 

Kutatás, keresgélés

 

Miután elkezded felkutatni a különböző lehetőségeket, meg fogsz lepődni, hogy milyen sok opció áll a rendelkezésedre. Az a gyönyörű lámpa, amit annyira szeretnél elképzelhető, hogy máshonnan olcsóbban beszerezhető. A költségbarát házfelújítás lényege, hogy bármilyen bútorra, festékre vagy egyéb dologra legyen szükséged, az interneten minden bizonnyal olcsóbban is rálelhetsz. Vizsgáld meg tehát az online vagy a használt bútorokat értékesítő üzleteket kínálatait.

hirdetes
hirdetes

RECEPT - Fűszeres-sütőtökös latte, ami olcsóbb és finomabb a boltinál

Ha ősz, akkor előkerülnek a tökök, a kávézók pedig megtelnek a jellegzetes őszi ízekért áhítozó vendégekkel. A világon milliók rajonganak az...

15 szemet gyönyörködtető nappali, amit neked is látnod kell

Szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a nappalidat? Mutatunk néhány igazán gyönyörű nappalit, melyek téged is inspirálnak majd! 

DIY - 10 különleges dekoráció, amivel feldobhatod az üres falakat az otthonodban

Nem kell vagyonokat költened egy különleges fali dekorációra, hiszen könnyedén készíthetsz az otthonodba olyan dekorációt, amivel feldobhatod az...


6 fekete és ezüst nappali ötlet, amik garantáltan megihletnek majd

6 fekete és ezüst nappali ötlet, amik garantáltan megihletnek majd

2017-10-22

Otthonod átrendezése során nagy segítség egy kis inspiráció. Ha egy modern látványvilágot szeretnél kialakítani nappalidban, akkor próbáld ki fekete-szürke színkombinációt.

15 csodaszép színösszeállítás hálószobákba

15 csodaszép színösszeállítás hálószobákba

2017-10-22

A színek jellemet, minőséget és atmoszférát kölcsönöznek az otthon bármely helységének. Íme 15 színösszeállítás, amik remekül mutatnak egy hálószobában!

15 egyszerű és olcsó DIY projekt, amitől az otthonod igazán csodálatos hely lesz

15 egyszerű és olcsó DIY projekt, amitől az otthonod igazán csodálatos...

2017-10-21

Szeretnéd egy kicsit feldobni az otthonodat, de nem szeretnél vagyonokat költeni egy mutatós dekorációra? Bemutatjuk a 15 legjobb DIY ötletet!


2017-10-22 15 szemet gyönyörködtető nappali, amit neked is látnod kell

Szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a nappalidat? Mutatunk néhány igazán gyönyörű nappalit, melyek téged is inspirálnak majd!

2017-10-22 DIY - 10 különleges dekoráció, amivel feldobhatod az üres falakat az otthonodban

Nem kell vagyonokat költened egy különleges fali dekorációra, hiszen könnyedén készíthetsz az otthonodba olyan dekorációt, amivel feldobhatod az üres falakat.

2017-10-19 Így használd ízlésesen a rózsaszínt az otthonodban

Szeretnéd egy kicsit becsempészni az otthonodba a rózsaszínt? Bemutatjuk, hogy hogyan teheted meg ezt ízlésesen!

2017-10-19 Egész télre nyitva hagyta a csapot és ez lett belőle

Wen Shu attól félt, hogy télen a -20 fokos hidegben befagynak a csövek, ezért úgy gondolta, megnyitja a meleg vizet és úgy hagyja. Nem ilyen eredményre számított...

15 csodaszép színösszeállítás hálószobákba

A színek jellemet, minőséget és atmoszférát kölcsönöznek az otthon bármely helységének. Ezek közül természetesen a hálószoba sem kivétel. Ha...

6 fekete és ezüst nappali ötlet, amik garantáltan megihletnek majd

Otthonod átrendezése vagy felújítása során semmi sem lehet akkora segítség, mint egy jó adag inspiráció. Ha egy modern, kifinomult látványvilágot...