notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Rengeteg újdonság vár mindenkit 2018-ban is a Gardenexpo!

hirdetes

Gardenexpo: lazíts a zöldben!

Sz.F.

2018-ban is rengeteg érdekességgel, különleges magyar szabadalmakkal, illetve a legfrissebb kültéri trendekkel vár mindenkit a Gardenexpo! Külön jó hír az orchidea szerelmeseinek, hogy az idei év erről a meseszép növényről fog szólni! 

Rengeteg újdonság vár mindenkit 2018-ban is a Gardenexpo!

Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállításának témája leginkább a „még több lazítás a zöldben” lesz. Mindenki számára hatalmas értékkel bír a szabad ég alatti kikapcsolódás, illetve feltöltődés, a kert pedig természetesen a legpihentetőbb része otthonunknak. A kertben eltöltött idő többé nem a gyomlálásról, vagy a fűnyírásról szól, sokkal inkább a lazításról, arról, hogy együtt legyen a család. A Gardenexpo-n idén megtudhatjátok azt is, hogyan lehet erre a megváltozott igényekre szabnunk kertünket! Ezen a különleges eseményen bemutatásra kerülnek mesés kerti bútorok, árnyékolók, medencék, grillek, de nem maradhatnak el természetesen a kerti gépek, illetve szerszámok sem! 

Nappali a szabad ég alatt

Kertünket egyre inkább lehet hasonlítani egy kültérre költöztetett szobához, ugyanolyan kényelemben lehet részünk a szabad ég alatt, mint bent, a nappaliban. Kötelező elemmé válik az egyszerű, de komplex kerti tér, világítással, árnyékolással, étkezővel, konyhával, nappalival, nem utolsósorban medencével! Az outdoor otthon kialakítása alaposan átgondolt tervezést igényel, nem árt profi szakemberekhez fordulnunk ahhoz, hogy a kert megjelenésében, kényelmében, és funkciójában is tükrözze lakásunk belső értékeit. Ezena  háromnapos kiállításon bemutatásra kerülnek a gyártól által a vízálló anyagok, a magas UV-tűrő képesség, a tartósság, és a négy évszakos üzemmód különféle variációi is! 

hirdetes

Vasárnapi főzés a szabadban

Elmúlt a tél, végre kiköltözhet minden a kertbe, ez pedig nem csak a nappalit érinti, hanem a konyhát is! Azt viszont fontos tudni, hogy a grillrács, illetve a szalonnasütő ideje lejárt. 2018 ugyanis a kényelemről és a természetességről szól minden! A kültéri sütés-főzést multifunkcionális és egyszerűen használható berendezésekkel a gyártók forradalmasították, egyre népszerűbbé válnak ezáltal a mobil kemencék, és a kerti sparheltek, de még a zöldségek párolásához sem kell többé a konyhai tűzhelyet használnunk. A kiállításon többek között bemutatásra kerülnek a hangulatos teraszmelegítők is, nekik köszönhetően pedig a hűvösebb nyári estéken is hajnalig lehet borozgatni a szabad ég alatt! 

Mezítlábas hétvége

A kertben megjelenő burkolatokat is érdemes lesz újragondolnunk, mivel a külső terek cipőmentes övezetnek fognak számítani! Most megismerheti mindenki a különböző kültéri szőnyegeket, amiken kényelmesen közlekedhetünk mezítláb, nem utolsósorban még mutatósak is! 2018-ban a mediterrán hangulatú kavicsmozaikból készült járdák fognak hódítani, amik romantikus bájt kölcsönöznek kertünknek, ráadásul még masszírozzák is a talpunkat! 

2018 az orchideák éve

hirdetes

2018-ban még hangsúlyosabban fognak megjelenni az orchideák a kerti dizájnban is! A Substral támogatásával megrendezésre kerülő Orchidea Ünnep a Gardenexpo társrendezvénye, itt pedig nem mindennapi közelségből csodálhatja meg mindenki a hazai és külföldi nemesítők szebbnél szebb növényeit! Az Édenkert által inspirált kompozícióik várnak mindenkit, melyek 3500 virágzó orchideából készülnek.

Vigyázz, kész, kert!

Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállításán mutatkozik be egy olyan magyar szabadalom, amit eddig még nem láthatott a publikum sehol! A VízŐr különleges fejlesztéseknek köszönhetően megőrzi a nedvességet a talajban, így csökkenti az öntözővíz felhasználását és akár 50% költségcsökkentés eredményez. Az álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választéka mellett a legjobb hazai kertszakértők várnak a 8000 négyzetméteres bemutatótérben. A háromnapos rendezvényen természetesen nyerni is lehet, csak regisztrálni kell előre a www.gardenexpo.hu oldalon, és bárki hazaviheti az álomszép kerti garnitúrát, a profi grillt vagy a robotfűnyírót. 

Az rendezvény időpontja

Március 23-25. – Budapest Sportaréna
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Zabpehely

A zabpelyhet az emberek leginkább élelmiszerként fogyasztják, pedig sok más felhasználási... Tovább

Babamasszázs

A babamasszázs és annak pozitív hatásai A masszázs segítségével szavak nélkül, csupán... Tovább

Tovább a lexikonra
Kert